banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 13:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Okt 2010, 21:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Sep 2009, 11:19
Prije tri mjeseca kupili smo štene pekinezera staro dva mjeseca, prekrasnu kujicu. To je jedno prepametno stvorenje bilo, sa mjesec dana je znala šta je ne, a šta je hajde Linda. Živimo u malom mjestu, gdje svi svakoga znaju. I pola komšija se iščuđavalo: " što će vam to?", ali kad su je upoznali, svi su je zavoljeli. Toliko nam se uvukla pod kožu. Danas je neki idiot, manijak, mamlaz, budala, kreten......... ludak, idiot, manijak, ispred naše kuće pregazio našu Lindicu. Nije ni stao da vidi da li je živa, samo je otišao dalje. Dijete mi je neutješno, a meni je i gore, ali ne smijem da plačem pred njim. Kako da ja njemu objasnim da Linda nije ništa kriva što su ljudi najveća stoka, da tuđe živote pregaze za sekund, bez da se okrenu i da vide šta su uradili?
Plačem i pitam se: zašto su ljudi najveće životinje?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Izvini, razumijem tvoj bol, ali za tog vozaca mozes reci da je zivotinja samo zato sto nije stao i pokusao pomoci. A cisto sumnjam da ga je namjerno zgazio - vjerovatno je pas izletio pod auto, a tu se nista ne moze uraditi.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 21:31 
Početnik
Početnik

kako može neko slučajno da zgazi psića ( koji kad osjeti da nailazi auto bježi u jarak) na pola metra od ograde, tj. čitav metar od puta? Grozno se osjećam, ali mi je najkrivlje to što svi znaju čiji je pas, a ona je ležala u jarku, ko zna koliko dok je nisam krenula tražiti. Da je odmah me pozvao, možda se nešto i moglo uraditi.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
To je vec nesto drugo ako se boji. I ruzno je sto nije stao da pomogne.
A da moze slucajno - moze. Meni se jednom pas zakucao u zadnja desna vrata, istrcao od nekud. Isto tako je mogao podletiti i pod tocak i ja tu nista ne bih mogao. Nemas vremena da reagujes.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 21:41 
Početnik
Početnik

mene boli što nije stao, rekao: "jbg, izvini, šta sad", nego kukavički otišao. Kao: šta mi ko može.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Zato se pas nikada ne pušta bez nadzora van dvorišta, kuće ili stana.
Moje saučešće.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 22:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2008, 12:04
To je jedan od pametnijih pasa, tako da ne vjerujem da ga je bas slucajno pregazio, ja imam Maltezera, isto tako bijezi od auta od malena, zao mi je psa :((((

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 22:26 
Početnik
Početnik

mene samo interesuje, zasto taj covjek nije imao ono sto nas razdvaja od ostalih vrsta: ljudskost. Pa neko se brinuo za tu životinju, hranio je, nekome je značila nešto. Najgore je to što je to neko od mojih komšija.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 22:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja sam danas slučajno zgazio svoju macu...Cijeli dan sam sj3ban..... :(

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 22:42 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 16 Okt 2010, 19:41
grozno.....i prije svega tuzno,zao mi je sto ti se to desilo jer jako volim zivotinje i sama imam cica mace,a trenutno pokusavam da udomim jednu kuju iz Borika koja je zaista prlelijepa.Ako znas nekog zainteresovanog javi.A ljudi su ne ljudi i zato nam se ovo i desava...to su za mene bolesnici,ako hladnokrvno mogu uraditi to zivotinji....takvi bi pored mene i gladni zedni mogli umrijeti... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 22:48 
Voajer
Voajer

U.....ti si bas zeznuo stvar,desava se,predpostavljam da ti se podvukla pod auto ili slicno...i mace i cuke to znaju raditi zato svaki vlasnik treba paziti na to...zao mi je...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 09:39 
Mopje acke isto stalno se ispo auta vrzmaju, ali kad ga up[alim bjeze kao opaljene...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 09:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jbg,ja nisam primjetio...Sve se tješim da je već bila krepala,sva je nešto boležljiva i zakržljala bila,a da sam ja samo naišao...Svejedno mi je žao :(

