dukat je napisao:
Mislim da se nismo razumjele,nisam ja rekla da gore ne treba da radi veterinar,nego da ne treba veterinari da ganjaju pse po ulicama,a veterinar gore dolazi svakodnevno,jedino ako ti Slavena ne smatras veterinarom,onda ti psi gore odvedeni,zaista nemaju veterinarski pregled.Istina je da je prostor mali,ali zbog onih,koji smatraju da je psima super na ulici,jer imaju slobodu kretanja,zato i imamo toliko lutalica,koje su dusebrizni vlasnici pustili da uzivaju u slobodi.Pa svima koji smatraju da su psi gore gladni,ja savjetujem da urade isto sto i ja,povremeno kupe vrecu dehidrirane hrane i odnesu gore,a mogu se i dogovoriti da odu gore pa uzmu ponekog psa na povodac i omoguce mu malo vise kretanja,a naravno,jos veca je pomoc udomiti nekog napustenog jadnika.U pravu si da azil nema dovoljno prostora za 50 pasa,ali ako zatvore samo 30,sta da urade sa onih 20?Ako su na ulicama,onda nam azil ni ne treba,jer na ulicama nije velika razlika 30 ili 50!Svi bismo mi voljeli da je to drugacije,ali kad nije,trebamo se svi na neki nacin potruditi da se pomogne,a ne samo da kritikujemo!Naravno da svi imaju pravo na svoje misljenje,tu smo da izlozimo stvari onako kako ih vidimo.Ovo je s moje tacke gledista!
Naravno znam da je Slaven veterinar,ali ja smatram dane obavlja svoj posao kako treba i u potpunosti..
Isto tako,ne mislim da ljudi napuštaju svoje pse da bi oni mogli uživati slobodu, nego zbog toga što im je to postala velika obaveza ,pa ne znaju kako da ih se riješe,pa ih jednostavno puste na ulicu-naravno ne slažem se sa tim...
Te životine i ovako i onako su ostale bez doma,pa sad ja sam rekla da imaju veću slobodiu na ulici nego gore..
Ja lično,više volim mješance,i ja sam isto vlasnica mješanca kojeg sam pronašla na ulici,tako da mi je jako žao gledati ih nesrećne,jer i oni zaslužuju ljubav i brigu,i to su isto psi,ali s njima se postupa na drugčiji način,kao da oni ničemu ne vrijede.
Ne želim više da se ovako prepirem s tobom,vidim da si ljubitelj životinja kao i ja...
pozdravčić