banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 05:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Feb 2009, 10:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Kao covjeku,kao pravom banjalucaninu koji voli svoj grad i ljude u njemu nemogu nikako da shvatim da za ovo djelo pojedinci ovdje na forumu pokusavaju da okrenu da je zrtva to sama sebi ucinila,kao sto je bila politika vlasti od 92.e do nazalost jos uvjek...Ovo je samo podmuklo,kukavicki potez da bi se slomili psihicki ,vec slomljeni dio banjalucke raje koji nisu povoljne vjeroispovjesi.Zanima me kako su na ovo se izjasnili Nezavisne Novine,Glas Srpske i "nasi"politicari..
Ljudi,shvatite da je ovo forum,da svi ne moramo gledati i govoriti ono sto nas truju ovi s vlasti i nekima kod kuce ,vec imajte svoj stav i gledajte u buducnost nas svih i nase buduce generacije kao i cjeli svijet.Ja ne odobravam krivicna djela,nacionalnu mrznju,zlodjela u cilju zastrasivanja,zlocine prema djeci i starijima.Uh mozda su me roditelji pogresno vaspitali i mozda sam izgradio pogresnu sliku o jednom iskrenom i mirnom zivotu vrijednog covjeka..Ali eto takav sam.
Pozdrav Banjaluci ma gdje je i zelim joj mir i ljubav.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 10:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Ovog mamlaza koji je bacio bombu treba nabiti u dupe dok mu oci ne ispadnu!

E sad, posto vidim da imamo i forumasa iz Sarajeva postavio bih mu jedno pitanje. Da li se vratila crkvena imovina poznatija kao Ekonomski fakultet? Nadam se iskrenom odgovoru.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Banjalucki_Behar je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Pojma nisam imao da je situacija tako alarmantna. :(

Zbog tih nekoliko budala, koji ne znaju šta će od svog života, svojim nečasnim radnjama nas izjednačavaju sa Alijinim Teheranom.

Upućujem takvima apel da se suzdrže i da pokažu da smo bolji od Federalca.

Policija bi mogla malo više da obrati pažnju na sumnjive i da ih prati.

Alijin Teheran,,bas se iz ovoga vidi da ti je idol Mile traktorista iz okolice Aleksandrovca. U Alijnom Teheranu nije srusena nijedna crkva,a poslje rata se nije desio skoro nijedan incident, a ovdje kod nas svaki 5dan,,,,,,Pa sada izbaci tu Milinu patetiku pa malo sagledaj cinjenice........ Nije zabranjeno svojim mozgom razmisljati,,,mada je Milence kategoricno protiv takvoga stava ljudi,ali eto vrijedi pokusati,,,,,,,,,

Nema ništa gore od Haretove demagogije. Fudamnetalizam i zadrtizam u jednom. :lol:

Dok god takvi kao ti budete vjerovali u tu lažnu multietničnost, a BL smatrali četnički grad ovde nema mira i suživota.

U tom vašem Teheranu ubijanje Srba, pljačkanje njihove imovine je bio hobi, koji je uspješno sprovođen.
U Sarajevu se dogodi u godini oko 1000 incidenata na Srbe i njihovu imovinu, a sve to u ime lažnog suživota i multietničnosti se ne pominje. Naravno o tome samo izvještavaju mitropolija Dabrobosanska i srpska organizacija koja registruje Srbe povratnike.
Pa tako imamo situaciju da se Bošnjaka u BL vratilo 11 000 , a u čitavom SA jedva 4 000. Iz ovih brojeva može se vidjeti kome je bolje.
Dok god se broj Srba ne promjeni i skoro bude kao broj novoizgrađenih džamija to će za mene biti zeleno-muslimansko-teheranski grad.

Pravoslavni sveštenici kada izlaze na ulicu moraju skinuti mantiju, jer je normalno bilo verbalno ili fizički nasrnuti na takvog čovjeka. Ovde u BL zamotana od glave do pete prolazi Gospodskom ma niko da išta kaže. A primjera je mnogo u kome se BL izdiže iznad SA.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 14:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Šta reći ,osim manijaci! Budalo je bilo i biće, problem je što murija ne radi svoj posao.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Pojma nisam imao da je situacija tako alarmantna. :(

Zbog tih nekoliko budala, koji ne znaju šta će od svog života, svojim nečasnim radnjama nas izjednačavaju sa Alijinim Teheranom.

Upućujem takvima apel da se suzdrže i da pokažu da smo bolji od Federalca.

Policija bi mogla malo više da obrati pažnju na sumnjive i da ih prati.

