Jao strasno je ovo sto se danas desilo. To mi je u komsiluku, sa djetetom prelazim tu istu ulicu vise puta dnevno i zaista nekada pomislim da su pojedini vozaci da tako kazem bezobrazni (ne zelim ovdje napisati kako ih u stvari oslovljavam, nek ostane samo bezobrazni), ili nisu svjesni kakvom ulicom voze. Od San Rema pa do raskrsnice gdje je auto servis ima ukupno 8 regularno oznacenih pjesackih prelaza, vrtic, skola, Maxi market i dva autobusna stajalista. ..i na kraju to je naseljeno mjesto gdje je ogranicenje 40. Nije mi jasan mentalni sklop ljudi koji se usude da tako kazem nagaziti po papucici tom ulicom. Ako ovom ulicom u podne vozis brze od 50km/h s tobom definitivno nesto ne stima, da ne kazem da je neodgovorno, bezobrazno i opasno..i sama vozim i vise puta mi se desilo da neko istrci na pjesackom.Kojom brzinom je doticna vozila ne znam, ali vidjam "supermene"koji precijenjuju svoje vozacke mogucnosti za volanom svakodnevno. Na zalost ovo nije prvi slucaj da pjesaci ginu u ovoj ulici i to bas na pjesackom prelazu, prije par godina je jedan starac pregazen ispred B.Copic skole. Samo se nadam da cemo svi po nesto nauciti iz ovog slucaja, ove zivote, posebno ovaj mladi bebeci zivot niko ne moze vratiti i nadoknaditi..(curica je 2004. godiste

), ali valjda ce nadlezni preduzeti nesto po pitanju postavljanja barem lezecih policajaca ispred skole i vrtica..kao sto je u vecini ulica gdje su skole vec napravljeno.
R.I.P.