Ne znam koliko mržnje je potrebno da se uradi nešto ovako. Kad se sve sabere, opet ispada da su huligani dobra djeca iz uglednih porodica, fino vaspitana, obrazovana.
Pitanje je otkud onda ovakvo ponašanje? Jel' ih mozda zaposjeo demon pa su zato jadnog Francuza iskasapili bez milosti?
Ovo su zločinci imenom i prezimenom:
Stefan Veličković (21)
Milan Tarlać Taki (18)
Dragan Tomasović (20)
Jovan Karbić (18)
Bojan Matijević (19)
Branimir Četnik (22)
Vladan Suvajac (21)
Milan Vujović (19)
Vladimir Bošković (18)
Ivan Grković (27)
Ljubomir Marković Kića (28)
Nadam se da će dobiti najtežu moguću kaznu (pominje se 40 godina).
Možda nije ni mjesto ni vrijeme, ali evo kako su dva najveća srpska kluba odreagovala na dan žalosti. Želim da napomenem da ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan.
Partizanov oficijelni sajt (vijest nije na naslovnoj strani i nema nijednog komentara Partizanovih navijača)

Zvezdin sajt (prva i jedina strana danas)

Još bih dodao jedno ime u post od
skypostman-a.
Glumac Dragan Maksimović (džokej Simke iz Otpisanih, profesor iz Lepih Sela, Beli iz Šmekera,...) je decembra 2000 pretučen od strane navijača FK Rad na autobuskoj stanici, jer su ovi zbog boje kože pomislili da je Rom. Maksimović, inače obolio od astme i dijabetesa, preminuo je nakon dva mjeseca od posljedica batinanja. To se u Srbiji dugo čuvalo ispod tepiha, ne znam iz kojih razloga.