banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 01:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Apr 2009, 08:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Hmm, prilicne smo dvoarsinske svinje.
Da je naslov glasio: Frizer pljackasicu zatvorio u podrum i silovao 3 dana, svi bismo rekli da ga treba ubiti, da je monstrum, svi bi se zgrozili na pomisao jadne osobe koja je 3 dana drzana u nekom mracnom podrumu protiv svoje volje i nekoliko puta napastvovana.
Mislim da nema razlike, silovanje je seks protiv necije volje, sto ostavlja trajne dusevne posljedice, pa bila to zena, djete ili muskarac, svejedno je.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 08:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
BLAF77 je napisao:
A ha ha ha, ovaj je bas bukvalno najeb`o.

a jest jadnik,nema sta najebo je pravo.....jos ako je frizerka neka dobra teta sa cesljom u ruci........ :wink: :cat:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 11:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
cvox je napisao:
BLAF77 je napisao:

a jest jadnik,nema sta najebo je pravo.....jos ako je frizerka neka dobra teta sa cesljom u ruci........ :wink: :cat:

Evo slika frizerke (Olga se zove) sa life.ru, gdje je vijest objavljena.
http://life.ru/media/content/0409/81f00 ... 2cd5e7.jpg

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_One je napisao:
cvox je napisao:
BLAF77 je napisao:

Evo slika frizerke (Olga se zove) sa life.ru, gdje je vijest objavljena.
http://life.ru/media/content/0409/81f00 ... 2cd5e7.jpg

pa nije ni losa.onoliko koliko se moze vidjeti..... :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 12:12 
Ma ima ta tjelo ko zmaj, cim je to treniralo tekwando... 8) 8) 8) :evil3: :evil3: :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 12:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ne znam za vas al ja odo' sutra na šišanje....... :D

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 13:01 
Ono sto mozes danas , ne ostavljaj za sutra...idemo se "sisati" danas... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Rakun_Slavko je napisao:
Hmm, prilicne smo dvoarsinske svinje.
Da je naslov glasio: Frizer pljackasicu zatvorio u podrum i silovao 3 dana, svi bismo rekli da ga treba ubiti, da je monstrum, svi bi se zgrozili na pomisao jadne osobe koja je 3 dana drzana u nekom mracnom podrumu protiv svoje volje i nekoliko puta napastvovana.
Mislim da nema razlike, silovanje je seks protiv necije volje, sto ostavlja trajne dusevne posljedice, pa bila to zena, djete ili muskarac, svejedno je.

Vidis, nisam tako razmislio o ovome. A u pravu si, slazem se.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Što je iš'o pljačkat' kad ne zna 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 16:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Teta je, onako, dobra.
A sto se on sad zali? Da nije derpe? Da nije zaljubljen u drugu? Mozda hoce jos?
E, znam!...Da ga jadnog nije mozda goldenshowerovala? He, he...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nasmjeshiti luzer je napisao:
Teta je, onako, dobra.
A sto se on sad zali? Da nije derpe? Da nije zaljubljen u drugu? Mozda hoce jos?

A da tvoju djevojku, ne daj boze, siluje zgodan momak, onako, pravi foto-model, macan i po, ti bi je grdio kada bi otisla na sud? Ali, sta ja to cujem, nije isto? E pa jeste isto, SILOVANJE je u pitanju, musko, zensko, svejedno je.
SILOVANJE JE SILOVANJE, pa taman da mi dodje komplet ekipa Victoria's Angels, ako necu, necu. Isto tako, vama da dodje set manekena i modela pa se izerda na vama protiv vase volje, ne bi vam smetalo?

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Rakun, nemoj previše uzimati k' srcu.. Naravno da je svako silovanje isto, ko god ga počinio, nego radi se o tome da su vekovima žene bile silovane a sada kada je obratno svima je do za*ebancije i meni je lično smešno da je žena silovala muškarca a ta priča oko viagre i tri dana i deset puta i ne pije vode baš... :roll: Nemoguće je fizički i biološki, nije isto prisiliti ženu na sex i muškarca, jednostavno ne ide... Ako on nije hteo pa još bio i preplašen.. Mislim :roll: I kako mu je dala viagru, pa morao je progutati.. U redu jednom, dva puta pa i tri ali deset, sa tri viagre u tri dana...
I sada će se naravno javiti pametnjakovići koji će reći, pa naravno da je moguće... Ali nećemo uzimati krajnosti za primer.
Dok je svaki novinar obradio slučaj, šta je na kraju ispalo.. :-?

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 17:08 
Veteran
Veteran

Rakun_Slavko je napisao:
Teta je, onako, dobra.

