banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 01:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2006, 18:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 11:47
Ma neznam ja sam nekako alergicna na macke kad ih vidim sva se najezim,uffffff!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2006, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
nerevar je napisao:
bog je dao psima i mačkama zube da grizu. da nije oni bi leteli od cveta do cveta i skupljali polen :B-fly: a mi bi šetali slonove po parku i opet bi vodili iste rasprave o tome koliko su slonovi agresivni i treba li vlasnik pokupiti izmet za svojim ljubimcem :pottytrain5: :puppydogeyes:

:lol: :lol: pokusavam da zamislim svoju alisu sa krilcima kako skuplja polen. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2006, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Bik je napisao:
:lol: :lol: pokusavam da zamislim svoju alisu sa krilcima kako skuplja polen. :lol:
mora da je neki bumbar? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2006, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Alisa je pokojna...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2006, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Bik je napisao:
Alisa je pokojna...
'E's passed on! He has ceased to be! 'E's expired and gone to meet 'is maker! 'E's a stiff! Bereft of life, 'e rests in peace! 'e's pushing up the daisies! 'Is metabolic processes are now 'istory! 'E's off the twig! 'E's kicked the bucket, 'e's shuffled off 'is mortal coil, run down the curtain and joined the bleedin' choir invisibile!!

sorry man :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2006, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

It's okay man...realy...no problem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
15.07.2006
Pas automobilom pregazio ženu
Policijski pas ostavljen u automobilu sa uključenim motorom ubacio je u brzinu i pregazio ženu. Nemački ovčar po imenu Rendžer ostao je u službenom automobilu dok je policajac otišao da proveri jednu dojavu o nasilju u porodici, ali nije isključio motor da bi radila klimatizacija. Rendžer je šapom pomerio menjač i prebacio ga u položaj za vožnju. Automobil se pokrenuo i pregazio četrdesetjednogodišnju Meri Stoun i prednjim i zadnjim točkovima. Prolaznici su pokušali da povicima upozore ženu, ali ih je ona kasno čula i nije uspela da se izmakne. (FoNet)

Evo, sa crne hronike.... Krvolocni psi opet napadaju!!!!! Kad vec nece niko ovu temu da prebaci u crnu hroniku, neka crna hronika dodje ovde... eto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 17:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2006, 14:12
Za sve greske psa ama bas sve je kriv njegov vlasnik.
sintorr!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 08:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Okt 2006, 13:57
jasno mi je da neko voli malene psice a neko velike pse.Iz iskustva mogu reci da su psi, psi i da je bitno samo to kako se prema njima postupa dok odrastaju.imam pitbulla, koji je poznat kao pas za borbe i kao takav ima etiketu zvijeri.Medutim moja Missy je najumiljatiji pas kojeg sam ikad imala prilike sresti.Covjece ona je toliko dobra da je to nevjerovatno.znate da psi od dragosti znaju stipnuti covjeka zubima.Ona ne ispoljava bas nikakvu agresivnost,sta god da joj radis,Umjesto da te stipne zubima kad se igras s njom ona uzme svoju dekicu i gricka je dok je ne prodje potreba za grickanjem,kad sam tuzna i placem tu je pored mene i uzdise naglas ko kakav covjek.kad prelazi preko mene dok sjedim pazi gdje ce staviti nogu da me ne povrijedi ,da ne nabrajam vise.Znaci pas moze biti velik i maza.imam i pinca koji zivi sa mnom.Jos je mala ali je puno ljuca nego pit.sad radim na tome da joj dam do znanja da ne smije gristi.vidjecemo kako ce to ispasti. :lol: zato svima nek je jasno da su psi onakvi kavih ih mi napravimo, i sto je jako bitno jeste da se djeci objasni da ih ne maltretiraju,ako nije moguce onda ne treba djecu pustati blizu psa.
Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 03:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
22.11.2006 21:10
Francuska: Mladu ženu ubila četiri rotvajlera

BEAUVAIS - Četiri rotvajlera u srijedu su napala i usmrtila jednu 23-godišnjakinju blizu Beauvaisa, sjeverno od Pariza, a nakon te tragedije ponovno je pokrenuta rasprava o opasnim psima, pošto je u lipnju u sličnim okolnostima život izgubilo dvoje djece.
Prema prvim svjedočenjima, žrtva se nalazila sa psima u dvorištu kuće kada je napadnuta. Bila je sama i čini se da ih je hranila.

