banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 00:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 28 Avg 2009, 10:39 
Vuk_samotnjak je napisao:
johnnynik je napisao:
Ulica Mladena Stojanovica kod parka je postala jako rizicna za pjesake koji prelaze preko pjesackog prelaza. Vozi se i preko 100 i dovoljno je da sjedite pola sata negdje u blizini pa da vidite tu jurnjavu, kocenje i ostalo. Moje misljenje je da treba postaviti lezece policajce ili vibracione trake da bi sprijecili saobracajke.

Moje misljenje je da bi trebalo zabraniti kretanje motornih vozila od Prijedorske petlje pa do nule u Novoseliji i od Mosta u Vrbanji pa do kozare na Lausu

:D :D :D

Vala bsh, a ja nisam nesto primjetio da voze 100 na sat tim dijelom, osim nocu u 3 kada jure i do 150...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 10:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Avg 2009, 10:44
Тешко повријеђен пјешак у бањолучком насељу Куљани

БAЊA ЛУКA - Пјешак Стеван Дамјановић тешко је повријеђен на локалном путу у бањолучком насељу Куљани када га је у сриједу возилом ударио Тихомир Тушек, сазнаје "Глас Српске" од извора блиског истрази.

Из бањолучке полиције је потврђено да је у сриједу повријеђен пјешак у саобраћају у Куљанима око 16 часова не наводећи више детаља. Узрок несреће биће познат послије истраге и увиђаја, рекли су у полицији. Н. Т.

Глас Српске

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A onda ce biti ovako kad postave policajce:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vg79_mM2CNY[/youtube]
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 10:44 
johnnynik je napisao:
Тешко повријеђен пјешак у бањолучком насељу Куљани

БAЊA ЛУКA - Пјешак Стеван Дамјановић тешко је повријеђен на локалном путу у бањолучком насељу Куљани када га је у сриједу возилом ударио Тихомир Тушек, сазнаје "Глас Српске" од извора блиског истрази.

Из бањолучке полиције је потврђено да је у сриједу повријеђен пјешак у саобраћају у Куљанима око 16 часова не наводећи више детаља. Узрок несреће биће познат послије истраге и увиђаја, рекли су у полицији. Н. Т.

Глас Српске

Kuljani pripadaju BL??

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 10:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
tensSa je napisao:
Kuljani pripadaju BL??

Zacudio bi se kojom se brzinom pomjeraju table "grad Banja Luka"

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 20:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
У удесу погинуо шеснаестогодишњак
ГРAДИШКA - Данијел Сладојевић (16) преминуо је од посљедица повреда које је задобио у саобраћајној несрећи у сриједу у мјесту Берек код Градишке.
Из полиције је саопштено да је малољетника док је возио бицикл ударио "голф" којим је управљала Љ. М. (36).
- Увиђајем је утврђено да је до несреће највјероватније дошло када је малољетник возећи бицикл изгубио контролу и прешао у лијеву саобраћајну траку. У том тренутку, возач "голфа", које се кретало у истом смјеру, започео је претицање бицикла, и дошло је до контакта због чега је бициклиста пао на саобраћајницу - рекли су у бањолучкој полицији.
Том приликом Сладојевић је задобио тешке повреде и возилом хитне помоћи је превезен у болницу у Градишци, гдје је и преминуо. Н. Т.

Citiraj:
Настрадао мотоциклиста
БИХAЋ - У судару мотоцикла "априлиа 125", којим је управљао Д.Е. (15) из Цазина и аутомобила "фијат браво" за чијим управљачем је била Б.Е. (34) у центру Бихаћа погинуо је малољетни мотоциклиста. Несрећа се догодила у четвртак увече, а узроци се још непознати, јавиле су у петак агенције.

:cry:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Gradskom autobusu banjalučkog "Autoprevoza" juče oko 11 sati otkazale su kočnice zbog čega je ispred semafora na raskrsnici Ulice Jovana Raškovića i Karađorđeve udario u golf pet.

Srećom, niko nije povrijeđen, a na golfu je smrskano zadnje vjetrobransko staklo i hauba.

Prije nesreće, spuštajući se niz naselje Paprikovac, autobus, koji saobraća na liniji broj jedan, zaustavio se na stajalištu, udaljenom dvadesetak metara od raskrsnice, a potom je krenuo i stigao golf.

- Vidio sam da dva automobila stoje na semaforu i čekaju zeleno svjetlo. Ono se u međuvremenu upalilo, ali golf ispred mene nije mogao da krene, jer vozač automobila koji je bio pred njim nije odmah reagovao na signal sa semafora. Tada sam naglo stisnuo kočnicu, ali nije bilo nikakve reakcije. Papuča je samo propala, pa sam pokušao da izbjegnem ono najgore tako što sam usmjerio autobus na ivičnjak, ali uprkos tome, on se nije zaustavio - ispričao je vozač autobusa, Vojislav Tepić.

Vozač golfa, Marko Stanivuković, koji je bio sam u automobilu, kazao je da je vidio da će ga autobus udariti, ali da nije mogao reagovati.

