banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 21:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Trazim posao
PostPoslato: 25 Jun 2011, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
E da, posto u Malim Oglasima nema nista osim autopraone (nemam nista protiv toga, al ja nisam za to) i konobarisanja palo mi je na pamet da ovde zamolim ako neko, nesto cuje da mi javi...

Inace od ove godine sam apsolevent Tehnoloskog faxa,smijer dizajin i konfekcija :D A radio sam oko jednu i po godinu u Sindiju xD

I hvala. :)

Vrh

Tema posta: Re: Trazim posao
PostPoslato: 25 Jun 2011, 18:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
Znam lika ima neku farmu u aleksandrovcu. ziveces tamo kod njega, kopat njivu, cuvat stoku, cistit stalu, radit ko konj, jest kao mis, i zivjeti kao pas.. ali je dnevnica 40 km..

MOgu ti dati broj ako si zainteresovan

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2011, 18:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cobraunited89 je napisao:
Znam lika ima neku farmu u aleksandrovcu. ziveces tamo kod njega, kopat njivu, cuvat stoku, cistit stalu, radit ko konj, jest kao mis, i zivjeti kao pas.. ali je dnevnica 40 km..

MOgu ti dati broj ako si zainteresovan

Ovo sam postiraoi u dijelu malih oglasa a ne humora, tako da te molim da suzdrzis od komentara. Hvala. :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2011, 18:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nesalim se svega mi.. radis od 7 do 8, 40 maraka je dnevnica , ali nece niko to da radi.. to ti je moja ponuda razmisli pa javi na pp... NIJE SALA

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 09:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jun 2009, 16:45
E druze kad bi se dobri poslovi tek tako lako "djelili" i nalazili ne bi nas bilo ovoliko bez posla, a pogotovo onih koji nemaju iskustva i trebaju tek pripravnicki da odrade :)
A ovo gore stvarno nije losa ponuda, naravno ko je zainteresovan za tako nesto..

Danas naci dobar posao, u struci ...jos recimo u drzavnoj ustanovi (bez jake stele gotovo nemoguce) je premija i san snova :)

Tako da sretno i pozz (:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 09:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Svi hoće posao u državnoj ustanovi....'Ebem ti take radnike.Ne bi zaposlio takvog sve i da mogu..

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 10:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa dobro, ne trazim ja neki poseban posao, ni u drzavnoj intituciji, vazno mi je da je to nesto normalno.

A sto se tice faxa, to bi lagano uz posao....

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 10:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Nisam ja ni rekao za tebe,nego za ovoga iznad...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
Od 7-8 kao am ili am-pm? Ako je 13 sati - ja mu ne bi radio bez 70km. Ebo majku, pa na praonici gdje se hladiš uz vodu ljeti, dobijaš 30-40km, a vamo užegla govna od svinja da kupiš 13 sati na dan - a apsolvent, pa radije bi svoje udove jeo da se prehranim.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Iggy_PoP je napisao:
Od 7-8 kao am ili am-pm? Ako je 13 sati - ja mu ne bi radio bez 70km. Ebo majku, pa na praonici gdje se hladiš uz vodu ljeti, dobijaš 30-40km, a vamo užegla govna od svinja da kupiš 13 sati na dan - a apsolvent, pa radije bi svoje udove jeo da se prehranim.

Pa da nemam izbora, da sam gladan radio bi i to, ovako imam sta da jedem i nisam prisiljen bas na to.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 12:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
Na portalima Bolji posao i Posao.ba u zadnje je povećana potražnja za komercijalistima. A možeš aktivirati e-mail obavještavač za kategorije koje te interesuju, kao i ostaviti svoj CV.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BMary je napisao:
Na portalima Bolji posao i Posao.ba u zadnje je povećana potražnja za komercijalistima. A možeš aktivirati e-mail obavještavač za kategorije koje te interesuju, kao i ostaviti svoj CV.

Posao.ba pratim vec neko vrijeme, poslao sam i nekoliko CV-a, a za ovaj drugi portal nisam znao, hvala. :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 14:29 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jun 2009, 16:45
@Zoka
Ja vec neko vrijeme radim u prodavnici pc opreme, necu navoditi kojoj, a prije toga sam radio u kojekakvim servisima, u jednoj stampariji i ponegdje honorarno gdje god sam uspjevao...
plata mi je 400 KM koja nije redovna, a plus malo malo pa "zafali" neki dio opreme, nekad i laptop i onda radnici otplacuju .. znalo mi se desiti da dobio 200-250KM plate zbog otplate duga o kojem nemam pojma kako je nastao... a sama kirija mi je 200 KM...a da ne spominjem jos potrosacku korpu
slican slucaj mi je i sa djevojkom koja se malteretira 8-9 sati dnevno za 400 maraka u butiku, ne smije sjesti citav dan, jer imaju kamere i poslodavci ne daju da se sjedi naslanja na pult i slicno... imamo slobodnu svaku drugu nedelju...
oboje imamo zavrsen fakultet...

i ti meni reci da ja ne trebam pozeliti bolji posao, tj drzvani (a ne dao bog oni jadni ljudi sto imaju djecu ili su bolesni pa im treba vise novaca) gdje imam svaki vikend slobodan i dobru platu i sta znam...