Alijin Teheran,,bas se iz ovoga vidi da ti je idol Mile traktorista iz okolice Aleksandrovca. U Alijnom Teheranu nije srusena nijedna crkva,a poslje rata se nije desio skoro nijedan incident, a ovdje kod nas svaki 5dan,,,,,,Pa sada izbaci tu Milinu patetiku pa malo sagledaj cinjenice........ Nije zabranjeno svojim mozgom razmisljati,,,mada je Milence kategoricno protiv takvoga stava ljudi,ali eto vrijedi pokusati,,,,,,,,,

Nema ništa gore od Haretove demagogije. Fudamnetalizam i zadrtizam u jednom. :lol:

Dok god takvi kao ti budete vjerovali u tu lažnu multietničnost, a BL smatrali četnički grad ovde nema mira i suživota.

U tom vašem Teheranu ubijanje Srba, pljačkanje njihove imovine je bio hobi, koji je uspješno sprovođen.
U Sarajevu se dogodi u godini oko 1000 incidenata na Srbe i njihovu imovinu, a sve to u ime lažnog suživota i multietničnosti se ne pominje. Naravno o tome samo izvještavaju mitropolija Dabrobosanska i srpska organizacija koja registruje Srbe povratnike.
Pa tako imamo situaciju da se Bošnjaka u BL vratilo 11 000 , a u čitavom SA jedva 4 000. Iz ovih brojeva može se vidjeti kome je bolje.
Dok god se broj Srba ne promjeni i skoro bude kao broj novoizgrađenih džamija to će za mene biti zeleno-muslimansko-teheranski grad.

Pravoslavni sveštenici kada izlaze na ulicu moraju skinuti mantiju, jer je normalno bilo verbalno ili fizički nasrnuti na takvog čovjeka. Ovde u BL zamotana od glave do pete prolazi Gospodskom ma niko da išta kaže. A primjera je mnogo u kome se BL izdiže iznad SA.

Ti si nazaost pun sovenizma i Miletove patetike ali vjeruj da sa tim stavovima neces nista postici....
Kada sam je rekao da je BL cetnicki grad??????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Banjaluka je moj grad,u njemu su rodeni pardjedovi od mojih pradjedova,,,,Banjaluka je grad svih njenih gradana,uvjek bila i takvu joj ja zelim da bude.

Gdje sam ja spominjo Harija,ti si opsjednut tim laznim liderima koji skupa sjede i smiju se narodima......

I upste mi nije jesno kave veze ima Sarajevo sa ovom temom,svaki covjek koji pustuje prvo sam sebe, ovaj vandalizam moze samo da osudi,a ko se protivi i trazi krivca na nekoj drugoj strani ima problem sam sa sobom,a ti nazalost spadas u ovu drugu grupu.

Pozdrav

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

A gdje sam ja rekao da podržavam traktoristu Mila? Gdje sam rekao da podržavam vandalizam?

Nigdje.

Samo sam napravio komparaciju da od crnog ima crnje. A onda zamisli vaše drskosti, usudili ste se da hvalite ratno i poslijeratno Sarajevo. :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
kaco je napisao:
Ovo je samo podmuklo,kukavicki potez da bi se slomili psihicki ,vec slomljeni dio banjalucke raje koji nisu povoljne vjeroispovjesi.

Ne seri,cuj "slomljeni dio banjalucke raje",imate ista prava kao i mi i dlaka sa glave vam ne fali a pojedinacnih ekscesa od strane maloumnih likova ce uvek biti kao i svugde na svetu.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 20:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
SIJUKS je napisao:
kaco je napisao:
Ovo je samo podmuklo,kukavicki potez da bi se slomili psihicki ,vec slomljeni dio banjalucke raje koji nisu povoljne vjeroispovjesi.

Ne seri,cuj "slomljeni dio banjalucke raje",imate ista prava kao i mi i dlaka sa glave vam ne fali a pojedinacnih ekscesa od strane maloumnih likova ce uvek biti kao i svugde na svetu.

