banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 08:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 24 Feb 2011, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
преживио сам три судара.. два пут возио једном био на задњем сједишту..
сва три пута сам знао да ће бит судар и ето.. преживих без срчаног :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2011, 08:31 
Kada se zakucavas 150 na sat direktno u nesto znas da umires i da ces biti ziv samljeven u autu...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2011, 08:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Pa nije bas. Mene je ljetos udario lik na auto putu, ja sam vozila nekih 120 km/h a on je vozio poprilicno brze. Ja sam se, sa tim dodatnim ubrzanjem od udarca, zakucala u bankinu, pa se odbila od iste i okretala po auto putu, da bi me pri tom okretanju udario Tamic. Da je srce udaralo kao ludo - udaralo je ali meni se, hvala Bogu, nista nije desilo.

Lik je naravno bio pijan, skoro promil i po i nije se ni zaustavio kada me udario.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2011, 08:43 
Da, vidio sam da si pisala o tome.

Je li direktan sudar ili kako?

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2011, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

On je mene udario odzada a ja sam se u bankinu zakucala. I dan danas se pitam kako ju nisam probila i odletjela u sumu.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2011, 09:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To je onaj bijeli BMW?Naopako....

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2011, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste Zoka. Auto je bukvalno sazvakan i direkt je odvezen na stari otpad jer je popravka bila nemoguca. Sto se tica srca, infarkta i sl, nisam strucnjak ali ja 7 mjeseci poslije udesa dobijem lupanje srca ako ugledam u retrovizoru da se auto naglo priblizava :-?

Da li je Zlojutro zaista imao infarkt pa je zato doslo do udesa ili je on kriv, mi necemo nikada saznati a nije ni bitno. Cinjenica je da su dvije familije zavijene u crno :-? Ono sto je najbitnije je da se ta cesta konacno fizicki razdvoji i da policija konacno pocne naplacivati kazne a ne da za voznju od 170 km/h na toj istoj dionici gdje je ogranicenje 60km/h uzme 40 km zbog "nevezanog pojasa" :roll:

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2011, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja sam na History kanalu gledao kako je bilo slučajeva u Napoleonovoj vojsci da su vojnici padali mrtvi zbog otkaza rada srca, a topovsko đule jedva da ih je dotaklo.

Mom rođaku su doktori na pregledu poslije teže saobraćajke saopštili da je imao blaži infarkt.

Ajkulo, tri familije i nisam znao da si imala saobraćajku, hvala Bogu da se sve završilo kako treba.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2011, 16:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
АЛЕКСАНДАР je napisao:
преживио сам три судара.. два пут возио једном био на задњем сједишту..
сва три пута сам знао да ће бит судар и ето.. преживих без срчаног :)

otkud znas da nisi imao neki blazi?
uostalom, ima nas raznih ;) (sala mala)
filozof sa vrbasa je napisao:
Ja sam na History kanalu gledao kako je bilo slučajeva u Napoleonovoj vojsci da su vojnici padali mrtvi zbog otkaza rada srca, a topovsko đule jedva da ih je dotaklo.

Mom rođaku su doktori na pregledu poslije teže saobraćajke saopštili da je imao blaži infarkt.

mom rodjaku je granata pala oko 15m od njega i umro je od srcanog udara na licu mjesta, imao je 30 godina

opet kazem da je to vrlo cest slucaj, nije zakon i pravilo, nego cest slucaj

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 00:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Da nije bio pijan, ne bi preticao tamo gdje je zabranjeno. Srcani ili ne, udes je njegova krivica.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 00:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Covjek je kriv sto je dozivio srcani udar?!
(Hipoteticki govorim. Sve su naglabanja)

A ovo:
"Da nije bio pijan, ne bi preticao tamo gdje je zabranjeno." je malo veci promasaj.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 01:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
gotovo je sad, mozemo naklapati a ljudi su izginuli ... dzaba sve

