majlili je napisao:
ne razumijem tvoju opasku za fakultet, ali ako mi pojasnis odgovoricu... ja nisam rekla da zakone donosi administrativna sluzba... izvinjavam se na off t ali ne razumijem ovu prozivku..
Hm,...
majlili je napisao:
zbog ovih kao ivana koja iz revolta hoce da se bas u inat njen pas pokaka na sred trga, ovakvih zakona ce trebati jos.
Citiraj:
znakovi se postavljaju u skladu sa odredbama Odluke o zaštiti i držanju životinja na području grada Banje Luke
Sad jasnije?
Postoji ogromna razlika između odluke koju donose gradski oci i zakona kojeg usvaja NS RS...
A, evo, na prvoj srani je precizirano koja će mjesta biti sa zabranom
Citiraj:
Zamjenik načelnika komunalne policije Neđeljko Radulović rekao je da je zabranjeno izvođenje pasa na pješačku zonu Trg Krajine, ulicu Bana Milosavljevića, uređene parkove "Petar Kočić" i "Mladen Stojanović", te uža područja oko škola, vrtića i zdravstvenih ustanova.
Dakle, sve piše.
Citiraj:
Na 27 lokacija u gradu Banja Luka počelo je postavljanje 34 znaka "zabrana za pse", dok će na četiri lokacije biti postavljeno desetak znakova "vođenje psa na povocu".
Nije sve zabranjeno, čak će biti predviđene i lokacije za šetanje psa. Naravno, sa upozorenjem da mora biti na povocu!
Neki su jednostavno pretjerano reagovali i zato se pretvorila diskusija u svađu. Možda ste trebali prvo pročitati tekst sa prve strane.
Da ponovim po milioniti put: Ja nisam za zabrane, već za kazne, jer se samo tako neki vlasnici pasa mogu dozvati pameti.
A i Gimli je dobro rekao
Gimli je napisao:
nego bi se psi trebalo istrenirati da znaju gdje da obave nuzdu, sto nikako nije tesko, kao sto ga ucis da ne obavlja nuzdu po kuci, tako da ne obavlja nuzdu po ne-travnatim povrsinama..