Braneee je napisao:
ako njih 10 ili 15, koliko ih je vec spomenuo, ne moze savladati jednog momka, odraditi neku polugu, staviti lisice ili bilo sta drugo, onda definitivno trebaju mjenjati zanimanje...
a da ga policija nije premlatila kontam da bi vec izasli u javnost sa nekom pricom...
Moguce da ih je bilo 10 ili 15, moguce da ih je bilo 2-3... Moguce je svasta... Samo zelim da ukazem na cinjenicu da ne treba donositi zakljucke prerano i osudjivati nekoga, dok sve ne izadje na vidjelo...
Ja znam da je najgore sto on nista nece uspjeti izganjati, cak i da je u pravu... Ali opet, kao sto rekoh, ne treba donositi zakljucke na prvu...
Braneee je napisao:
cekaj malo, ne radi se o desavanjima u kafani vec u stanici!
da neces da kazes da je u gacama sakrio sataru pa sa njom vitlao po stanici?!
A sta je bilo u stanici? U redu, pretukli su ga (ako su ga pretukli tamo)... Jesu ga zavezali za pod i udarali? Jesu ga ispitivali pa je on poludio i uzeo stolicu i napao ih? Jesu se policajci izmjenjivali kao u Ima li pilota u avionu? Sta od cinjenica mi znamo? Znamo da je pretucen (od koga god vec) i da je on izasao na TV i rekao da ga je pretukla policija... to je to... U principu, ne znamo nista...
Zasto se svi ponasaju kao da su od bukve odvaljeni, pa sve shvataju bukvalno... Ako sam naveo nesto kao primjer, nisam rekao da se tako desilo, ili da se tako moglo desiti... Zelim samo da skrenem paznju da ne znamo cijelu pricu, i ne mozemo suditi na onoga sto imamo...