Pa sve zavisi sta ti volis i koji je tvoj ukus.

Sve to sto si nabrojao moze stvoriti pozitivan ugodjaj ALi samo ako pase uz tvoju licnost i ako odgovara tvom ukusu. Nekome roza deka i roza lampa pase, dok nekome drugome ne.

Zato kazem, sve ovisi o tebi sta ti odgovara. Slike mogu dosta da doprinesu da stan izgleda popunjeno, kao i tepih, a i tu su biljke naravno koje cine atmosferu opustajucom i zivahnom. Samo bilo bi dobro sve to iskombinirati da pase sa bojama da ne odudara previse jedno od drugog, pa da to sve onda ne izgleda kao nista-niscim. Recimo ako imas tamnu garnituru, onda je pozeljno, ako vec hoces neke dekice na nju, da dekice budu malo svjetlije.
I ja dosta eksperimentisem sa dekorisanjem. Sad sam u fazonu zelenih boja, gledam da sto vise "zelenila" ubacim i tako malo
africkog flaira posto mi taj stil trenutno odgovara. Tako da kod mene sad preovladjuju boje smedja-krem-zelena-cappuccino... imam i dvije zirafe figure od metar visine na koje sam posebno ponosna.

Htjela sam i jednu od dva metra ali je uzasno skupa, 120 evra. Pa cekam da snize ili cu je sama napraviti sledeci put kad se docepam testere i sume.

Uglavnom , gledaj da sto vise ubacis accessoires, sto vise detalja, figura, slikica, pokoja lampica, u svakom cosku ponesto. Jest da su to samo sakupljaci prasine, ali male stvari cine da se covjek osjeca lijepo, pa eto... to su male stvari koje ce ti pomoci da se u svoja cetiri zida osjecas ugodno.
I mozda da obojis zidove u neke tople boje. I to dosta doprinosi. Ja preporucujem zelenu.

Mada ne moras citav zid, dovoljno par debljih i par tanjih linija da bi soba dobila drugaciji izgled i efekat.
Joj, ja obozavam sredjivanje prostorija. Imam ideja na pretek.

Samo daj plan i sliku soba, sve cu ja to odraditi u fotoshopu, a ti se pobrini za nabavku.