banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 17:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 22 Jul 2009, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Danas covek sa autom proletio kroz ogradu (koja ima betonsku podzidu) provukao se kroz par sljiva u dvoristu i zabio se coveku u kucu. Na prvom skretanju levo od prijedorske petlje prema gradu. Kada sa glavne skreces u Budzak. Ne znam da li je zaspao ili mu je pozlilo jer nema tragova kocenja... Ford Siera je u pitanju

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2009, 20:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Na "autoputu" kod Prijedorske petlje (Fisa), Ford Eskort se zabio u banderu, bandera iščušupana, auto teško havarisano...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2009, 00:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
<Enter_name> je napisao:
Na "autoputu" kod Prijedorske petlje (Fisa), Ford Eskort se zabio u banderu, bandera iščušupana, auto teško havarisano...

tesko da ima zivih,prodjoh i ja veceras kad je slep sluzba vozila auto,pokosio je banderu...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Citiraj:
31.07.2009. Trebinje – Sinoć je na raskrsnici kod Osnovne škole u Gorici, na magistralnom putu Trebinje – Nikšić, došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubila osamdesetčetvorogodišnja Smiljka Salata. Nju je motociklom marke « Kawasaki » udario maloljetni A.G.

Kako navodi portparol trebinjske opšte bolnice, Biljana Bogdanović, nesrećna starica nije davala znakove života kada su kola hitne pomoći stigla po nju.

« Od siline udarca starici je bila otkinuta desna noga i nije davala nikakve znake života kada su naša kola stigla na mjesto nesreće, » kazala je Bogdanovićeva.

Vozač motocikla je zadobio lakše povrede i nakon bolničkog pregleda otpušten je iz bolnice.

Očevici kažu da je do nesreće došlo zbog velike brzine kojom je A.G. vozio motocikl.

http://trebinjedanas.com/node/379

Da dodam, kola hitne pomoći su odmah došla, ali tek nakon pola sata su se vratila po po otkinutu nogu koja je bila udaljena od tijela 15-tak metara. Horor.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slušao sam :o

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
- Лука Шаркановић возио је трактор марке "ИМТ" кроз заселак Ђурићи. У једном дијелу засеока налази се низбрдица која је веома незгодна за возаче и преко које је Лука требало да прође. Међутим, чим је дошао до низбрдице, изгубио је контролу над трактором, а претпостављамо да су и кочнице заказале. То је, нажалост, било кобно за њега - испричао је један од комшија погинулог Луке Шаркановића.

Додао је да се, усљед велике брзине, на низбрдици, трактор почео да преврће.

- Пошто се трактор преврнуо два или три пута, тракторска кабина притиснула је Лукину главу. И поред чињенице да су мјештани одмах притекли у помоћ, на путу до болнице у Брчком, Лука је преминуо. Тешке повреде главе биле су смртоносне - рекао је видно узнемирен Шаркановићев комшија.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/26047/cir/Poginuo-prilikom-prevrtanja-traktora.html

Citiraj:
Тешко повријеђени возач и сапутница
Datum: 05.08.2009 21:00
Autor: Ненад Симић

ДЕРВЕНТA - У саобраћајној несрећи која се догодила у уторак у 16.15 часова на магистралном путу Дервента - Добој тешко су повријеђени Ш. Џ. (38) и Р. Џ, потврђено је јуче у Центру јавне безбједности Добој.
Послије ове несреће, санитетско возило које је превозило повријеђене слетјело је с пута и тада је повријеђен и медицински техничар.

Прва несрећа се догодила када је З.К. (27) који је возио аутомобил "BMW" изгубио контролу над возилом, прешао на лијеву саобраћајну траку и ударио у аутомобил "рено" којим је управљао Ш. Џ, а у "реноу" је била и Р. Џ.

Послије тога у њих је ударио аутомобил "BMW" који је возио Ј. Х. (35), који је саобраћао у истом правцу као и "рено".

Повријеђене су са мјеста несреће према општој болници у Добоју превозила два возила Хитне службе Дома здравља Дервента.

За воланом санитетског возила налазио се медицински техничар, а у мјесту Шешлије код Добоја то је возило слетјело с пута.

Директор Дома здравља Дервента Мирко Шаран рекао је да је медицински техничар био за воланом санитетског возила, јер по поласку на мјесто несреће није било возача у смјени.

