nedavno iskustvo u "mom marketu" me inspirisalo za ovu temu.
inace sam bas bila happy kada se otvorila njihova filijala na mejdanu , jer mi je odmah preko puta i super je prakticno. o njima sam do skoro mogla reci samo najbolje, dobar izbor, sveze voce i povrce, ljubazni radnici.
u nedelju odem tamo da kupim nesto od peciva i jos hrpu nekih stvari. na kraju sam izasla samo sa kiflama za koje sam pozalila sto sam ih uopste kupila.
taman dolazim do dela sa hlebom i pecivima kada vidim da doticna dama upravo vadi sveze pecene kifle. ja kontam super, bas sam dosla u pravo vreme i trazim 10 komada. ona ih pakuje i daje mi ih vidno nadrkana, da bi u trenutku osula paljbu na mene :" sledeci put, ako hocete 10 kifli, treba da dodjete ranije da ih narucite da ja znam koliko da ispecem. evo sada sam ostala bez kifli!!! sta ako sada jos neko hoce da kupi kifle?!?!". ja je gledam zbunjeno i ne verujem:"molim?". fakat me zatekla, i kontam da je neka zajebancija u pitanju. ona se u tom trenutku okrece i odlazi negde, verovatno u skladiste ili sta vec.
zao mi je sto se nisam snasla u trenutku i zabila joj one kifle u usta, izvinula se i rekla da cu sledeci put obavezno doci pre i naruciti ako zelim kupiti 10 kifli. bila sam u frci sa vremenom pa nisam mogla da je cekam da se vrati, a iz principa nisam htela kupiti ostatak stvari u toj prodavnici. tipa na kasi sam zamolila da joj prenese "da se ne izdrkava na musterije jer su, zaboga, kupili 10 kifli" i da obavesti svog sefa o tome. verujem da nije zanimiljivo raditi nedeljom, ali nisam joj ja kriva zbog toga i to je ne opravdava. nije li im u cilju prodati sto vise i potruditi se zadrzati musterije ili ja nesto pogresno kontam??? znam da vise necu krociti u tu prodavnicu. ako vec ostavljam pare tamo, ocekujem i neku uslugu, a ne izrkavanje radnica.
u svakom slucaju, nasla sam mail uprave, pa cu im pisati. hvale se da imaju "vrhunsku uslugu uz maksimalno zalaganje zaposlenih", pa cemo videti kakav ce odgovor imati na ovo.