banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 00:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 11:07 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Ala si analizirao situaciju svaka ti dala 8) :lol:

Nemam komentara. Uglavnom je dobro ako se parovi biraju po fizičkim osobinama, to nam daje dobre šanse za fiziološki opstanak (da ne zakržljamo ko Krang iz Nindža kornjača) ali gadno je kad to postane opsesija kao sad, ubi čovjeka u pojam :oops:

E mogu i svima da preporučim opet http://www.angryharry.com na kom se nalazi zanimljiv tekst na naslovnici. Evo jednog citata:

Citiraj:
It reminded me of all the Amnesty propaganda over the Bosnian crisis many years ago when we kept being told that "70% of the fleeing refugees were "women and children" - or that "most" of them were "women and children".

But, of course, if you lumped the 'men and the children' together then you could legitimately say that most of the refugees were "men and children".

Ili u prevodu "nas i Kineza milijardu i dvesta miliona" :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 17:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Ne mogu da vjerujem kakve nebuloze pishete, ali zaista ne mogu.

Izmedju ostalog nebuloza broj 1.
Citiraj:
Prvo treba cura da izbaci sve sto ima zatim da podje u setnju pa da prodje ka manijaka pa da on je vidi i ustane zanjom, stigne je i da se desi belaj.

I na to sve..slucajnost?? Da si normalan i nisi. Dakle, pokrivacemo se burkom u 21 vijeku da nas ne-daj-Bozhe ne bi silovali manijaci kojima se, kao sto LilyBG reche, dizhe na babu.
Nebuloza broj 2.
Citiraj:
Heri kaže da žene provociraju te nagone i da same podižu rizik da budu silovane, tj. ne igraj se s vatrom da se ne opržiš, jel. Ne kaže Heri da je išta (ne)opravdano što je urađeno već da je s namjerom prouzrokovano

Prouzrokovano?? Kako zena provocira nagone?? U haljinama?? U majicama na bretele?? Ili otvoreno cimaju manijaka oblizivajuci usne, fatajuci se za sise i dupe..zadizuci te iste majice i suknje?? Molim te...Heri je budala.
Nebuloza broj 3.
Citiraj:
To sto zene danas hoce pipu izmedju nogu, a to nije moguce
I to sto kvrche pretjerano (po medijima) cisto radi fazona.
I sto traze jednakost, a nijedna ne bi primila plesku recimo poslije svadje, jer se zene "ne udaraju

Ja sam zhena i ne zhelim nikakvu "pipu". Jedine koje to zhele su zhene rodjenje kao "muskarci u tijelu zhena" - transverstiti (sto je druga prica). Jednakost se ne odnosi na fizicke obracune (kojima zhene nisu sklone). Nego se odnosi na podcjenjivanje zhena u svakodnevnom zhivotu, npr. posao (zhena je za isti posao i istom kvalifikaciom kao muskarac - manje placena)
Nebuloza broj 4.
Citiraj:
Ni jedna žena se neće obući sexy, kako kaže LillyBg, i ostati sama u sobi i tek tako "osjećati se lijepo". ONA MORA BITI VIĐENA.
Ako mora biti viđena, onda joj je cilj, bila ona toga svjesna ili ne, da PROVOCIRA. I to je prirodno, nema tu ništa loše. Isto tako je prirodno da muškarac na to odgovara.

Jesi zena?? Nekad bio zena ( u proslom zivotu ) da bi mogao da tvrdis, generalizujes. Da, oblacim se, shminkam se da bih bila prvo sama sebi sexy, zadovoljna sama sa sobom. A ukusi su razliciti tebi, njemu ili ko zna kome ne moram da se svidim. Dakle, ne oblacim ono sto mi predloze drugi, nego ono sto se meni svidja. Ne trebam da budem vidjena, nego prvenstveno zadovoljna sama sa sobom. A o provociranju necu da govorim uopste. (vrati se na nebulozu 1. procitaj dio sa burkom: tako treba da se oblacimo da se vi ne bi osjecali isprovocirano?). Ti kad se spremas u grad, na posao, fakultet idesu pidzami?? Ne umivas se?? Ne tusiras se?? Smrdis??
Dakle..ova generalizacija je isuvise bezvezna za dalje komentarisanje.
Nebuloza broj 5.
Citiraj:
Da, tako je, kada bi gola žena prošla parkićem to ne bih smatrao perverzijom. Izbacivanja dupeta, čak i skrivenog ispod neke dugačke i široke haljine recimo, baš onda kada npr. ja prolazim, ili mahanje istim smatram perverzijom. A o "slučajnom" naturanju sisa pod nos da i ne govorim. E sada, za ljubav pravdi i istini, to što ja osuđujem perverziju ne znači i da je odbacujem ili da mi smeta, ali odgovor na perverziju mora biti perverzan.