- Када су у питању саобраћајне несреће и догађаји који се дешавају изненада, онда се као возачи понекад нађу и медицински техничари. Возило је на путу слетјело код Шешлија и тада је повреде задобио и медицински техничар, а возило је оштећено. Повријеђени у ранијој саобраћајној несрећи су другим возилом превезени у болницу у Добоју - истакао је Шаран.
Истрага

Полиција је обавила увиђај, а истрага ће показати шта су тачно узроци ових несрећа.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/25993/cir/Tesko-povrijedjeni-vozac-i-saputnica.html

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Starica preminula od posljedica nesreće
Datum: 09.08.2009 17:48
Autor: U. Vukić

BANJALUKA - Zorka Bojanić (83) iz Banjaluke preminula je zbog povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći juče na raskrsnici Bulevara cara Dušana i Ulice Jovana Dučića kod banjalučke Gimnazije.
U nesreći su učestvovali reno klio koji je vozio Bogdan Mlađenović i zastava 101 kojom je upravljao Ostoja Bojanić, suprug nastradale Zorke.

Prema riječima očevidaca, do nesreće je došlo kada je vozač renoa klio koji se kretao iz pravca bulevara i skretao u Ulicu Jovana Dučića udario u zastavu koja je silazila s trotoara.

Očevici kažu da je Bojanićeva udarila glavom u vjetrobransko staklo i da nije davala znake života.

U Kliničkom centru Banjaluka kažu da je nakon nesreće Bojanićeva dovezena bez znakova života, s teškim povredama glave i grudnog koša i znacima unutrašnjeg krvarenja.

Prema riječima dežurnog ljekara Predraga Miloševića, preduzete mjere reanimacije nisu dale rezultate i starica je preminula nedugo nakon prijema.

U CJB Banjaluka su rekli da se nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila dogodila oko devet sati ujutro i da je uviđaj izvršen uz prisustvo dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Tamara Radlović, portparol KC Banjaluka, rekla je da je Ostoja Bojanić primljen na hirurgiju s posjekotinama, hiruški zbrinut i urađena je kompletna ultrazvučna i radiološka dijagnostika.

"Nastavljaju se dalje dijagnostičke procedure i donošenje odluke u kojoj klinici će pacijent nastaviti liječenje", rekla je Radlovićeva.

http://www.nezavisne.com/hronika/vijesti/44687/Starica-preminula-od-posljedica-nesrece.html

Tuga i kada ovako stari ljude stradaju u saobraćaju. :(

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 19:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Колико муж има година, ако старица има 83???

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U vijestima su rekli 81 godinu i da je on skrivio nesreću.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
moj tata zadnje dvije godine nije vozio, jer nije vidio dobro.
ko uopste produzava vozacku dozvolu takoo starim ljudima.
pa oni su na putu isto ko i oni BMW progorenog auspuha i 5 promila u krvi.
bola, elem sto ne vide, elem sto su im refleksi ko uspavana ljepotica, elem sto nemaju pojma kuda voze, pola ih se gubi u orjenataciji...
ali opet, kad skontas, 83, pa ii nisu male godine, svejedno nije trebalo da tako zavrsi...
a deda dobar?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, kažu da ga liječe.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 20:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
- Вјероватно су точкови захватили више банкине и траве и изгубио сам контролу над воланом. Комби је ударио у бетонски мост. На срећу, све је добро прошло, могли смо главе изгубити. Возач који је долазио из супротне стране није се зауставио послије нашег удара у бетонски мост - казао је млади возач.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/26221/cir/U-slijetanju-kombija-povrijedjen-suvozac.html

Citiraj:
У Сарајеву једно погинуло, двоје повријеђених

СAРAЈЕВО - Сарајлија Благо Сушић (56) погинуо је, док су Aрмин Aбдуловски (22) и Елвис Aвдић лакше повријеђени у саобраћајној несрећи која се десила у недјељу навече на раскрсници улице Пут Фамоса и Шехитлуци у насељу Храсница.

У овој несрећи сударили су се "голф 4", који је возио Aбдуловски и "опел кадет" за чијим воланом је био Сушић.

Према ријечима очевидаца, "голф" је ударио у "опел" који му је наишао са десне стране у тренутку када је намјеравао да скрене у улицу Пут Фамоса.

- "Голф" је предњим дијелом ударио у задњи дио "опела" и неколико метара га гурао по путу - казали су очевици. Г. О.
Подлегли послије пада са скутера

ЗЕНИЦA - Зеничани A. Aлиспахић и К. Aлиспахић подлегли су у недјељу од повреда задобијених у саобраћајној несрећи која се догодила у недјељу око 14 часова у Зеници, саопштено је јуче из зеничке полиције.

