Ni sama ne znam kako da objasnim svoje viđenje i kako i šta hoću da kažem sa ovom temom, ali ne mogu da odolim a da vam ne prikažem slike iz života monaha iz aktuelnog vremena u kojem živimo. Toliko su simpatični, i ove slike su tako zabavne, da pokušavam da se grohotom ne nasmijem, jer bi to ipak ličilo ismijavanju, a nije mi namjera da se ismijavam sa ovim divnim ljudima. Jednostavno, proces socijalizacije i natureni, naučeni, pa čak i ugrađeni sistemi vrijednosti nas negdje omeđuju i čine da imamo pregršt iskustvenih predrasuda o inim stvarima.
Postavljam sebi negdje i pitanje gdje je granica dobrog ukusa, pa se često nađem na samoj njenoj ivici (dobro da ne i na Marici ili u marici, ne daj Bože

). Teško je spojiti duhovnost i humor, zabavu, šalu... A ja ću to pokušati. Pa ko ima čisto srce, neka se nasmije, a ko ne razumije, neka napravi par krugova po drugim temama.
Ionako negdje duboko i iskreno smatram da Bog mora da ima dobar smisao za humor
Dakle...
Repa

:
Ovdje mi je asocijacija na kover nekog albuma

:
Džoging

:
Otac Dorotej kuva kafu

:
SMS

:
Ne smijem komentarisati, gledala sam previše pogrešnih filmova u životu

:
A njaaa, grudvanjeee i ova prekrasna monahinja:
Jedan sveštenik je ispod ove fotografije ostavio komentar: "VEZISTI!"

:
Ovog siromaha na Svetoj gori svi znaju i svuda je dobro došao, nije monah, lutalica mala, i zovu ga, prosto "Šašavi".. Diiivan je, ljuuuudiiiii! :
Ovaj monah ima toliko sličnu facu kao jedan naš forumaš, ako dođe na ovu temu i ovo ikad pročita, nadam se da će pronaći sličnost koju sam ja pronašla

: