STRATOKASTEL je napisao:
Uništava odjeću, kratko i jasno. Jedino što dobro osuši pernatu jaknu (ali i tu sa zaštitnim slojem možeš da se pozdraviš), jedino treba da ubaciš u džepove po jednu tenis-lopticu. Radi boljeg tumbanja.
ne unistava,otkud ti to?mozda kod nepravilne upotrebe iste,kod mene u kuci se koriste godinama i ves ziv i zdrav,e sad ako pojacas na maksimum a stavis neki fini dzemperic pa ne ide mili nikako,ali za bijeli ves,pamucne majice,dzins,fenomenalno,a poenta je da imas adekvatnu temperaturu i da vreo ves vadis i slozis ili okacis na vjesalice,
ja imam problem s alergijama i kad susim ves u susilici daleko manje problema imam
logicno da neke stvari ne mogu npr dzemperici(oni pamucni idu)neke kosuljice ,haljinice...
da tegli struju,tegli itekako,ali ja nisam nimalo ekonomicna sto se struje i vode tice tako da...
isto tako kombinovanu ti ne bih preporucila,osim ako ti je bas frka sa prostorom,isto tako ako imas mogucnost prikljucka na odvode izaberi tu nego da se zezas i razmisljas je li onaj sanduk pun ili ne,a sto se marke i modela tice..uh,prevelik je izbor,svako ima nesto za i protiv,kod kupovine prvenstveno gledaj garanciju i ko je i gdje je ovlasteni servis,ja imam bekovih dosta aparata po kuci koji su kupljeni unazad nekoliko godina i savrseno funkcionisu,a ja sam poznata po tome da sam prilicno nepazljiva i da se izivljavam na masinama za pranje sudja vesa..