banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Jul 2025, 14:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 198 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Momci i shoping :)
PostPoslato: 13 Dec 2005, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Evo, bunite se kako nema odjece za vas..... Ajte, da vidimo gdje se vi snabdjevate odjecom, da li je preskupa, da li imate izbora? Da li vam je draze da vam cura izabere ili volite sami ici u kupovinu? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
uhuh mrzim kupovinu !!! mrzim ...! em nemogu nista naci em preskupo ,em dok sve isprobas...inace samo novi zenit ,i sta stara naruci iz nekermana :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
najvise volim kad mi neko izabere odjecu, inace obicno maznem od
brata...

za zimu sam se nakupovao u boski

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 13 Dec 2005, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Ponekad se desi da vidim neku majicu koju zelim kupiti, ali rijetko... Uglavnom saljem druge u kupovinu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ja sam shopping maniac :D
Jest da nesto ne volim shoppingovati po BL, jer sam jako tezak sto se tice odabira odjece i kupim stvari koje mi se bas svidjaju, a ne bilo sta samo da imam nesto obuci, pa se zato uvijek isfuram jer nikad ne nadjem nesto da mi se svidja :-?
Sto se tice mjesta, gdje se mogu naci neke dobre muske stvari (po mom ukusu) ... recimo Tom Tailor (ovaj novi, a ne onaj stari), Scorpio (mislim da se tako zove) ima dobre kosulje (Sorbino) i dobar mi je jedan u Zenitu (Anja ili tako nesto) gdje ima dobrih jeftinih hlaca. Gas mi je bio dobar, dok je bio gore na Hanistu, sad mi se nesto i ne svidja stil ovih posljednjih kolekcija. Valjda nisam neki propustio.
Definitivno mi se ne svidja odjeca u Legendu, Levisu (ovom nasem), Terranovi.

Sto se tice obuce, ima jedan dobar butik u Shoping Centru, dole, desno, pa na kraju (suprotan ugao od onog na kojem je ulaz). Tamo bas ima modela, koji se razlikuju od standardne ponude u gradu.

Eto :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 15:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2005, 19:33
Što se mene tiče ja nemam ništa protiv kupovine, naročito kad imam para (onda je obožavam)! :D
Što se odeće tiče volim da idem u društvu još nekog jer "više glava je pametnije od jedne"...
Što se skupoće tiče vise volim da uzmem nešto kvalitetnije što će duže da traje... Mada, kad mi zatreba nešto "za okô k'će" :) odem u najjeftiniju prodavnicu i kupujem "na kilo"...
Što se radnji tiče, uglavnom posećujem Otto Berg, Reserverd, Alain Delon, Humanic, itd...
Et'...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 15:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
mislim da vi momci ne znate cijeniti svoj položaj...
vama se tolikko lakše "opremiti" sa svom potrebnom garderobom i dodanim elementima nego nama djevojakama, a da ne kažem i jeftinije
šmrc, ja imam traumu od svih potrebnih stvari koje trebam i cijena koje me šamaraju :(

mislim da je vaše nezadovoljstvo ( kod većine ) i naša opsjednutost kupovinom još jedna od velikih šala prirode

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
i nije neki izbor u carsiji al' dobro....neko spomenu scorpio-Sorbino, gas vec dosadni, casucci-jevrejska, beneton-vesh....go 4 it...ima jos ne znam.....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

guess who je napisao:
Ja sam shopping maniac :D
Jest da nesto ne volim shoppingovati po BL, jer sam jako tezak sto se tice odabira odjece i kupim stvari koje mi se bas svidjaju, a ne bilo sta samo da imam nesto obuci, pa se zato uvijek isfuram jer nikad ne nadjem nesto da mi se svidja :-?
Sto se tice mjesta, gdje se mogu naci neke dobre muske stvari (po mom ukusu) ... recimo Tom Tailor (ovaj novi, a ne onaj stari), Scorpio (mislim da se tako zove) ima dobre kosulje (Sorbino) i dobar mi je jedan u Zenitu (Anja ili tako nesto) gdje ima dobrih jeftinih hlaca. Gas mi je bio dobar, dok je bio gore na Hanistu, sad mi se nesto i ne svidja stil ovih posljednjih kolekcija. Valjda nisam neki propustio.
Definitivno mi se ne svidja odjeca u Legendu, Levisu (ovom nasem), Terranovi.

Sto se tice obuce, ima jedan dobar butik u Shoping Centru, dole, desno, pa na kraju (suprotan ugao od onog na kojem je ulaz). Tamo bas ima modela, koji se razlikuju od standardne ponude u gradu.

Eto :D

Odlichan izbor..... Ako ishta volim, to je kad mushkarac zna voditi rachuna o odjeci i obuci...... Mrzim kad je nekom svejedno kako ce se obuci.... Meni prvoj (ne zato shto sam zensko) ne bi nikad moglo biti svejedno kako cu izgledati kad izadjem iz kuce....
@Josephine:
U pravu si.... Evo, bash sad dodjoh iz Tropica, kupovala nekih sitnica i pare odletishe...... Mushkarci imaju srece shto se ne shminkaju. Mada, shto se mene tiche, i mushkarci trebaju voditi rachuna o svojoj kozi lica i nije mi glupo i feminizirano kada neko koristi kremu za lice..... A znam hrpu momaka koji iz istog razloga ne koriste nikakve preparate..... :-? :roll:
Godfather spomenu Benetton-ov vesh, stvarno je dobar - kako mushki, tako i zenski..... Malo su skupi, ali dosta kvalitetni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 16:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

i ja volim kad muškarac vodi računa o sebi, uključujući i kreme za lice i odabranu odjeću

koliko god ljudi govorili da spoljašnji izgled nije važan, griješe... prvi utisak je baziran na izgledu, a ne na psihoanalizi... budući da mi je prvi utisak jako bitan, mislim da mi se ne bi mogao svidjeti neko ko "ne drži do sebe"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 17:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
ooo znaci ima jos muskih koji kao i ja gube sate kupujuci odjecu :)

dakle uglavnom kupujem u H&M ili Zari ( svakodnevne stvari, gace, pidjame majce i to:) kada se ima vise para onda definitnivno Boss ( za kajaka subotom :) jer imaju odlicne stvari.

