Znam kolega,znam.Morao sam malo sarkazma ali bojim se da me ne napadnu ovde sa komentarima.Slucaj je tragican,malo je reci.Bas kao sto si reko ljubomora i posesivnost,pa i patetika i sujeta vjerovatno pomijesano sa kompleksima pa onda na kraju postanes patoloski slucaj,a tu nema iznenadjenja kada su djela u pitanju.Od svega ovoga nabrojanog,pomalo ili malo vise je imala i ona.On mlad se papak zaljubio u razradjenu i iskusnu ribu,poznatu brate hej,nema kontrole nad sobom

Mali se odlucio da to sve okonca nebi li skratio nekome muke

A ona,kolega.Sta je sa njom?Koliko je njoj godina?Đe joj je muž normalan,đe su joj djeca.Đe joj je normalan brak,život,porodica.Da li zna riba šta je htjela u životu?Htjela je mladjeg 10 god. nebi li se ona osjećala isto toliko mladjom uz njega

Tipična sujeta i kompleks ženske osobe koja je lagano zagazila u cetvrtu deceniju života.Opire se godinama svojim.Ovo sve nije razlog da se to desi,ali ponavljam,mali je izgleda bio degen ali za njega nikad nisam cuo do evo sad,a ona,pa valjda se zna da je ona imala žešćih problema sa glavom,jer da nije,em nebi ovako završila em mnogo drugačije bi živjela,a mogla je....ma jook,treba se kofrčit,skidat pred kamerama(to je znala da radi perfektno i neka je,njena stvar,ali...),šmrkat,provaljivat po TV-u,ponašati se kao napaljena šiparica od jedva 18 leta.Zar joj nije bilo dosta?
Koliko se raspisah sad bem ti zivot,ali nikako nisam ljubitelj ovakvih osoba sa kao sto su njih dvoje jer tragican kraj kao ovaj nije nemoguc kad su ljudi takvog tipa u pitanju,a u to smo se uvjerili upravo.Ma prezirem!