banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 13:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1994 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 100  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jul 2010, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
А какав поглед има! Краљица!

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 23:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Немам још, планирам да набавим рибице....
може пар савјета гдје је у БЛ најбоље да купим акваријум, опрему, рибице и сл...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 22:49 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Sep 2010, 22:33
Ja Imam tri staforda :) zenkica, muzijak i potomak njihovog parenja :)

Mama i Tata :)
Slika

I mali potomcic :)
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 23:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jun 2010, 10:08
Pas,tornjak,1 godinu i 10 mjeseci :)

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 20:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2010, 16:31
Kad vidim kako svi imate rasne ljubimce, bude me sramota da kažem da imam kornjaču.. :D
Što je najžalosnije od svega, ne znam ni sa njom da se borim... Ovo mi je stota :), sahranila sam ih već mali milion :cry: :cry: :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 01:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 19:20
A, da li neko ima cuku u stanu? Bas me interesuju savjeti iz prve ruke... Da li se upustiti u to? Ili cemo se svi odreda patiti?

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 08:22 
6 macica dobio. :P

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 12:54 
Početnik
Početnik

raven je napisao:
A, da li neko ima cuku u stanu? Bas me interesuju savjeti iz prve ruke... Da li se upustiti u to? Ili cemo se svi odreda patiti?

Ne,nemoj,prvo ce se pas patiti,a onda i vi... A i ako cesh uzimati neshto maleno opet je problem...Znam ljude kod kojih je jedina stvar shta rade jeste vode psa napolje po 546 puta na dan da ide obaviti shta treba... :)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 14:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2008, 13:42
raven je napisao:

Da imam ga ja,uopšte nije patnja i mučenje..ako voliš i želiš psa onda ti neće biti teško šetati ga 3 puta dnevno(ujutru,popodne i naveče) :D :D ..ja svoju skoro svagdje vodim sa sobom,kad znam da ću biti negdje vani.. :D
A i ako imaš dvorište i uzimaš psa mislim da isto tako moraš biti spreman da šetaš tog psa i njemu je potrebna šetnja-iako ima dvorište!

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 14:51 
Početnik
Početnik

ivaanaa je napisao:
raven je napisao:

Da imam ga ja,uopšte nije patnja i mučenje..ako voliš i želiš psa onda ti neće biti teško šetati ga 3 puta dnevno(ujutru,popodne i naveče) :D :D ..ja svoju skoro svagdje vodim sa sobom,kad znam da ću biti negdje vani.. :D
A i ako imaš dvorište i uzimaš psa mislim da isto tako moraš biti spreman da šetaš tog psa i njemu je potrebna šetnja-iako ima dvorište!

Naravno da mu treba shetnja,ja imam oooogrrooomnog psa (tornjak) i iako je u dvorishtu stalno idemo u shetnju.Ja nagovaram roditelje da uzmemo jednog malog za stan,ali ne popushtaju (bar mama),ali i kada razmislim,ono shto sam vec napisala,nije ni psu bash drago da zivi u stanu... :)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 15:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
saraspasojevic je napisao:
raven je napisao:

Ne,nemoj,prvo ce se pas patiti,a onda i vi... A i ako cesh uzimati neshto maleno opet je problem...Znam ljude kod kojih je jedina stvar shta rade jeste vode psa napolje po 546 puta na dan da ide obaviti shta treba... :)

Zašto će patiti?I kakve veze ima je li pas mali ili veliki?Viđao sam pinčeve koji su radili haos po stanovima,a ja imam labradora koji nikada nije pravio probleme.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 15:54 
Početnik
Početnik

_zoka je napisao:
raven je napisao:

Zašto će patiti?I kakve veze ima je li pas mali ili veliki?Viđao sam pinčeve koji su radili haos po stanovima,a ja imam labradora koji nikada nije pravio probleme.

Pa kazem,to je moje mishljenje,psa je lakshe odrzavati u dvorishtu,a i samim tim je i njemu ljepshe...Imam prijatelje koji su imali ogromnog psa i drzali ga u stanu (tachnije na balkonu) i na kraju su ga dali nekome jer ga nisu mogli zadrzati...Vec sam napisala,nekako mi logichnije da su manji psi za stan,zato ja nagovaram svoje roditelje da mi uzmi nekog manjeg,ali opet ne ide :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 15:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ti prijatelji ne bi izašli na kraj ni sa jednim psom,ma koliko malen on bio...Čuj držali na balkonu........Mogli su ga zavezati za gelender......Najgore mi je kad neko uzme psa za pokazati se......