Скутером "кивеј" управљао је A. Aлиспахић. Из сада непознатих разлога изгубио је контролу над мотоциклом и ударио у "мерцедес" њемачких регистарских ознака којим је управљао О. И. настањен у Њемачкој.

Ова тешка саобраћајна несрећа догодила се у самом центру Зенице, на раскрсници улица Талића брдо и Лонџа. Г. О.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/26220/cir/Crna-hronika-utorak-11-avgust.html

Citiraj:
Четворо лакше повријеђено

МРКОЊИЋ ГРAД - У судару аутобуса превозника "Голубић" из Котор Вароша и "голфа 1", који се догодио јуче око 6.30 часова недалеко од сточне пијаце у Мркоњић Граду, лакше повреде задобила су четири лица из Мркоњић Града.

Повријеђени су Митар Бојанић (20), Витомир Вучковић (40), Миле Лазендић (22) и Остоја Симић (42).

Несрећа се догодила када су се директно сударили аутобус "сетра" којим је управљао Мирослав Савељић (28) из Котор Вароша и "голф", за чијим је управљачем био Бојанић. "Голф" је из за сада неутврђених разлога прешао у кривини на лијеву страну пута и ударио у аутобус. С. Д.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/26274/cir/Crna-hronika-srijeda-12-avgust.html

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 09:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Jutros se u 1.00 h u Boriku desila teška saobraćajna nesreća, na raskrsnici kod auto-servisa.

Pretpostavljam da je vozač zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega se zabio u banderu otprilike na suvozačevom mjestu i auto bi, da je brzina bila malo veća, sigurno bio prepolovljen. Auto je bio tako iskrivljen da je skoro zagrlio baderu. Udar je bio jako snažan i odmah nakon udara neka djevojka je počela da vrišti. Dvoje ljudi je završilo u hitnoj. Prvo su morali da odvale dio auta da bi izvukli suvozača, a onda su vatrogasci morali da razbiju druge dijelove auta da bi izvukli vozača. Jutros su morali da skinu čitavu banderu jer se bila iskrivila.

Nadam se da će stradali preživjeti. Prizor je bio strašan.

Ako neko dođe do nekih informacija, neka napiše, ja sam napisala samo ono što sam mogla da vidim.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 10:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Cula sam to sinoc,uzas...prvo tresak i nakon minut cujem jauke zenske osobe.Govorim muzu, covjece neko se slupao kod servisa a on ma nije ucinilo ti se,a nakon 15 minuta sirene.Cijelo jutro razmisljam o tome i kontam sta se desilo.Strasno.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 15:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Svi su 91. i 92. godiste.
Jedan je jutros u pola devet podlegao poslije 4 sata operisanja.
Teske povrede arterija na vratu i u trbusnoj supljini.

Ne brze od zivota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Nekako sam mislila da će preživjeti. Tragično je bilo i vidjeti sve to i čuti sad ovo. Nema riječi.

Saučešće porodici!

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 19:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Svi su iz Prnjavora
Preminuo Dusko Dusanic(18)
Povredeni Marko Dusanic (18), Milos Subotic(18) Bruno Majtecek (18) i Aleksandar Preradovic (17)

Stvarno strasno :cry:

Milion puta sam ponovio gdje se moze to ponoviti da vozac treba poslije polaganja vozacke postepeno dizati kubikazu auta a ne odma za BMW sjesti (stvarno neznam sta su ovi momci vozili ali sigurno nisu neko korsicu)

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
majko bozija, djeca... jadna im majka... tuga...

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 21:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Vuk_samotnjak je napisao:
Milion puta sam ponovio gdje se moze to ponoviti da vozac treba poslije polaganja vozacke postepeno dizati kubikazu auta a ne odma za BMW sjesti (stvarno neznam sta su ovi momci vozili ali sigurno nisu neko korsicu)

Vozio Golf2 ..

Strasno,jos jedan mladi zivot izgubljen. :cry:
Pokoj mu dusi.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2009, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Vuk_samotnjak je napisao:

Vuce drugar moj da ti neiskusnom vozacu dadnes i Ficu on ce se ubiti!Ovi danasnji novopeceni vozaci misle da su se rodili sa volanom i sta na kraju bude....

Zao mi je tog momka ipak je mlad,jbg zivot se ugasio al nek barem se nesto poucno izvuce iz ovoga....nek drugi vide sta znaci divljat a ne znat!

Pokoj mu dusi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]