Jesi li razmislio prije nego si rekao to o nekim istim pravima??Ili mislis da bi bilo cudno da nemam prava u mojoj zemlji?Ili sta je danas cudno kod nas?A i ti znas o toj psihickoj torturi samo steta da umjesto da osudis izgrednike ti trazis nacina da ga meni zavuces.Sta kaze vlast na ovo sve(zar nas ne stiti jednako)?Kako reaguju gradjani,gradjanske organizacije?Mediji?Sute svi...Ja znam da ce uvjek biti idiota,ali dok nas truju odozgo svojom demagogijom dotle ce biti ovih zalosnih i bjednih situacija.ps i budi malo kulturniji jer ipak nismo ja i ti ovce zajedno ovce cuvali...Pozdrav i zelim da se i ja i ti se osjecamo kod kuce i sigurno u nasoj zemlji

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
kaco je napisao:
SIJUKS je napisao:
kaco je napisao:

Jesi li razmislio prije nego si rekao to o nekim istim pravima??Ili mislis da bi bilo cudno da nemam prava u mojoj zemlji?Ili sta je danas cudno kod nas?A i ti znas o toj psihickoj torturi samo steta da umjesto da osudis izgrednike ti trazis nacina da ga meni zavuces.Sta kaze vlast na ovo sve(zar nas ne stiti jednako)?Kako reaguju gradjani,gradjanske organizacije?Mediji?Sute svi...Ja znam da ce uvjek biti idiota,ali dok nas truju odozgo svojom demagogijom dotle ce biti ovih zalosnih i bjednih situacija.ps i budi malo kulturniji jer ipak nismo ja i ti ovce zajedno ovce cuvali...Pozdrav i zelim da se i ja i ti se osjecamo kod kuce i sigurno u nasoj zemlji

Bas zato sto imas ista prava kao i svi(sto je sasvim normalno) treba da prestanes da seres kako su vam ta prava oduzeta i kako ste izlozeni psihickoj troturi.Sto se tice osude tih izgrednika osudio sam ih samim tim sto sam napisao da su maloumni.Vlast je koliko sam citao osudila ovaj cin,mediji su takodje preneli ovu informaciju,tako da nigde ne vidim da su vlast i mediji podrzavaju ovaj dogadjaj.Pozdrav i tebi i zelim ti da se osecas lepo u ovoj nasoj predivnoj Republici Srpskoj,kao sto se i ja osecam.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 02:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kaco, varaš se ako nekim slučajem očekuješ da SIJUKS, vb87, manitu, žaoka, ja kao i ostali napravimo protest u znak podrške povratnicima. Vama povratnicima niko ne smije niti može zabraniti da protestujete, ako mislite da bi od toga imali neke koristi.
Niti mi očekujemo da se vi borite za Srbe u Federaciji.

Ja bih volio da vidim tog povratnika koji poslije takvog ekscesa odma pomisli da mu se ponavlja 1992. a vratio se u BL prije nekoliko godina.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A gdje sam ja rekao da podržavam traktoristu Mila? Gdje sam rekao da podržavam vandalizam?

Nigdje.

Samo sam napravio komparaciju da od crnog ima crnje. A onda zamisli vaše drskosti, usudili ste se da hvalite ratno i poslijeratno Sarajevo. :roll:

Pa pocev od nazivanje Sarajeva Teheranom,mada u Sarajevu ima vise crkava nego u Banjaluci, preko neizbjeznog Harija,ocigledo je da podrzavas Micu,sto je uredu,svako ima pravo na svoj stav....Samo svijet nije crno bijel,nego tu ima i boja raznoraznih.......Tako da je nemoguce porediti Sarajevo sa BL,,,jeli na Sarajevo je palo na milione granata, a na Banjaluku hvala bogu nije nijedna,,,,eh sada ces ti krenuti sa papteikom da su muslimani se penjali na brda i granatirali sami sebe,ali eto imas pravo na svoj stav......

Ako vec nepodrzavas vandelizam,zasto ti je toliko tesko osuditi ovaj cin,nego skreces sa teme i direktno u patetiku,to su muslimani bacili bombu da bih optuzili druge.....

Pozdrav

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nigdje.

Pa pocev od nazivanje Sarajeva Teheranom,mada u Sarajevu ima vise crkava nego u Banjaluci, preko neizbjeznog Harija,ocigledo je da podrzavas Micu,sto je uredu,svako ima pravo na svoj stav....Samo svijet nije crno bijel,nego tu ima i boja raznoraznih.......Tako da je nemoguce porediti Sarajevo sa BL,,,jeli na Sarajevo je palo na milione granata, a na Banjaluku hvala bogu nije nijedna,,,,eh sada ces ti krenuti sa papteikom da su muslimani se penjali na brda i granatirali sami sebe,ali eto imas pravo na svoj stav......

Ja sam rođeni Sarajlija, koji je uspio izaći na vrijeme iz tog kazamata za Srbe. Ovi što su ostali, još uvijek im se traže kosti. I ja nisam otišao za BL odmah po početku rata, do '96 živio sam na brdu, jer sam našao slobodnu muslimansku kuću.
Dobro znam šta se dešavalo u Sarajevu i znam zašto je Sarajevo Teheran. Tačno da sam čuo od Dodika i usvojio taj termin, prije toga sam koristio malo prostije termine. Pa rekoh da prilagodim rječnik novoj situaciji.

