E, posto sam ja iz K-V, samo da vas obavijestim - politicka podmetanja su u pitanju, popracena malogradjanstinom i pohlepom. Nije istina ni da je Sanela (znam ju licno) uradila djeci ono sta pisu Nezavisne, niti je istina da su one tete (znam ih obe, cuvale su i mene dok sam bio mali

) postupile onako kako je u novinama...
Ovaj dogadjaj me podsjeca na ratno i poslijeratno uhljebljavanje po politickom kalupu, gdje su samo stranacki podobni ljudi dobijali posao ili na njihov racun micali nekog i dovodili svog poltrona. Zrtva je u tom slucaju bila moja majka. Jedna cistacica, sa jedva zavrsenom srednjom skolom, htjela dobiti posao salteruse u banci, a moja mama (tada rukovodilac u banci) joj je rekla da ne moze, jer se ne razumije u posao. I sta je ta cistacica uradila !? Pocela da spletkari okolo, da vuce politicke veze i vezice, da podmece mojoj majci i jos par njih, koji su takodje bili protiv njenog zaposljavanja na neku "strucnu" poziciju (da se razumijemo, za poziciju salteruse u banci ne treba neko bajno obrazovanje, ali ona ni ono najosnovnije nije znala da uradi). Izborila se nekako za probni rad, ali je vec nakon par dana smaknuta, jer je svaki dan bila u minusu na kasi. Tek kad joj je generalni direktor iz BL porucio, da NE MOZE dobiti taj posao, ohladila se i prestala podmetati...
Znaci, Nezavisne su pretenciozno u necije ime pokusale napraviti skandal od ovoga i senzacionalizmom prikupiti par citalaca vise...
Odavno mi se Nezavisne gade, a cini mi se da cu ih prestati skroz citati... Pogotovo kad znam pozadinu nekih slucajeva, koji su zataskani ili "demantovani", kako bi se sacuvala necija guzica (od jednog tuzioca, nekoliko politicara i novokomponovanih biznismena) - ovamo se desilo jedno, a Nezavisne pisu drugo - naruceni tekstovi.
Nedavno sam kritikovao onog kvazi novinaricica Klincova, kako u razmaku od par dana diskretno reklamira zivotna osiguranja (pretpostavljam da ga je GraWe osiguranje platilo da objavi par tekstova na tu temu).