banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 02:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 15 Feb 2010, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Najgora je napisao:
Citiraj:
Украо књигу
БAЊA ЛУКA - Бањолучка полиција привела је С. Р. из Бање Луке због крађе књиге у књижари у улици Веселина Маслеше у Бањој Луци, саопштено је из полиције. Увиђајем и контролом код њега је нађена украдена књига, која је одузета. У крађи га је затекао радник и позвао полицију. Послије саслушања пуштен је на слободу, рекли су у полицији и додали да ће против С. Р. надлежном тужилаштву бити поднесен извјештај.

Ovo samo kod nas ima ... :D

Ovo je grehota kazniti.... čuj ukrao knjigu! Pa to je za pohvalu a ne za sankcije.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 13:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
трагично, са друге стране има књижара педагошког завода, и ту су књиге по 2марке...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 16:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2009, 20:51
Teška železnička nesreća kod Brisela
Belgija: Od siline udara vagoni leteli u vazduh

Citiraj:
Najmanje 20 osoba poginulo je u čeonom sudaru dva voza nedaleko od Brisela. Nesreća se dogodila za vreme jutarnjeg špica u Haleu, jugozapadno od Brisela, a uzrok je prolazak jednog od voza kroz crveno svetlo. Od siline sudara prva dva vagona odletela su u vazduh i potpuno su zdrobljena, a spasioci su iz zgužvanog lima izvlačili povređene često prinuđeni da vrše amputacije na licu mesta.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/176775/Belgija-Od-siline-udara-vagoni-leteli-u-vazduh

:(

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Pljačkaš, koji je u sinoćnjoj pucnjavi ranio radnicu kladionice "Derby" Amelu Džindo, uhašen je jutros, izjavila je portparolka Tužilaštva Kantona Sarajevo (KS) Jasminka Ifitić.

Prema njenim riječima, on će tokom dana biti predat Tužilaštvu KS na daljnje procesuiranje.

U sarajevskoj Ulici Ciglanska sinoć je oko 18.55 sati došlo do pucnjave, u kojoj je Amela Džindo ubila jednog pljačkaša, a drugog lakše ranila.

Do upotrebe vatrenog oružja došlo je kada su dva muškarca pokušala, uz prijetnju vatrenim oružjem, opljačkati kladionicu "Derby".

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna-hronika/uhapsen-pljackas-koji-je-tesko-ranio-amelu-dzindo/komentari

Na TV kažu ovaj što je ubijen 92.godište i štićenik je doma.
:(

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 17:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
а та је глумила ађелију џолић...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2010, 20:45 
Srokala ih k'o zecheve... :D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2010, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Sta se ovo doganja! :confused2:
Nedavno bio u Sarajevu i kaze mi prijateljica da se uvijek kralo iz prodavnice u njenoj zgradi. Dezodoransi i tako te gluposti.
A za taj mjesec kada sam bio kaze da je ukradeno 12KG salame! :confused1:
Ljudi gladni... :confused3:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2010, 06:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Опљачкан Дом здравља
ДЕРВЕНТA - Непознате особе провалиле су у Дом здравља у Дервенти и послије насилно отворених врата на седам канцеларија у приземљу и на спрату зграде отуђиле УСБ стик, који се користи у интерној мрежи. Према изјави одговорног лица, материјална штета износи око хиљаду марака, казали су јуче у полицији. Н. Т.

:lol: :lol: :lol:

Citiraj:
Одбијено признање кривице убице сина и мужа
БAЊA ЛУКA - Признање кривице Едине Диздарић (38) из Крупе на Уни, оптужене за убиство петогодишњег сина М. М. и супруга Раде Мудринића у августу прошле године, јуче је одбацило судско вијеће бањолучког Окружног суда.

Предсједник Судског вијећа Божана Вулић овакву одлуку је донијела послије детаљног увида у све доказе који нису јасно указали да ли је оптужена у вријеме извршења злочина била у урачунљивом стању, односно да ли је могла схватити посљедице онога што је учинила.

Диздарићева је јуче изјавила да признаје убиство петогодишњег сина киселином и супруга кога је избола ножем до смрти. Н. Т.