Ovo sam samo izdvojila, da TI, ruzhno pache, procitas jos jednom...i shvatis koliko si kontradiktoran. (koliko gluposti u dvije rechenice)

I jos jedna stvar, za kraj.
Jeste li imali ikad bliski sustret sa manijakom??? Jeste li bili oci u oci sa jednim?? Da li vam je ikad srce sislo u pete jer vas je pratio manijak?? Da li ste se ikad osjecali nemocno pred njim i ispitvali sebe "gdje sam pogresio", kao sto to zene rade?? Ne vjerujem...nemate pravo ovo da govorite...zaista nemate.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 18:13 
Urednik
Urednik

Ma dosta te priče, nije Harry'jeva stranica borba za prava seksualnih manijaka, jebe se i njemu za "nedojebane seljačine", naravno da žena treba da bude ženstvena i da tako izgleda, međutim, Harry ipak ističe da ima i dosta "pačaglu" među tim "žrtvama":

http://angryharry.com/esRapeBaloney.htm
http://angryharry.com/esMostRapeAllegationsAreFalse.htm
http://angryharry.com/esWomenareSometim ... nsible.htm

I još brdo zanimljivih primjera ...

Citiraj:
Nego se odnosi na podcjenjivanje zhena u svakodnevnom zhivotu, npr. posao (zhena je za isti posao i istom kvalifikaciom kao muskarac - manje placena)

Harry kaže:
http://angryharry.com/esMenearnquartero ... dsmore.htm
http://angryharry.com/esSomeBBCPropagandaTricks.htm
http://angryharry.com/esAffirmativeActionforWomen.htm
http://angryharry.com/esWomendonotDeserveEqualPay.htm
http://www.harrysnews.com/tgUnequalPayforEqualWork.htm

Eto da ti ga ja sad ne bih prevodio, pogledaj sama. Nisam ženomrzac, šta više, ženoljubac jel ;) , ali nje podnosim čapeglu. Dosta žena želi da radi "muški" posao i podaci kažu da to NE USPIJEVA. U Britaniji postoji manjak doktora i učitelja jer su "guranjem" programa "pola žena pola muškaraca" došli u situaciju da im 70% žena polaznika date struke ODUSTAJE :) Jednostavno tako ti je. A imaš i balone, tipa "žene zarađuju manje". Isto kao da si rekao "muškarci zarađuju manje". Nađi čovjeka a da nije Bill Gates i ja ću ti naći ženu koja zarađuje više od njega :P (Gatesova žena).

Generalizacija je za idiote i to ne planiram da činim. Harry je prvenstveno zanimljiv zbog svojih tekstova za oba pola, ali ne treba zaboraviti da je svaki slučaj poseban!

Puno pozdrava ljepšem polu ;)

Ge Čevara

R'n'R

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 00:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Helena je napisao:
Ne mogu da vjerujem kakve nebuloze pishete, ali zaista ne mogu.

Izmedju ostalog nebuloza broj 1.
Citiraj:
Prvo treba cura da izbaci sve sto ima zatim da podje u setnju pa da prodje ka manijaka pa da on je vidi i ustane zanjom, stigne je i da se desi belaj.

I na to sve..slucajnost?? Da si normalan i nisi. Dakle, pokrivacemo se burkom u 21 vijeku da nas ne-daj-Bozhe ne bi silovali manijaci kojima se, kao sto LilyBG reche, dizhe na babu.

Kako znas da nisam normalan da nisi u proslom zivotu bila nenormalna ili mozda si sad.

Helena je napisao:
Jesi zena?? Nekad bio zena ( u proslom zivotu ) da bi mogao da tvrdis, generalizujes

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 00:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Iole normalna osoba ne bi napisala ovaku bljuvotinu. Niti bi na taj nacin omalovazavala zrtve silovanja ovim glupostima....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 08:14 
Urednik
Urednik

Helena je napisao:
Iole normalna osoba ne bi napisala ovaku bljuvotinu. Niti bi na taj nacin omalovazavala zrtve silovanja ovim glupostima....