Gradonačelnik Beauvaisa rekao je da su se susjedi već žalili na njih. Izgleda da su dva psa bila prijavljena i cijepljena, a ustvari ih je bilo četiri. "Čini se da je žrtva bila vlasnica pasa ili osoba koja ih je hranila", rekao je gradonačelnik.

U posljednjih deset godina u Francuskoj su psi ubili petnaestak osoba, uglavnom djece ili starijih osoba.

Nakon tih drama ministar unutarnjih poslova Nicolas Sarkozy najavio je postroženje policijskih kontrola pasa.

(Hina)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2006, 04:55 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2006, 21:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jun 2003, 00:24
evo imam ja jednu crnu hroniku o psima iz prve ruke:
prije par sedmica moju drugaricu je pas ujeo za lice, morala je da ima plasticnu operaciju, ujeo ju je preko cjelog lica tako da ima rane iznad obrva, i pored usta od ocnjaka. Pas je bio u autu i ona je otvorila vrata, on je samo skocio i ujeo ju za lice. ne znam koja je tacno rasa ali opis psa je bio: "veliki i crn". ne znam da li je ona isprovocirala psa ikad, bio je pas od drugarice, ali kako se cini napao ju je bez razloga.
prije ovog dogadjaja djelila sam misljenje sa ostalim ljubiteljima pasa, ali ovo me je malo potreslo i mislim da ako imalo sumnjas u svog ljubimca treba da ga drzis podalje od ljudi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 09:57 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2007, 21:57 
Veteran
Veteran

Ponovo agresivan pas usmrtio djevojcicu.
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/ne ... 2/index.do

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2007, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2004, 12:13
Agresivni ljudi svaki dan usmrte po deset ljudi.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2008, 22:39 
Veteran
Veteran

Naslovi vrijedni za procitati

http://www.vecernji.hr/newsroom/blackch ... 7E165E37.2
http://www.vecernji.hr/newsroom/blackch ... otoIndex=0

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 10:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2008, 13:42
Ma dajte ljudi..
Meni je jako žao ovog djeteta,ali tu pas nije ništa kriv..jednostavno roditelji su trebali djete da smaknu od psa,jer ne može se tako postupati prema psu...
Zamislite da vas tako neko provocira,pa šta biste mu vi uradili..
A mislim i da je sada jako glupo to što pričate o rasama pasa,svako voli različitu rasu pasa,mislim da je glupo porediti rotvajlera sa npr.pekinezerom,ili tako nekom rasom..
I niti jedan pas se ne rađa agresivan,too sve vlasnik svojim radom postiže...
I to da svakog psa treba uspavati kada ugrize nekoga,je jako glupo(osim ako se ne ustanovi da je pas bjesan),i mene je kad sam bila manja ugrizao pas za nogu,ali ja nisam dala da ga uspavaju,jednostavno više mu ne prilazim,i gotova stvar(a pas nije bjesan,redovno ga vakcinišu)nego ne znam šta je s njim...
Naravno da će psi napadati,sve dok mi njih napadamo..
Dajte molim vas,samo se priča kako je pas usmrtio nekoga,a što se ne priča kako je vlasnik iz dosade usmrtio psa(pa da,to nije važno,jel tako,jedan pas manje....)...

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2008, 02:25 
Veteran
Veteran

Nova informacija.
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/cr ... B881539D.2

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 01:31 
Veteran
Veteran

Nakon svake tragedije prodaja pit-bulla procvate

Američki pit-bull terijer, agresivna vrsta psa od kojih je jedan u nedjelju u Solinu usmrtio 76-godišnjaka, uopće nije priznata pasmina ni u jednoj europskoj zemlji, a prema Pravilniku o opasnim psima njegov je uzgoj zbog posebno izražene agresivosti u Hrvatskoj zabranjen, piše Slobodna. No unatoč tome ti se psi vrlo jeftino prodaju preko oglasa, kao i slična vrsta stafordski terijer, a prema izjavama uzgajivača potražnja im poraste nakon vijesti o tragedijama. Jedan od razloga su i borbe pasa u kojima vlasnik može zaraditi i do 30 tisuća eura. Kinolozi navode kako je posebno alarmanto što u Hrvatskoj cvate nekontrolirani uzgoj, pogotovo mješanaca pit-bulla i drugih vrsta

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2008, 01:25 
Veteran
Veteran

Zagrebcanka zeli udomiti psa ubicu?
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/c ... ,118805.jl

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]