Natjerala sina da popije esenciju. :(

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2010, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Selma Bajrami pretučena u beogradskom klubu

Bh. folk zvijezdu Selmu Bajrami u jednom je beogradskom klubu pretukao pripiti gost, a pjevačica je, kako prenosi Alo!, nakon napada završila u beogradskom Urgentnom centru. "Incident se dogodio kad je jedan muškarac od pjevačice zatražio da mu 'na uho' otpjeva svoj hit "Kakvo tijelo Selma ima". Kad je ona to odbila, bijesni gost je došao do njenog separea i započeo svađu.

Selma mu je pred svima odbrusila 'Duvaj ga!', nakon čega je posred lica dobila šakom te još nekoliko jakih udaraca. Osiguranje je tek tada reagiralo i pijanog gosta odvojilo od Selme koja je ležala na podu", ispričao je jedan od gostiju kluba.

"Sve što ste čuli je istina. Međutim, razumjet ćete me ako vam kažem da u ovom trenutku ne želim otkrivati detalje jer sam slučaj prepustila policiji, što će reći da će isti epilog dobiti na sudu", rekla je Selma za Svet.

:-#

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2010, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Dosla drolja po BG da se ku*ci, pa joj baja kosti prosetao :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2010, 12:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Mosh misli tek sad "Kakvo tijelo Selma ima" :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2010, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Seka Aleksić oborila rekord u Mostaru

Da publika u regiji odlično reagira na novi album Seke Aleksić "Slučajni partneri" dokazalo je njeno nedavno gostovanje u Mostaru, u diskoteci "Bridge" gde je oborila sve rekorde posjećenosti. Naime, Aleksićeva je pred nekoliko tisuća svojih fanova pjevala više od tri sata i nekoliko puta apelirala na osiguranje da pusti u diskoteku i nekoliko stotina gostiju koji su ostali ispred kluba.

Sutradan je Seka gostovala u emisiji “Showtime” na televiziji "Pink BH", a u studio je tijekom snimanja ušla i njena nećakinja Helena koja je do kraja emisije bila gost sa Sekom. Na televiziju je u pratnji roditelja došla još jedna djevojčica koja je pjevačicin veliki fan i uručila joj cvijeće ne željevši čak pola sata da se odvoji od nje.(Svet.rs)

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2010, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
cicak je napisao:
Seka Aleksić oborila rekord u Mostaru

Da publika u regiji odlično reagira na novi album Seke Aleksić "Slučajni partneri" dokazalo je njeno nedavno gostovanje u Mostaru, u diskoteci "Bridge" gde je oborila sve rekorde posjećenosti. Naime, Aleksićeva je pred nekoliko tisuća svojih fanova pjevala više od tri sata i nekoliko puta apelirala na osiguranje da pusti u diskoteku i nekoliko stotina gostiju koji su ostali ispred kluba.

Sutradan je Seka gostovala u emisiji “Showtime” na televiziji "Pink BH", a u studio je tijekom snimanja ušla i njena nećakinja Helena koja je do kraja emisije bila gost sa Sekom. Na televiziju je u pratnji roditelja došla još jedna djevojčica koja je pjevačicin veliki fan i uručila joj cvijeće ne željevši čak pola sata da se odvoji od nje.(Svet.rs)

kad malo bolje pogledas ovo i jeste za crnu hroniku :D

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2010, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
I love the smell of napalm in the morning!

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.mondo.rs/s162509/Info/ex-YU/ ... vosti.html

Јесам ли ја ово добро разумео или је овом једина казна одузимање пиштоља?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izmasakrirani leš s Jaruna je srpski kriminalac Cvetko Simić

IZMASAKRIRANI leš s Jaruna pripada srpskom kriminalcu Cvetku Simiću, potvrdio je glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec. "Leš kojeg smo pronašli na Jarunu pripada evidentiranom kriminalcu iz Srbije potvrđeno je iz Zavoda za sudsku medicinu" - izjavio je Borovec.

Identitet je utvrđen DNK analizom, a DNK srpskog kriminalca policija je imala u svojoj bazi podataka. Simića se uglavnom povezivalo sa krijumčarenjem droge, što navodno ima veze i s njegovim ubojstvom.