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 15:58 
Početnik
Početnik

Hahaha pa dali su tog velikog i kupili nekog malog :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 16:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2008, 13:42
Ja sam svog pokupila sa ulice,nije velika,onako srednja veličina,ali i da je narasla velika i kao tornjak i da je sami đavo,ja bih je ostavila sebi...Nije psima patnja biti u stanu ukoliko idu redovno u šetnje,meni je ovo bolje jer sam više sa svojim psom,nego neko ko ga drži u dvorištu,zimi sigurno nećeš izaći pa ga sat vremena na minusu češkati,moj pas to stalno ima...

jel i mali bude na balkonu...?kakve veze mali veliki,veći psi su ugl. mirniji....ali ako ne znas sa spima svaki ce ti biti djavo :evil:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 16:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 19:20
nemam dvoriste, to je problem... u stanu sam, a i posto svi radimo, nema bas nikoga do 4, 5 kako kad... ostavljate li ljubimce same, mogu li to podnijeti?

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 16:26 
Početnik
Početnik

ivaanaa je napisao:
Ja sam svog pokupila sa ulice,nije velika,onako srednja veličina,ali i da je narasla velika i kao tornjak i da je sami đavo,ja bih je ostavila sebi...Nije psima patnja biti u stanu ukoliko idu redovno u šetnje,meni je ovo bolje jer sam više sa svojim psom,nego neko ko ga drži u dvorištu,zimi sigurno nećeš izaći pa ga sat vremena na minusu češkati,moj pas to stalno ima...

jel i mali bude na balkonu...?kakve veze mali veliki,veći psi su ugl. mirniji....ali ako ne znas sa spima svaki ce ti biti djavo :evil:

Naravnoo da bih je ostavila sebi :) Ja saaam veeliki obozavalac ovih chetvoronoznih tapkarala :D i zato bih uvijek tezila da im obezbijedim bolji smjeshtaj od stana :D Vjerovala mi ili ne,toliko volim svog psa da i po zimi i najvecem minusu,obuchem sve shto mogu na sebe i idem da ga ceshkam...ma ne moram ga ni cheshkati,vazno mi je samo da izadjem i budem sa njim :)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Imam macka, Milisava. Jedno 6 godina, crno-bijela drtina. Samo zvjerla, zdere i kunja. Ima 5-6kg, zavisi od godisnjeg doba. Ogromna macketina.

Nimfu, Stanislava. Malo starija garda, jedno 10ak godina. Totalno blentava pticurina. Dok zenka nije uginula prije godinu dana, nisam mu mogao prici, jerbo je mnogo plasljiv. Sad je stanje malo bolje. Stanislav je, da izvinite, jedna ogromna pi*ka... :)

Imena jos nisu usvojene, radim na tome vec 3-4 godine, ali uzaludno. Glavnu prepreku predstavlja stara, u narodu poznatija kao mama. Sta fali imenu Milisav?! :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 16:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
Ja sam takođe u stanu i imam psa..doduše malog :D
ivaanaa je napisao:
kakve veze mali veliki,veći psi su ugl. mirniji....ali ako ne znas sa spima svaki ce ti biti djavo :evil:

Potpis :D

Zašto bi psu bila patnja u stanu???Ako se o njemu vodi računa i ako mu se posveti dovoljno vremena i pažnje koju zahtjeva ne vidim problem.A ovo za izlazak van ''546 puta'' neću ni komentarisati :roll:

raven je napisao:
nemam dvoriste, to je problem... u stanu sam, a i posto svi radimo, nema bas nikoga do 4, 5 kako kad... ostavljate li ljubimce same, mogu li to podnijeti?

To što nemaš dvorište nije problem :) Što se tiče ostavljanja u stanu...pa ja ostavljam svog,mada nije nikad ostao duže sam od dva-tri sata...sticajem okolnosti uvijek je neko kući.Pretpostavljam ako se navikava od početka da određeni period bude sam da ne bi trebalo biti problema...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 17:07 
Početnik
Početnik

mi@86 je napisao:
Zašto bi psu bila patnja u stanu???Ako se o njemu vodi računa i ako mu se posveti dovoljno vremena i pažnje koju zahtjeva ne vidim problem.A ovo za izlazak van ''546 puta'' neću ni komentarisati :roll:

...pa ja ostavljam svog,mada nije nikad ostao duže sam od dva-tri sata...sticajem okolnosti uvijek je neko kući.Pretpostavljam ako se navikava od početka da određeni period bude sam da ne bi trebalo biti problema...

Naravno,pas se moze navici da bude sam u stanu,ali ja da sam pas :D ne bih htjela da ostajem sama :D Pitash me zashto bi mu bila patnja...Mozda kod tebe nije,jer si sama rekla da nikad ne bi ostao duze sam od 2-3 sata,ali kod mene bi mu bila patnja jer se kod nas zna desiti 100 puta da ne budemo kuci i vise od ta 2-3 sata...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1994 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]