Pravdati jedne a osudivati druge je besmisleno i presipanje iz supljeg u prazno.
Ovde se prica da su tih 4-5 momaka "najobičiji ufurani klošari, pičketine, bitange i umišljeni ''krimosi''." pa jel se na takve baca bomba ili se ide prsa u prsa opet ponavljam najjednostavnije i najbezbolnije rijesenje je lomljenje kosti jednom po jednom ako imas muda za baciti bombu onda ih moras imati i za lomljenje lakta koljena ili rebara. Ako imas para kao ovaj klinac onda imas i drustvo imas kako i platiti da neko drugi napravi rasulo tim pickama. Imas milion drugih i sladih nacina za osvetu od bacanja bombe i stvaranja ne problema samo sebi vec komplet familiji.
Citiraj:
nas par mladjih odrasli smo uz starije iz ulice, isli smo im po vodu na basketu, stajali na golu u fudbalu, ali zato smo zauzvrat dobili neke vrijednosti tipa sta slusati od muzike, koje filmove gledati, alan ford stripovi, zagor, dilan dog, ona neimastina u ratu i poslije rata, nismo imali novca da kupimo nike, adidas patike, pa bi nam kako je ko sebi od tih starijih uzimao nove, tako su nama davali stare, poneki joint, pivo, sve kontrolisano naravno, i sve je to imalo svoje drazi, imalo smisla
Sve ovo stoji ovako sam i ja odrastao ali danas reci klincu "aj donesi flasu vode" u najmanju ruku u haustoru te ceka cakijanje i fazon ko si ti da ti ja donosim vodu danas mladi nemaju respekt prema starijim zato i zavrsavaju kako zavrsavaju sa nogama naprijed.