Ako vec nepodrzavas vandelizam,zasto ti je toliko tesko osuditi ovaj cin,nego skreces sa teme i direktno u patetiku,to su muslimani bacili bombu da bih optuzili druge.....

Pozdrav

Tipična Alijina škola, izigravanja žrtve. Ovo što si naveo ja nigdje nisam napisao. Pročitaj ispočetka moje postove.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 17:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
Filozofe s' Vrbasa, ja neznam samo otkud tebi ideja da stavis pod nick naziv "filozof"? Ti si suha suprotnost jednog insana sto se smatra filozofom.

Vidi se da mrzis svoj rodni grad ( neznam jesil' bio u Sarajevu poslije rata pa da ga poredimo sa Teheranom, no hajde ), bio sam u par navrata u Sarajevu i nisam vidio ni jednu porusenu crkvu, raja cuga na svakom koraku, uzivo muzika ha iz BiH, ha iz Srbije, ha iz Hrvatske, prelijepe zene u kratkim haljinicama setkaju, u mesnicama se moze uzeti krmecih proizvoda......Jebote ako tako izgleda pravi Teheran, onda mediji daju skroz krivu sliku Iranske prijestonice. E filozofe, filozofe, jos ce proteci Vrbasa ispod zelenog mosta dok se ti ne probudis iz sovinisticke more u kojoj si trenutno. :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 17:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ko zapali dzamiju u Gackom?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Vuk_samotnjak je napisao:
Ko zapali dzamiju u Gackom?

shejtan

inace osudjujem i treba osuditi svaki vandalizam.
ne opravdavam i ne trazim razloge opravdanja, mozda je ovo poruka bl muftiji,osumnjicenom za ratni zlocin da ode sa funkcije, mozda nije. u svakom slucaju osudjujem

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

La Point je napisao:
Filozofe s' Vrbasa, ja neznam samo otkud tebi ideja da stavis pod nick naziv "filozof"? Ti si suha suprotnost jednog insana sto se smatra filozofom.

Vidi se da mrzis svoj rodni grad ( neznam jesil' bio u Sarajevu poslije rata pa da ga poredimo sa Teheranom, no hajde ), bio sam u par navrata u Sarajevu i nisam vidio ni jednu porusenu crkvu, raja cuga na svakom koraku, uzivo muzika ha iz BiH, ha iz Srbije, ha iz Hrvatske, prelijepe zene u kratkim haljinicama setkaju, u mesnicama se moze uzeti krmecih proizvoda......Jebote ako tako izgleda pravi Teheran, onda mediji daju skroz krivu sliku Iranske prijestonice. E filozofe, filozofe, jos ce proteci Vrbasa ispod zelenog mosta dok se ti ne probudis iz sovinisticke more u kojoj si trenutno. :wink:

Sve to možeš da vidiš i u Banjaluci, pa opet od strane tebe i tvojih sunarodnika dolaze raznorazne insinuacije o Srbima, Banjaluci i Srpskoj.
Naravno da sam bio u dole više puta i uvijek sam se radovao kada sam putovao iz njega.
U samom gradskom jezgru nije srušena nijedna crkva, ali i to je bila lukava politika rahat Alije. Uvijek se svijetu plasirala slika kako ga ćetnici ruše. Ono što nije slikano sraveljno je do temelja, a stanovništvo pobijeno i protjerano.
Prava slika o Teheranu tek će se pokazati kada počnu suđenja u sudu BiH.
Nisam ja šovinista, nego se meni želudac prevrne kada likovi poput tebe prave bijelo od onog što je crno.
Niko ne može promjeniti činjenicu da je BL srpski grad, a SA muslimanski. Ako ideš od kafane do kafane to se ne može primjetiti, ali ako pogledaš u ćoškove vidjećeš nepobitne činjenice.
Samo udareni u glavu mogu misliti da će se vratiti život u neku 1970. ili 1980. Što prije prihvatite ove činjenice biće lakše i nama i vama.
Niko na ovom forumu nije od juče.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nigdje.

Ja sam rođeni Sarajlija, koji je uspio izaći na vrijeme iz tog kazamata za Srbe. Ovi što su ostali, još uvijek im se traže kosti. I ja nisam otišao za BL odmah po početku rata, do '96 živio sam na brdu, jer sam našao slobodnu muslimansku kuću.
Dobro znam šta se dešavalo u Sarajevu i znam zašto je Sarajevo Teheran. Tačno da sam čuo od Dodika i usvojio taj termin, prije toga sam koristio malo prostije termine. Pa rekoh da prilagodim rječnik novoj situaciji.