- Ispred mene je bio još jedan automobil. On nije krenuo na vrijeme, tako da sam bio prisiljen da ostanem na mjestu. Sreća je da sam u tom trenutku pritisnuo kočnicu, pa se nisam zabio u auto ispred sebe - ispričao je Stanivuković.

(Fokus)

Sva sreća.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ројица настрадала у смрсканом возилу
Datum: 03.09.2009 21:00
Autor: Слободан Пухало
ДОБОЈ - Aлександар Танасић (30) из Подновља, Милан Радивојевић (23) из Трњана и Младен Вукмировић (23) из Глоговице, сви из општине Добој, погинули су у саобраћајној несрећи која се у сриједу у 21 час догодила на магистралном путу М-17 у Мајевцу код Добоја, саопштено је јуче из полиције.

Citiraj:
Према информацијама из полиције, несрећа се догодила када је "голф" почео да се укључује на магистрални пут у правцу Модриче у тренутку док се из тог правца кретало теретно возило којим је управљао З. Б. (23) из Младиковине код Теслића.
З. Б. је управљао цистерном власништво предузећа "Натура вита" из Блатнице код Теслића.
Дежурни окружни тужилац Младен Симић је изјавио да је обављен увиђај, тестирани сви трагови, а слиједи спровођење одређених вјештачења.
- Наредио сам да се обави обдукција смртно страдалих лица. Спровешћемо и сва остала потребна вјештачења и на тај начин утврдити узроке и пропусте учесника у саобраћају како би се овај предмет ријешио тужилачком одлуком - казао је Симић.
Судар је био страховит, тако да је "голф" практично смрскан, па су погинуле извлачили добојски ватрогасци.

Citiraj:
Породица

Најстарији међу погинулима Aлександар Танасић оставио је иза себе једно дијете. Био је професионални возач аутобуса у предузећу "Требава експрес" из Добоја. И Младен Вукмировић је имао једно дијете и био запослен као лимар у Глоговици. Милан Радивојевић није био ожењен.

Jezivo i žalosno.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2009, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ЗAГРЕБ - Шеснаестогодишњи Филип Ћурковић прексиноћ је послије слијетања аутомобила с пута на подручју Чрномерца у Загребу, испао кроз вјетробранско стакло и остао на мјесту мртав, јавили су јуче хрватски медији
Ћурковић је био један од четворице малољетника који су се возили у "аудију A6" ријечких регистарских ознака којим је управљао један од њих без положеног возачког испита.
Доласком до раскрснице улица Врховец и Видовчица изгубио је контролу над возилом те слетио с улице и ударио у дрво.
Осим смртно настрадалог младића, тешко су повријеђени возач и сувозач, док је четврти путник задобио лакше повреде.

Što im je ovo trebalo? :(

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ko je to sletio (valjda sa venecije mosta) u vrbas juce... gledao na vestima danas, al bio smanjen ton pa nisam uspeo da pohvatam o cemu se radi... cini mi se da je u BL

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:35 
Hertzog je napisao:
Ko je to sletio (valjda sa venecije mosta) u vrbas juce... gledao na vestima danas, al bio smanjen ton pa nisam uspeo da pohvatam o cemu se radi... cini mi se da je u BL

Jbt maloprije sam prolazio tamo autom pa nisam pohvatao sve, ali je lik totalno oderao ogradu od mosta i zavrshio dole u Vrbasu...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Koliko sam ja mogao provaliti sletio je sa Rebrovackog mosta (ucinilo mi se da sam vidio onu zutu zgradu u kojoj je "Marko Polo") valjda nije niko poginuo vec su 4 povredenih.
Jebote nebitno dali je Venecija ili Rebrovac tamo je plitak Vrbas cudo bas da su prezivjeli ne pad u vodu vec udar od dno Vrbasa.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:38 
Citiraj:
Jebote nebitno dali je Venecija ili Rebrovac tamo je plitak Vrbas cudo bas da su prezivjeli ne pad u vodu vec udar od dno Vrbasa.

Pa nema tamo metar dubine sto je najgore...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:o

To mora biti neko fino slijetanje , inače direktno niko ne bi mogao preživjeti.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

O tome i govorim pali sa oko 10M visine fakticki na zemlju

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:41 
Stari reche da je neko auto tipa fiat bravo, kaze ni ne moze se prepoznati najbolje..unishteno skroz...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
O tome i govorim pali sa oko 10M visine fakticki na zemlju

Ma kakvih 10m , tamo mora biti duplo.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Ma kakvih 10m , tamo mora biti duplo.

Cini ti se mozda nema ni 10M.
Neko plavo auto je u pitanju i sva sreca da su samo povredeni

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kada su skokovi sa gradskog mosta i kada je vodostaj Vrbasa onako srednji , kažu da takmičari skaču sa visine od 15m. A Venecija i Rebrovački su mi viši od gradskog.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Fino je filozof govorio da taj most treba srušiti..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]