Kod cipela ne pravim nikakvih popusta, Boss, Prada, od sportskih Nike, addidas i to... lloyd ( sa odjelom :)

Mislim da deski imaju isto toliko problema sa odjecom ko djevojke ( meni je duks naci isto toliko tesko ko vama ccc. a i nema ga pod 150km :)

Sminka standard,

p.s. Prijateljice mi kazu da sam metroseksualac :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 17:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

h&m i zara su zakon pogotovo za muške

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
a đe ima zara i ejdžend em u banjaluci, da i ja kupim?

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja, vala, rijetko kupujem u banjaluci. i ne ide mi se u lokalne prodavnice, jer čim uđem, odma` me napadnu prodavačice, izvol`te, treba li ovo ili ono. pusti me, jadna, da pogledam pa ako nešto iščeprkam, javiću ti.
uvijek se osjećam kao da moram nešto da kupim kad uđem i pogledam, nedajbože da probam nešto. ako odeš i ostaviš, najeb`o si, jer idući put ko zna, možda ne izađeš živ ... i još te cijelo vrijeme motri ispod oka, ne smiješ ni da se okreneš. misli da ćeš, valjda, nešto da ukradeš? zato savjetujem da nabave one aparate što pište ako nešto izneseš, da se malo opuste.

elem, šalu na stranu, nema mnogo šta da se vidi. najzastupljenija je sportska oprema, što neko gore reče, valjda je to sportska elegancija?! ko da smo svi u gradu sportisti.

onda ide neka lafo elegancija, balkanska, šta li. one očajno ružne košulje, kavali li se to zove, što nose one baje na Nove nade kvin estrade i misle, jadni, da je to vrhunac elegancije.

proizvodi levis i ostali džins ima, ali je očajno skup, jedno 4 puta više cijene od istog na drugim dijelovima planete. dakle, bojkotujem. beneton takođe skup i ostale firmirane krpice, preskupe. nema sniženja, a ako i ima, nisu baš neka.

ako se sjetim još nečeg, dodaću.

Viva la Muerte!

Poslednji put menjao delegado cero dana 13 Dec 2005, 19:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

u zenitu preovladava roba sa pijace, samo skuplja, lošeg kvaliteta. a dizajn, to ne treba ni pominjati.

dodatan problem je veličina. ja nikad ne mogu da je nađem, jer sam neki među-broj.

obuća, uglavnom ona špicasta, a to ne znam uz šta bih nosio, sve i da nosim takvu odjeću. tipa onog markonea, ili kako se to zove.

marka mi nikad nije predstavljala vodilju, jer ako je nešto dobro urađeno, i ako mi se dopadne, ja uzmem. a ako se raspadne, jebiga, drugi puta ću pametnije, što bi rekao džiboni.

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
dodji ti meni opet pa cemo mi u shopping :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sugar kane je napisao:
a đe ima zara i ejdžend em u banjaluci, da i ja kupim?

Nema.... Chovjek nije odavde..... Meni sestra jednu majicu donijela iz Italije iz Zare, a drugu iz Shpanije.... Obe su super, jedva chekam da i ja odem u Italy i nakupujem se.... Necu nisht odjece ni nositi, sve cu tamo kupiti... :D
E nek nam se nash fenser drigi javio :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
dodji ti meni opet pa cemo mi u shopping :)

oću, nema problema, samo nek onaj tvoj pošalje papire...

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Meni je bezveze ovaj Benetton u BL. Kupio sam jedan duks i bas je los kvalitet, a i nemaju neku kolekciju dobru, za razliku od Sarajevskog i ostalih Benettona izvan BL, gdje su stvari super i kolekcija je totalno drugacija. Ne znam u cemu je fazon.
Casucci mi je prije bio dobar dok je imao Keegan kolekciju. Sad imaju samo Oxygen :-?
Ne znam zasto kod nas nema brandova klase H&M, Newyorker, Fishbone,... Oni stvarno imaju dobrih stvari i dosta su povoljni. Mada mislim da bi kod nas i njima napucali cijene,

A taj fenomen prodavacica kod nas, kad pocnu da ti mede ... :roll:
Najzesca mi je ona "To je bas kvalitetna majica, i moj sin ima istu takvu."
:lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2005, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Lisa_Simpson je napisao:
Evo, bunite se kako nema odjece za vas..... Ajte, da vidimo gdje se vi snabdjevate odjecom, da li je preskupa, da li imate izbora? Da li vam je draze da vam cura izabere ili volite sami ici u kupovinu? :wink:

...prije sam toliko ljen bio da si odem naci nesto,jer mi se
nista pod milim Bogom nije ni s od svidjalo...
Tako se znalo desiti da mi mama donese majicu koja kao
od impregniranog zeljeza...ima pruge po sebi kao mornari
i kragna je od texasa....a znoj se od nje luci na sve strane!
Poslije tog sam nemilog dogadjaja odlucio sam potraziti nesto.
Opet nisam nasao nista!
Zavirija san u dedin ormar, i nasao ono sto volim!
Deda,svaka ti cast, i hvala ti sto si isao u Leeds 1960. godine
da kupis naseg silnog opela!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 198 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]