Slažem se. Nemanja je opičen lik skroooz! A da mi sad fino nastavimo sa diskusijom???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 11:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Helena je napisao:

OK! Izvini pretjerao sam! :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Samo da priupitam, pade mi prije par dana na um...

Elem, svi znamo da je (otprilike) prosjecan muskarac od prosjecne zene sposobniji u tucama i fizicki jaci, isto koliko je recimo povelik kik-bokser jaci od prosjecnog muskarca.

Situacija: ja, koji ne znam borilacke vjestine i imam npr 180/80 se svadjam sa kik bokserom od 2 m i 115 kg, i napucam ga sakom u glavu. On meni ne treba vratiti jer je ocito jaci?
Situacija za poredjenje: ja se svadjam sa nekom zenom, ona me zaljepi sakom u glavu, ja njoj ne smijem vratiti jer sam jaci?
Isti je omer snage vjestine, i svako bi me smatrao za konja ako je udarim, ali bi svima bilo ok da ova profi gromada mene napuca. Da li je to sada opravdano, ipak, sam sam trazio frku/sama je trazila frku, jer su inicijatori ocito znali da nisu nikako u prednosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2007, 02:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
monstrume recimo ti nisi visok 180 cm :wink:
i recimo ti ---zapravo ovo ne pricas ti neki djavo je usao u tebe ---to nije tvoje razmisljanje bilo bar koliko ja znam

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2007, 03:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
I pazi...kad napadas gromadu od covjeka, prvo ga koljenom zvizni medju noge, a kad se presavije dokrajci ga glavom u glavu. :D
Fight to unite.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2007, 03:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
uffffffffff gavom od glavu ??????!!! :lol: -to boli

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2007, 14:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2007, 23:36
Helena je napisao:
Jesi zena?? Nekad bio zena ( u proslom zivotu ) da bi mogao da tvrdis, generalizujes.

Sposobnost shvatanja pojma bez predhodnog iskustva o njemu je stvorila današnjeg čovjeka. Štaviše, upravo to što si žena sputava tvoju objektivniju procjenu vas samih. Naravno da smo svi mi subjekti pa ni naši zaključci ne mogu biti drugačiji, ali mislim da sam u ovom slučaju ja nešto objektivniji. Na primjer – kada upotrijebiš izraz; “…zadovoljna sama sa sobom…”, gdje treba da stoji; “…zadovoljna sa svojim izgledom…”, ja mogu da zaključim da ti svoju cijelu ličnost podređuješ svom izgledu. Naravno da se na osnovu jedne gluposti ne donose zaključci, ali zanimljivo je primijetiti da…
Što se tiče generalizacije… svi smo mi na prvom mjestu ljudi i čine nas bitne zajedničke karakteristike, dakle ono što nas sve zajedno čini homosapiensom, tj. čovjekom. Samo ako dobro razumijemo sebe kao čovjeka možemo razumjeti svoju ličnost sa svim individualnim karakteristikama. SVI LJUDI IMAJU DUPE I SVI VOLE KADA JE ONO PREDMET NEČIJEG ZANIMANJA. SVE ŽENE ULAŽU DODATNI EXTRA TRUD DA SE NJENO VELIČANSTVO PREDSTAVI U NAJBOLJEM MOGUĆEM SVJETLU. Po meni većina pretjeruje, ali mi to ne smeta i nije predmet ove teme.
Helena je napisao:
Ovo sam samo izdvojila, da TI, ruzhno pache, procitas jos jednom...i shvatis koliko si kontradiktoran. (koliko gluposti u dvije rechenice)

Baš kako kažeš IZDVOJILA… izdvojila iz toka misli i konstruisala neku svoju misao koja stvarno zvuči čudno. To što si IZDVOJILA služi samo da pokuša pojasniti tu definiciju iznad, e baš ta što kopa oči, TA CRVENA SA VELIKIM SLOVIMA. I da ukaže da je žensko tijelo u cjelini lijepo takvo kakvo je i da su korekcije određenih dijelova ne samo nepotrebne već i kvare ukupnu sliku. Drugo, TEK NEPRIRODNIM isticanjem već spomenutih dijelova tijela u odnosu na ostale čini kompletnu osobu perverznom. Možda nisam u pravu, ali to nije glupost. Glupost je to što si ti izdvojila dvije najnebitnije rečenice u cijelom postu.
Sve je već istaknuto ali ti nećeš ni da pročitaš do kraja, a kamoli da razmisliš! Mislim, nije problem, možda nije ni vrijedno, ali nemoj onda ni komentarisati ništa. Glupo je.

