banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Jul 2025, 08:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Apr 2011, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Primijetio sam da se u javnim ustanovama kod nas npr. opstina, skole, autobusne i zeljeznicke stanice, javni wc-i itd. i dalje koriste wc bez solja, sto je ostatak Turskog naslijedja. Mislio sam da je to zato sto je to ostalo iz starih vremena. Medjutim, udjem u opstinu BL i vidim nov novcat cucavac. Znamo da su ti cucavci potekli od Turaka. Zasto se jos uvijek ugradjuju? Zasto ne koristimo solje u javnim wc-ima kao sav civilizovan svijet, a ne cucavce kao Turci i Arapi?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
jellyfish je napisao:
Primijetio sam da se u javnim ustanovama kod nas npr. opstina, skole, autobusne i zeljeznicke stanice, javni wc-i itd. i dalje koriste wc bez solja, sto je ostatak Turskog naslijedja. Mislio sam da je to zato sto je to ostalo iz starih vremena. Medjutim, udjem u opstinu BL i vidim nov novcat cucavac. Znamo da su ti cucavci potekli od Turaka. Zasto se jos uvijek ugradjuju? Zasto ne koristimo solje u javnim wc-ima kao sav civilizovan svijet, a ne cucavce kao Turci i Arapi?

Cucavac je lakse oprati.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Na čučavcu ne možeš zapišati dasku. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
I ja mrzim čučavce i smatram da ih treba biti isključivo u obrazovnim ustanovama (radi discipline, nema lijenosti! :D ), ali to što ih ima i svugdje gdje se trpa obična sitna boranija možemo smatrati samo škrtošću vlasti.
Lakše ih je održavati, ali čim vidiš nečiju stolicu palu podalje od rupe najradije odlučiš da istrpiš dok ne dođeš kući.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 17:08 
na cucavcima zapisas cipele... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
na cucavcima zapisas cipele... :lol: :lol: :lol:

To je kao onaj grafit u gimnaziji : Otres'o, ne otres'o, zadnja kap ide u gace. :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 17:21 
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Sto ce WC-solje kad ionako niko ne sjeda na njih? Ne vjerujem da iko sjeda na solju u javnom wc-u.
Skoro sam citala da su cucavci dosta zdraviji za ljude... ljudi bi po prirodi nuzdu trebali vrsiti u cucnom polozaju. Upravo zbog tih solja ljudi pate najvise od hemoroida.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Halpert je napisao:
I ja mrzim čučavce i smatram da ih treba biti isključivo u obrazovnim ustanovama (radi discipline, nema lijenosti! :D ), ali to što ih ima i svugdje gdje se trpa obična sitna boranija možemo smatrati samo škrtošću vlasti.
Lakše ih je održavati, ali čim vidiš nečiju stolicu palu podalje od rupe najradije odlučiš da istrpiš dok ne dođeš kući.

ovo je garant zbog lakseg orgijanja :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 18:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
Leona je napisao:
Sto ce WC-solje kad ionako niko ne sjeda na njih? Ne vjerujem da iko sjeda na solju u javnom wc-u.

potpis...po meni je čučavac u javnom wc-u najbolje moguće rješenje

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 18:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
jellyfish je napisao:

Tolerancija još jednom progovara iz tebe :confused3:
On topic...Više volim čučavac.Nisam jednom na wc šolji zatekao nečije tragove od cipela...I sad ja kao treba da sjednem na to?Pa radije ću čučati.Plus,lakše,sa oproštenjem,serem iz čučećeg položaja nego iz sjedećeg....

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Zbog higijene, zamisli koliko bi ljudi sjelo na tu istu šolju u toku dana. Ffffffffuuuuuuuuuuuuujhjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!! Između zapišanih cipela i pokupljene kakve boleštine, biram ono prvo.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Ma gospoda je previše lijena da bi čučnula, ima velike butine, boji se da će se zapišati ili zasrati...
Pa trenirajmo malo, svedimo se na navike iz daleke prošlosti kako bi preživjeli danas :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Phoenix je napisao:
Zbog higijene, zamisli koliko bi ljudi sjelo na tu istu šolju u toku dana. Ffffffffuuuuuuuuuuuuujhjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!! Između zapišanih cipela i pokupljene kakve boleštine, biram ono prvo.

