dobila si predivnog psa ... imala sam curicu njem boxera - pametnice su, nisu agresivni i prilicno su nemirni

(bar oni koje sam ja 'upoznala') i nije problem drzati ih u zatvorenom, ali pod uslovom da se cesto vode vani ...
moras odvojiti bar sat vremena dnevno da se gospodin momacki umori 
uostalom, dace on tebi sam do znanja da zeeeeeeeeli van .. kad pocne stiklicama svojim po parketu 1000 koraka u sekundi znaci USTAJ IDEMO VANI

moja curica je mene prepadala sa pokusajima da progovori i onda u nekim tekstovima o boxerima procitam da je to jedina rasa koja u stvari to i radi, pokusava da pravi neke zvukove slicne rijecima i znaju biti jako 'ljudoliki' i imaju geste i pokrete da ti se zavrti u glavi i da kontas da ludis

)) (to se meni desavalo a cula sam i od drugih ljudi koji imaju kucnog boxera)
jedini problem kod te rase (
nemoj se prepasti) je sto negdje u dobi od 4-6 mjeseca, veliki procenat njih oboli od epilepsije

(ja znam 4 od 6 koje sam upoznala) i to je razlog sto u prosjeku zive krace od drugih pasmina..
Ako ti se to desi, ne panici, javi se veterinaru, dobices neke tabletice i on 'normalno' zivi s tim... padnu iz cista mira i isto tako ustanu kao da se nista nije desilo ...
eto mila pa uzivaj sa svojim novostecenim drugarom