I način na koji je Simić ubijen povezivao je ovo ubojstvo s mafijaškim obračunima. Simić je navodno pripadao skupini krijumčara droge koju predvodi Luka Bojović, jedna od najjačih figura srpske mafije kojeg se dovodilo i u vezu sa "zemunskim klanom", kao i s likvidacijom Srđana Miranovića, kuma Sretena Jocića Amsterdama.

Zbog stanja u kojem je leš pronađen policija u ovom slučaju nije mogla koristiti klasične metode identifikacije otiscima prstiju i stopala te se upotrijebila DNK analiza.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2010, 00:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Čitam naslove jedan po jedan i čudim se ovom 21. vijeku i globalizaciji.. Ja zaista gubim svaku nadu da je pravda "zadovoljavajuća obostrana korist". Te Masakr, pa kad se sjetim prije godinu dana mačetom lik ubio prolaznika u parku, upo bjela dana lik sa sjekirom ide se šetka Terazijama, maloljetnici spalili kuću starca i ovom otsjekli polni organ... Što reče Šantić "imam optimističnu budućnost", a u budućnosti nevine žrtve stradaju k`o da život ništa nije vrijedan.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 23:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mirsad Repak kriv za zločine u logoru Dretelj

ŽALBENO vijeće Općinskog suda u Oslu proglasilo je bivšeg pripadnika Hrvatskih oružanih snaga Mirsada Repka krivim za zločine počinjene u logoru Dretelj.

Repak je osuđen zbog protuzakonitog lišavanja slobode civila u logoru Dretelj, a po točki optužnice za mučenje liječnice Olge Draško sud ga je oslobodio krivnje. Norveški sud će kaznu Repku odrediti u travnju.

U prvom suđenju Repak dobio pet godina zatvora

Repak je u prosincu 2008. godine osuđen na pet godina zatvora zbog zločina nad srpskim civilima u logoru Dretelj te je zaradio i novčanu kaznu. No, njegova obrana se žalila na presudu te je sud u Oslu tu žalbu prihvatio pa se u siječnju ove godine krenulo u novo suđenje. Obrana nije zadovoljna niti ovom presudom te će se žaliti Vrhovnom sudu Norveške.

Repak je uhićen u ožujku 2007. godine te je bio sumnjičen za silovanja, prisilna zatvaranja i nanošenje ozbiljnih ozljeda, jer tada Norveški zakon nije poznavao ratni zločin. U optužnici je 2008. godine bio optužen za genocid, zločine protiv čovječnosti i ratne zločine.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vojnik-hvoa-mirsad-repak-u-norveskoj-osudjen-za-zlocine-u-logoru-dretelj/480257.aspx

I zadovljan sam ovim i nisam. Zadovoljan sam što je pravda zadovoljena, nisam zadovoljan zbog toga što je jedan od najbrutalnijih logora nije procesuiran u sudu BiH. Logor Dretelj po kvaliteti torture i brutalnosti je u istom rangu sa Jasenovcem, hvala Bogu nije po kvantitetu.

Na sramotu sudu BiH.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ТБИЛИСИ – Прилог грузијске станице „Имеди ТВ”, који је у изазвао панику објавивши лажну вест о наводној руској инвазији и и убиству председника Михаела Сакашвилија, „не представља ништа друго до поновно подсећање какво је Сакашвилијево здравствено стање”, рекао је стални представник Русије у НАТО Дмитриј Рогозин.

„Сакашвили није просто криминалац. Он је болестан и опасан човек у социјалном смислу. Ова нова варварска провокација имала је за циљ да продуби јаз између грузијског и руског народа. То је био још један покушај да се спекулише сликом о непријатељу у иностранству и да се придобије додатна политичка подршка у земљи”, рекао је Рогозин за агенцију Итар- Тас.

„Сакашвилијево манијакално стање веома озбиљно утиче на живот целог грузијског друштва”, додао је Рогозин.

Према његовом мишљењу, или се грузијски новинари све више питају да ли Русија можда планира напад на Сакашвилија или би прилог можда могао да буде наређење власти у Тбилисију или последица опште атмосфере коју је наметнуо грузијски председник.

Jadni ljudi, mogu misliti kako su se prepali. Odgovorne najstrožije kazniti.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ne znam koji moj se Rusi zezaju sa tom gruzijom, ulete, osvoje je za 3 dana, pripoje je Ruskoj Federaciji i nema vise problema

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]