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 11:04 
da li je vozac stao ili ne, koliko vidim ne znate jer ne znate ni koja kola su zgazila cuku. zao mi je psa, ali isto tako nazivati ljude zivotinjama je malo previse uz duzno postovanje vaseg bola.
100 puta mi se pas zaletio na kola, to je jako opasno jer zbog njih mozes naglo skrenuti, pogaziti pjesake i slicno... juce nam se desilo da se mala maca zavukla kod motora kola, i slucajno je moj muz htio provjeriti antifriz i neke gluposti, i nasao nju pod haubom, ko zna sta bi bilo da je nismo vidjeli...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 12:19 
Voajer
Voajer

u pravu ste....neki ljudi nisu dostojni rijeci zivotinja...to su monstrumi i psihopate kojima je pod hitno potrebna pomoc,kako drugacije nazvati djecu koja su prije dva dana zavezala macu za drvo,polila benzinom zapalila i smijali se dok ona umire u najvecim mukama,zatim one koji su bezdusno odsjekli sape kuci miloj i mnogi ostali...pri tom i ova doticna osoba sto je zgazila psa namjerno ili ne namjerno ali da ima ljudskosti u njemu stao bi,pogledao,pa izvinuo se makar....naravno da postoje nesretni slucajevi,pa i ljude pregazi auto ali samo kazem da je ljudski reagovati na to sto uradis a ne odjuris kao najvece djubre....

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 12:37 
ta djeca koja to rade su stvarno bez komentara, i pogadja me ta neljudskost u ljudima, pogotovo to mucenje i izivljavanje. kao i oni idioti koji su osakatili onom psu sape. isto tako napale su me lutalice 2 puta, i nemam nikakvo odobravanje prema tom, ali sam yato da se takvi psi uspavaju ili stave u azil a ne da lutaju ulicama i napadaju ljude.
htjela sam reci da gospodja nije vidjela koliko sam shvatila ko je zgazio psa, pa ne zna da li je stao, prisao mu ili ne, sem toga ne prolaze njenom ulicom samo komsije da znaju ciji je pas. je ne opravdavam to, ali ipak nazvati nekog zivotinjom zato sto nije uzeo psa i isao od vrata do vrata pitajuci ciji je malo mi je nelogicno...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 15:44 
Početnik
Početnik

Živimo na selu, svi se poznajemo. Komšija preko puta mi je rekao ko je zgazio Lindu i rekao je, takođe da čovjek NIJE izašao iz auta.
On je znao da je naš pas, ali nije se udostojio da stane i kaže: "zgazio sam vam psa, podletila mi je pod auto".
Razumijem da se nesreće događaju, ona je bila mala, vjerovatno se uplašila. Ne krivim ga zbog toga, ali ZAŠTO ne izaći iz auta, POKUŠATI nešto uraditi, nego tako samouvjereno otići.
Ponavljam: ne krivim ga zbog toga što ju je zgazio, već zbog toga što je otišao.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 18:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Sep 2010, 17:27
Nisu najveće ali su najgluplje.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Žao mi je zbog gubitka novog člana porodice, ljudi se baš znaju vezati za kućne ljubimce.

Ja sam jednom imao priliku posvjedočiti kako je jedno govno od čovjeka, neki tamo ko fol opaki majmun, šutnuo jednu prelijepu pomeransku kujicu od moje kolegice, i to dok je nosila mlade u sebi! Tužnije nešto nisam vidio u životu, ta je moja prijateljica plakala i danas nakon godinu dana se rasplače.
Svi se prema tom gadu sada odnosimo kao prema nekom njemcu.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 18:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Grrrrrr :mad: :bad-words:
Ljudi su definitivno najveća stoka sitnog zuba!
Slično sam iskustvo imao kada je lokalni majmun bacio štene u kontejner i za njim petardu na moje oči čisto da se pokaže nekim klinkama :angry4:
E ja volim životinje i ne podnosim da ih neko maltretira.....elem junoša je šepao pet dana poslije mog centaršuta u dupe (pred klinkama, uzrokovan bezobazlukom poslije službene opomene [-X ) a cvilio je jače nego jadno štene :sad2: :evil4:
Poslije mi je bilo žao, da sam poderao patiku ne bi je prežalio :( :badgrin:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]