A da tvoju djevojku, ne daj boze, siluje zgodan momak, onako, pravi foto-model, macan i po, ti bi je grdio kada bi otisla na sud? Ali, sta ja to cujem, nije isto? E pa jeste isto, SILOVANJE je u pitanju, musko, zensko, svejedno je.
SILOVANJE JE SILOVANJE, pa taman da mi dodje komplet ekipa Victoria's Angels, ako necu, necu. Isto tako, vama da dodje set manekena i modela pa se izerda na vama protiv vase volje, ne bi vam smetalo?

Go go gaypower :D .
Sta se primas?.. Pa tema je postavljena ba bi ljudi pisali gluposti a ne diskutovali o moralnim nacelima. Nego, kao, tebi nije smijesno, nego suosjecas sa jadnikom. Aj' ne seri...

Poslednji put menjao nasmjeshiti luzer dana 21 Apr 2009, 17:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Auuuf, auuuuuh. Oprosti Nicole na grubom izrazu, ali odvalila si glupost samo takvu.
Nece se naci pametnjakovici, vec osobe koje su polozile predmete vezane za fiziologiju tijela i za reprodukciju, dakle, osobe koje ZNAJU o cemu pricaju.

Erekcija
postoje dva tipa erekcije: psihogena i refleksna.
psihogena erekcija je ona koja se postiže pri npr. samoj pomisli na sex (drugačije rečeno poruka se šalje iz mozga preko kičmene moždine do sakralnog dela kičme).
refleksna (refleksogena) erekcija se postiže zahvaljujući direktnoj stimulaciji genitalne zone, a zove se tako jer je kontroliše refleksni luk koji se proteže od genitalne zone do sakralnog dela moždine i natrag. (dakle, nije u vezi sa mozgom.)

Znaci, muskarac moze dobiti erekciju od samog pogleda na nago zensko tijelo, ili od obicnog dodira genitalija.
Sa fizioloskog stanovista smo rjesili to - erekciju mozes dobiti i ako si uplasen, i protiv svoje volje, takodje je poznato da dobar broj silovanih zena "ovlazi" za vrijeme silovanja, takodje refleksan cin, iako im nije ni na kraj pameti da "uzivaju" ili se "uzbude" dok ih neko siluje (sa cime se povezuje pojacana vlaznost vagine), to je jednostavno refleksno, nesto na sta ne mozes uticati.

Jesi li ti kada bila sa muskarcem, kada tvrdis da se ne moze seksati vise puta u toku dana? Cini mi se da nisi, jer tesko da bi ovako nesto izjavila. Vijagra mu apsolutno nije trebala, osim ako ona nije planirala da ga jase par sati bez pauze.
Bez imalo pretjerivanja, mogla ga je minimalno 3-4x dnevno silovati, ali bas minimalno.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
Teta je, onako, dobra.

Go go gaypower :D .
Sta se primas?.. Pa tema je postavljena ba bi ljudi pisali gluposti a ne diskutovali o moralnim nacelima.

Je li vidis koji je ovo podforum? Zabava, Humor, Lifestyle? Da nije slucajno, Crna Hronika?
Je li vi shvatate da se ismijavate sa time sto je neko bio zatocen tri dana i silovan?
Halo ljudi!

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 17:17 
Veteran
Veteran

Posao covjek u pljakcu fizerskog salona a teta-frizerka(koja je usput i prvak u tekvandou :lol: ) ga izjebala...Dodjavola :D , smijesno je, makar bilo u ''propasce svijet ako ne shvatite ozbiljno'' podforumu.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 18:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Posao covjek u pljakcu fizerskog salona a teta-frizerka(koja je usput i prvak u tekvandou :lol: ) ga izjebala...Dodjavola :D , smijesno je, makar bilo u ''propasce svijet ako ne shvatite ozbiljno'' podforumu.

Ne znam zašto se koristi izraz "teta", 27 godina ima frizerka, a pljačkaš 32. Onda je on čiča?

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Bog ga je vidio. :) Uz tu Viagru mogao je da završi kao onaj Rus što se seksao do smrti. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2009, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Da, slazem se s rakunom. Silovanje je isto bilo s koje strane da je pocinjeno. Ono sto je smijesno ljudima ovdje je posto se muskarac smatra za jaci pol onda je logicno da on siluje slabiji, a ovdje slabiji siluje jaceg pa je to ljudima smijesno.
Medjutim, zasluzio je jer je provalio. Umjesto da ga je tukla ona ga je silovala. Recimo, da ga je istukla svi bi rekli dobro branila se. A kad ga siluje to kao nesto razlicito. Ja mislim da je to slicno, samo ga je osramotila u javnosti jer mozete zamisliti kako se ponizeno osjeca muskarac kad cijela zemlja sazna da je silovan od zene :lol:
Ali u sustini isto je. Ona se osvetila, udaranjem ili silovanjem ali posto je ovo drugo rjedje onda je i smijesnije.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2009, 08:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jel ko bio na sisanju juce....kako prodje :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]