@blaf77 hvala za info. Tu gdje sam se raspitivao su mi rekli isto, tj da je potrebno da bude "sertifikovan dimnjak" da bi se instalacija pustila u rad.
Pošto je u pitanju kontejner ne bi trebalo imati problema jer ima opcija da se kupi VAILLANT odvod (dimnjak) koji u ovom slučaju ne mora biti veći od 1m. Takodje ovi kotlovi imaju sonde za CO/CO2 koje odmah gase bojler u slučaju otkaza bilo čega. Cijena je isto prihvatljiva uz povrat PDV, jedino ne znam koliko bi koštala instalacija uz puštanje u rad.
Za ostale stvari:
*voda - bio sam kod mještana imaju bunare što je extra, tako čim se vrijeme proljepša idemo u traženje vode
*struja - iznenadio sam se koliko ima sunca (oko 600m nadmorska visina), tako da je neki pilot setup i više nego obećavajući (solarna ploča nije postavljena prema preporukama, takodje pada malo sjenke po njoj):

Prikaz je procenat baterije na lokaciji gdje se po danima može vidjeti koliko se punila (interesantno je da se ni preko zime nije nijednom ispraznila a potrošač je bio konstantno priključen)
Naravno potrošači bi bili minimum (rasvjeta, elektronika, koja utičnica) sa nekim setup-om inverter 2000W i baterija od 100Ah.
Za neko povremeno korištenje i više nego dovoljno.