Ali sve ovo nije tema… problem koji na ovoj temi treba zavrtjeti, ali koji izgleda nikoga ne zanima, je to što se za problem opredmećenja žena, tj. shvatanja žene kao seksualnog objekta, I ZA SVE POSLJEDICE KOJE PROIZLAZE IZ TAKVOG STAVA, od strane feministkinja okrivljuju muškarci. Ali, ako većina vas ne poštuje samu sebe, kako onda možete očekivati da vas mi poštujemo?! Ako MNOGE koriste svoje tijelo, dakle kao objekt i kao sredstvo za postizanje ciljeva, zašto i mi ne bismo manipulisali s njim? Feministkinje se trebaju boriti za poštovanje žene kao ličnosti, a na tom polju ste same sebi najveći neprijatelji. Kada dobijete tu bitku, tek tada će te moći stvarno implementirati sva ova prava za koja su se neke druge žene izborile. A kod muškaraca se svako pojedinačno bori za svoje poštovanje. Mnogi muškarci ne uspijevaju! Ali kada uspiješ, tada nije bitno da li si muškarac ili žena. BITNO JE DA SI BORAC.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2007, 15:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
monstrum je napisao:
Samo da priupitam, pade mi prije par dana na um...

E
Situacija za poredjenje: ja se svadjam sa nekom zenom, ona me zaljepi sakom u glavu, ja njoj ne smijem vratiti jer sam jaci?
.

E ovo sad k`o spanska serija sa samaranjem muskaraca.

Ne znam za ostale pripadnice ljepseg pola ali djevojke u mom krugu prijateljica,poznanica,koleginica,rodjakinja (ukljucujuci i mene samu) NIKADA sebi ne bi dale za pravo da se na taj nacin ,,svete``muskarcu,jer je to jadno,nisko,primitivno,seljacki i odvratno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2007, 11:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2007, 14:16
:angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Vrh

Tema posta: ma da
PostPoslato: 03 Jan 2008, 15:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Dec 2007, 11:03
Ma ljudi nas je vise,nebitno jesmo li pametniji il ne mislim bila su tu neka istrazivanja.bla bla bla.Al cinjenica je da je kod nas previse papucara,cak i onaj sto govori "zenu pod noge" je drugaciji kad je "ona" tu.Zato Neznam sta da kazem i ja popustam.Al skontaj svjet bez suprotnog pola.Jes da me zibija sto ganjaju neku ravnopravnost,praznike...pa nam nabijaju sve na nos.Samo zelim reci ako hocemo da smo iznad njih da ih ne trebamo omalovazavati samo im dokazati da se malo spuste.Da shvate da je ovo sve nase!!!I da su u gostima,inace da se mi pobunimo da nas zlostavljaju bilo bi svega,zlo i naopako!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2008, 10:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2008, 13:24
Nisam mogla da odolim, a da nesto ne napisem....
Samo vas posmatram, kako se "borite" za svoja prava, a zene se vijekovima borile puno teze nego vi sada. I konacno kad zena postade ravnopravna s muskarcem, naravno da ce muskarac, muzijak, da se pobuni da sacuva svoju teritoriju.
Mozete da se bunite koliko hocete, ali vrijeme zena je doslo i htjeli vi to ili ne, moracete da prihvatite.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2008, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Jeeeeee Superwoman dolazi sa planete kripton da se bori za zenska prava :D

(kada je superman pao sa konja, ostao nepokretan i nedavno umro naravno da se sada mozes kurciti :lol: )

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2008, 11:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2008, 13:24
Block out je napisao:

(kada je superman pao sa konja, ostao nepokretan i nedavno umro naravno da se sada mozes kurciti :lol: )

Da znas da mogu.........i hocu!
Superwoman stize u pomoc svim zenama planete zemlje...........a Superman nek pociva u miru. :P :P :P

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2008, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Block out je napisao:

Koji bolesnik... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2008, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
superwoman je napisao:
Block out je napisao:

Da znas da mogu.........i hocu!
Superwoman stize u pomoc svim zenama planete zemlje...........a Superman nek pociva u miru. :P :P :P

Hmm...volim odlucne zene :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]