Izvinjavam se ostalim clanovima ako smaram....

pored posao.ba i bolji posao imas i agenciju spektari srijedom kupuj glas srpske...
poz

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 14:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Nisam ja ni rekao za tebe,nego za ovoga iznad...

Sve se moze kad se hoce, kako sam ja dobio posao ?
Sta sam ja pametniji od vas?
Radim gospodski posao, sjedim u reziji za racunarom i crtam, sjedim u grafici sa racunarom i crtam, ostatak radnog vremena sjedim za fejsbukom jer ono sto treba da se uradi za 3 ja zavrsim za pola sata...

Mozda da se i ovaj gospodin javi na konkurs. mozda bi ga primili...

Nije tesko naci posao, vec nece niko da radi..

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ма да нико неће да ради...све се бојим....

Кобра не знам како си ти добио посао, али данас уопште није лако наћи запослење, поготово на иоле нормалном радном мјесту.

Не бјежим од чињенице да ми као народ нисмо баш најврједнији и свашта нешто, али на све стране људи добијају отказ, и нови посао је веома тешко наћи. ајде ми млађи људи можемо радити свашта, па чак и уколико не знамо можемо лако научити, али шта ће људи који са 50 и више година остану без посла? свако тражи углавном млађе људе. а старији често не знају радити ни на компјутеру, не знају енглески и слично.

земља нам је у расулу, и највјероватније ће бити још горе у будућности. не желим да идем одавде волим овдје живјети, али у потпуности разумијем људи који хоће да бјеже одавде у иностранство

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Peca je napisao:
@Zoka
Ja vec neko vrijeme radim u prodavnici pc opreme, necu navoditi kojoj, a prije toga sam radio u kojekakvim servisima, u jednoj stampariji i ponegdje honorarno gdje god sam uspjevao...
plata mi je 400 KM koja nije redovna, a plus malo malo pa "zafali" neki dio opreme, nekad i laptop i onda radnici otplacuju .. znalo mi se desiti da dobio 200-250KM plate zbog otplate duga o kojem nemam pojma kako je nastao... a sama kirija mi je 200 KM...a da ne spominjem jos potrosacku korpu
slican slucaj mi je i sa djevojkom koja se malteretira 8-9 sati dnevno za 400 maraka u butiku, ne smije sjesti citav dan, jer imaju kamere i poslodavci ne daju da se sjedi naslanja na pult i slicno... imamo slobodnu svaku drugu nedelju...
oboje imamo zavrsen fakultet...

i ti meni reci da ja ne trebam pozeliti bolji posao, tj drzvani (a ne dao bog oni jadni ljudi sto imaju djecu ili su bolesni pa im treba vise novaca) gdje imam svaki vikend slobodan i dobru platu i sta znam...

Izvinjavam se ostalim clanovima ako smaram....

pored posao.ba i bolji posao imas i agenciju spektari srijedom kupuj glas srpske...
poz

Da, takvo je s(r)(t)anje kod nas... Cak i da nekom srecom nadjem posao u struci, plata bi mi bila oko 600km.

Zaviricu u Glas Srpske i Spekta, hvala na ingormacijama. :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 14:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
ма да нико неће да ради...све се бојим....

Кобра не знам како си ти добио посао, али данас уопште није лако наћи запослење, поготово на иоле нормалном радном мјесту.

Не бјежим од чињенице да ми као народ нисмо баш најврједнији и свашта нешто, али на све стране људи добијају отказ, и нови посао је веома тешко наћи. ајде ми млађи људи можемо радити свашта, па чак и уколико не знамо можемо лако научити, али шта ће људи који са 50 и више година остану без посла? свако тражи углавном млађе људе. а старији често не знају радити ни на компјутеру, не знају енглески и слично.

земља нам је у расулу, и највјероватније ће бити још горе у будућности. не желим да идем одавде волим овдје живјети, али у потпуности разумијем људи који хоће да бјеже одавде у иностранство

Moram ti priznati da si apsolutno u pravu...

nezelim da se sklonim i budem negde drugde
nemam cega da se klonim i volim sto sam ovde
borim se da opstanem necu da odustanem
sta god da mi se desi ja cu ovde da ostanem

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 14:44 
Administrator
Korisnikov avatar

cobraunited89 je napisao:
Sta sam ja pametniji od vas?
Nisi!

@peca...Ok,sorry,malo sam se zaletio ali već sam postao alergičan na ljude kojima je jedina ambicija da se uglave u državnu službu,sa beskorisnim fakultetom,i da budu maksimalno plaćeni za minimalan rad.
O lošim uslovima rada nemaš šta da mi pričaš.Sedam godina sam radio u Sindiju,godinama primao dio plate od 270 maraka jer za drugi dio nije bilo para...Barem ne za nas.Za gazdin novi auto je bilo.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 14:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U kom si sindiju radio?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2011, 14:47 
Administrator
Korisnikov avatar

1,2,5.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]