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 17:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Jedan policajac koji radi u patroli mi reče da je teorija da je Zlojutro pičio u džipu 150 sporom trakom iz pravca Laktaša prema BL i da je izletio iz one slabo pregledne krivine kod vijadukta i vidio da leti u kamion koji se takođe kretao sporom trakom, onda je pokušao da bježi u bržu traku ali je tu bio neki kombi, pa je onda bježao preko duple žute i tu je naletio na hitnu...
E, sad, da li je ovo istina i kako su to skontali nemam pojma...biće mnogo verzija, a samo pokojnik zna šta se ustvari desilo...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo je glupa teorija, valjda svojim vozilom letis sa ceste, a ne u suprotnu traku u kojoj takodje mozes ocekivati auta u kojima po fizici ti dobijas na brzini onu brzinu koju imaju auta suprotne trake.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 19:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Uz svo dužno poštovanje, ali razmatrati opcije drkajući kitu za tastaturom i par sekundi prije nego što se autom zabiješ u nešto su dvije potpuno različite stvari...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za ovako nesto moras biti dobro udaren u glavu, zato mislim da ova teorija nije moguca.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
miki je napisao:
Jedan policajac koji radi u patroli mi reče da je teorija da je Zlojutro pičio u džipu 150 sporom trakom iz pravca Laktaša prema BL i da je izletio iz one slabo pregledne krivine kod vijadukta i vidio da leti u kamion koji se takođe kretao sporom trakom, onda je pokušao da bježi u bržu traku ali je tu bio neki kombi, pa je onda bježao preko duple žute i tu je naletio na hitnu...
E, sad, da li je ovo istina i kako su to skontali nemam pojma...biće mnogo verzija, a samo pokojnik zna šta se ustvari desilo...

Ova teorija je malo vjerovatna, jer taj dan nije bilo magle, a ni ta krivina nije bog zna kolika pa da ne vidis kamion.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Како незванично сазнајемо, Јања Кољанчић и њен син Звонимир Кољанчић јуче су аутомобилом "застава 101" кренули из Бањалуке према Теслићу, гдје је требало око подне да стигну на сахрану.
- Они су се кретали према Теслићу и приликом доласка у Црну Ријеку Кољанчић је у кривини изгубио контролу над возилом и почео да се окреће на путу - испричао је наш извор.
Он је додао да је у том тренутку из другог правца наишао аутомобил "ауди 80" којим је управљао Невен Модић из Котор Вароша.
- Модић је покушао да их избјегне, али у томе није успио па је ударио у десну бочну страну "заставе", у којој се на мјесту сувозача налазила Кољанчићева. Она је од силине удара задобила тешке повреде од којих је убрзо преминула - испричао је наш извор.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/53694/cir/Starica-krenula-na-sahranu-i-poginula.html
:(
Citiraj:
БAЊAЛУКA - Бањалучанин Раде Васић (31) тешко је повријеђен у саобраћајној несрећи која се догодила у петак нешто послије седам часова на путу Бањалука - Челинац, када је "ситроеном" слетио у ријеку Врбању, потврђено је у полицији.
Васић се кретао из правца Челинца према Бањалуци. У кривини је из неутврђених разлога изгубио контролу над аутомобилом, прешао у супротну траку и слетио у ријеку.
Вода је на том дијелу била плитка па је, на срећу, Васић успио сам да изађе и аутомобила, а у помоћ су му притекли и мјештани који су чули шкрипу кочница.
У Клиничком центру Бањалука рекли су да је Васић задобио прелом лијеве подлактице и истегнуће вратне кичме. Г. О.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/53818/cir/Crna-hronika-vikend-26-27-februar.html

Ne prodje nijedna zima bez ovih vijesti sa ovog podrucja, a da neko zbog klizavog puta ne upadne u Vrbanju.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2011, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
БAЊAЛУКA - Ланчани судар четири возила догодио се јуче на раскрсници испред зграде Владе Републике Српске, а повријеђених није било, јавила је Срна.
Према ријечима очевидаца, судар се догодио око 11 часова, када је аутомобил "опел вектра" ударио у возило "опел астра", које је излазило из споредне на главну улицу, а на њих су се насукала још два аутомобила. Према незваничним информацијама, узрок судара је клизав коловоз.
Полиција је обавила увиђај.

Citiraj:
Камион чистач снијега слетио с пута

МРКОЊИЋ ГРAД - Радници предузећа "МГ Минд" из Мркоњић Града Душан Јовандић (47) и Зоран Јаслар (44) теже су повријеђени када је камион "мерцедес" којим су чистили снијег и посипали коловоз слетио с регионалног пута Чађавица - Бањалука код Чађавице.
Камионом је управљао Јовандић, а Јаслар је био сувозач. Ова несвакидашња саобраћајна несрећа догодила се у недјељу око 20 часова. Послије указане прве медицинске помоћи у мркоњићком Дому здравља "Др Јован Рашковић" обојица су упућена на лијечење у Клинички центар у Бањалуци. Увиђај о несрећи извршили су припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Мркоњић Град. С. Д.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/53939/cir/Crna-hronika-utorak-01-mart.html

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
на сву срећу за сада нисам имао прилику да учествујем у саобраћајним незгодама. сам осам једном био сувозач кад је ауто малом брзином ударило у ограду и то је то

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]