guess who je napisao:
Ja sam shopping maniac
Jest da nesto ne volim shoppingovati po BL, jer sam jako tezak sto se tice odabira odjece i kupim stvari koje mi se bas svidjaju, a ne bilo sta samo da imam nesto obuci, pa se zato uvijek isfuram jer nikad ne nadjem nesto da mi se svidja

Sto se tice mjesta, gdje se mogu naci neke dobre muske stvari (po mom ukusu) ... recimo Tom Tailor (ovaj novi, a ne onaj stari), Scorpio (mislim da se tako zove) ima dobre kosulje (Sorbino) i dobar mi je jedan u Zenitu (Anja ili tako nesto) gdje ima dobrih jeftinih hlaca. Gas mi je bio dobar, dok je bio gore na Hanistu, sad mi se nesto i ne svidja stil ovih posljednjih kolekcija. Valjda nisam neki propustio.
Definitivno mi se ne svidja odjeca u Legendu, Levisu (ovom nasem), Terranovi.
Sto se tice obuce, ima jedan dobar butik u Shoping Centru, dole, desno, pa na kraju (suprotan ugao od onog na kojem je ulaz). Tamo bas ima modela, koji se razlikuju od standardne ponude u gradu.
Eto

Odlichan izbor..... Ako ishta volim, to je kad mushkarac zna voditi rachuna o odjeci i obuci...... Mrzim kad je nekom svejedno kako ce se obuci.... Meni prvoj (ne zato shto sam zensko) ne bi nikad moglo biti svejedno kako cu izgledati kad izadjem iz kuce....
@Josephine:
U pravu si.... Evo, bash sad dodjoh iz Tropica, kupovala nekih sitnica i pare odletishe...... Mushkarci imaju srece shto se ne shminkaju. Mada, shto se mene tiche, i mushkarci trebaju voditi rachuna o svojoj kozi lica i nije mi glupo i feminizirano kada neko koristi kremu za lice..... A znam hrpu momaka koji iz istog razloga ne koriste nikakve preparate.....
Godfather spomenu Benetton-ov vesh, stvarno je dobar - kako mushki, tako i zenski..... Malo su skupi, ali dosta kvalitetni.