Procitaj ovo:
http://www.prweb.com/releases/2007/01/prweb497735.htm

Cuo sam da se neko u javnom wcu dooobro isjekao po guzovima jer je stajao, tj. cucao na wc solji koja se raspala ispod njega tako da je pao na pukotinu.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

O wc-ima mogu elaborat napisati, od hotela do kafica do drumskih kafana. Nasi su najsmrdljiviji, svakako. Austrijski su kako-koji, zavisi od mjesta, a bogami i vremena ulaska, bude i tu potopa vikendom nakon ponoci.
S druge strane u Japanu su nesto sasvim posebno - na nekim mjestima se moze birati izmedju japanskog i zapadnog stila. Ono sto me odusevilo jeste da su im wc-i poluautomatski ili skroz automatski - znaci sjednes (na toplu dasku), obavis radnju, ako treba se i plaknes, posusis( sve na dugme) i ustanes i ne moras cak ni vodu pustiti - sve to solja sama obavi. Bio sam u jednoj zgradi gdje je sve u lavabou i sve radi na principu senzora - znaci sapun, voda i topli zrak - sve u lavabou.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Leona je napisao:
Sto ce WC-solje kad ionako niko ne sjeda na njih?

U Hr sam vidio na jednom mjestu kraj solje papiri u obliku poklopca solje u specijalnoj kutiji izvlace se slicno kao toalet papir. Kad dodjes izvuces taj papir, stavis ga na poklopac i sjedis na papiru. Kad zavrsis bacis ga u solju i sve super, nema prljanja, nema da se mucis cuceci, i sto je najvaznije nema da te voda uprska kad je povuces kao sto je to slucaj na ovim primitivnim wc-ima bez solje.

_zoka je napisao:
Tolerancija još jednom progovara iz tebe :confused3:

Opet bunis moje licno misljenje sa tolerancijom. Ako je moje licno misljenje da su solje bolje od Turskih i Arapskih klonjara, sad sam ja rasista. Toliko si protiv svega zapadnog da trazis svaku priliku kako bi nasao nesto sto je bolje negdje drugdje i kako bi me prikazao rasistom i netolerantnim tipom. Najbolje izbaci sve iz kuce zapadno pa napravi orijentalni ugodjaj kako te to nebi podsjecalo na bombardovanja natoa. Sve gledas samo kroz naocale bombardovanja. Pa valjda ima i nekih drugih pozitivnih stvari na zapadu osim natoa i bombi, masona i teorija zavjera. Ako sam rekao da je bolja solja od onoga prskavca sto te uprsce kad povuces vodu ja sam odmah rasista i netolerantan. Cudno razmisljanje, ali imas pravo na svoje misljenje.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
jellyfish je napisao:
Leona je napisao:
Sto ce WC-solje kad ionako niko ne sjeda na njih?

U Hr sam vidio na jednom mjestu kraj solje papiri u obliku poklopca solje u specijalnoj kutiji izvlace se slicno kao toalet papir. Kad dodjes izvuces taj papir, stavis ga na poklopac i sjedis na papiru. Kad zavrsis bacis ga u solju i sve super, nema prljanja, nema da se mucis cuceci, i sto je najvaznije nema da te voda uprska kad je povuces kao sto je to slucaj na ovim primitivnim wc-ima bez solje.

Znam na sta mislis, ali treba imati srece pa naletiti na pun box tih papira. Ja gdje sam god vidjela taj box sa "stitnim papirima" bio je prazan. To bi trebalo svakih pola sata dopunjavati, koliko ljudi na dan udje u wc. Nije bas isplatljivo, zato i jeste uvijek prazno.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 23:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
Ja ne idem na WC bez sagrotan maramica, kod nekih toaleta cak radije napolje u medju, trepavice mi otpadnu kod mirisa koji kod otvaranje vrata ti se zalijepe za nos.. fuj! pa nije rijetkost ni u nekim "exkluzivnijim" lokalima - tu mi odmah prisjedne i apetit, ne zelim da znam kakva je higijena u kuhinji. WC na benzinskim pumpama - radije vozim dok ne naidjem na OMW pumpu, sa nadom da je uredno (ko sto bude cesto)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 00:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
jellyfish je napisao:

Restoran Vrbas 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
форумаши - људи који су у стању направит филозофију о срању. :D

за живота не обавих велике нужде у јавном ВЦ. нит планирам.. отрпим некако. :D
могу само рећи да су наши и добри какви су у федерацији.. :D било би незгодно нашима.. ријетко гдје да има папира, само чесма доле лагано. :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]