Pozdrav

Tipična Alijina škola, izigravanja žrtve. Ovo što si naveo ja nigdje nisam napisao. Pročitaj ispočetka moje postove.

Uopste nije sporno tvoje vlicanje lika iz okolice Seferovaca,to nije nije nikakv problem. Opet nemugu da shvatim zasto non-stop potenciras tu pricu izmedu BL i SA kada je to nemoguce porediti.
Moji su pretci svi iz BL,pa sam i ja morao pocetkom rata napustiti prislilno kucu, a na stotine nesrba je ubijeno u Banjaluci,,u BL su bili logori itd,sreca u nesreci je sto je 90% nas izbjeglica otislo u EU,tako da su ljudi jako dobro snasli i uglavnom nisu prodali svoje kuce.

U Sarajevu je bio rat, 3god je Sarajevo bilo okruzeno,milone granata je palo na grad,znas koliko je samo djece ubijeno u Sarajevu,,,mnogo je muslimana napustilo Sarajevo,i sigurno da bih svi napustili da su mogli.....Ja nesporim zlocine koje su ljudi pocinili u ime moga naroda,mene je sramota sto su takvi ljudi postojali,i nikada ih necu podrzavati,sve ih treba kazniti. Neki su i kzanjeni,bas je taj famozni Alija ubio Cacu 94.......A takvi kao Caco su u BL tretirani kao heroji,,,,,,,,,,
Danas u Sarajevu bukvalno nema Sarajlija kao i u BL Banjalucana,ali eto takva su vremena dosla,treba gledati naprijed pruziti ruku pomirenja i graditi buducnost.......

Pozdrav

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nema pomirenja i ta prica o pomirenju je suplja, to znas i ti sam koji je pominjes

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 18:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
u BL su bili logori itd

Majstore, jest da ne volim da budem vulgaran na forumu, ali j*bo te logor u shupak...
Kad vec pises takve gluposti, onda makar daj neke cinjenice. Ili ce mozda da se ispostavi da sam zivio citav rat u komsiluku logora a nisam bio svjestan do danasnjeg dana...
BTW Ako smatras da je Manjaca bio logor, u pravom smislu te rijeci, e jbg onda...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uopste nije sporno tvoje vlicanje lika iz okolice Seferovaca,to nije nije nikakv problem. Opet nemugu da shvatim zasto non-stop potenciras tu pricu izmedu BL i SA kada je to nemoguce porediti.
Moji su pretci svi iz BL,pa sam i ja morao pocetkom rata napustiti prislilno kucu, a na stotine nesrba je ubijeno u Banjaluci,,u BL su bili logori itd,sreca u nesreci je sto je 90% nas izbjeglica otislo u EU,tako da su ljudi jako dobro snasli i uglavnom nisu prodali svoje kuce.

U Sarajevu je bio rat, 3god je Sarajevo bilo okruzeno,milone granata je palo na grad,znas koliko je samo djece ubijeno u Sarajevu,,,mnogo je muslimana napustilo Sarajevo,i sigurno da bih svi napustili da su mogli.....Ja nesporim zlocine koje su ljudi pocinili u ime moga naroda,mene je sramota sto su takvi ljudi postojali,i nikada ih necu podrzavati,sve ih treba kazniti. Neki su i kzanjeni,bas je taj famozni Alija ubio Cacu 94.......A takvi kao Caco su u BL tretirani kao heroji,,,,,,,,,,
Danas u Sarajevu bukvalno nema Sarajlija kao i u BL Banjalucana,ali eto takva su vremena dosla,treba gledati naprijed pruziti ruku pomirenja i graditi buducnost.......

Pozdrav

Nemoj meni te bajke pričati. To možeš tamo nekom Špancu, Italijanu, Englezu, Belgijancu.

I odakle ti taj podatak da je nekoliko stotina Bošnjaka ubijeno u BL?

Nijedna bošnjačka organizacija ne spominje Banjaluku. Nadam se da imaš televizor u kući i da ponekad pogledaš dnevnik.

Najgore je to sebe plasirati kao multietničar, a onda kada god možeš da šukneš neku dezinformaciju protiv Srba. Ja nisam multietničar niti planiram da budem, ali govorim i govoriću kako jeste. Dakle, Bošnjaci i Hrvati imaju pravo na pravdu i pravo na život, međutim nijedan od ta dva naroda nema pravo Srbima nametati svoju istinu. Ako je ovo šovinizam, onda sam ja šovinista iz dubine duše.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]