V@nja je napisao:
Maloprije sam dobio ovaj mail .. interesantno je ..
Citiraj:
One day I saw an old lady sitting on her front step, so I walked up to her and said, 'I couldn't help noticing how happy you look! What is your secret for such a long, happy life?' 'I smoke ten cigars a day,' she said. 'Before I go to bed, I smoke a nice big joint. Apart from that, I drink a whole bottle of Jack Daniels every week, and eat only junk food. On weekends I pop pills, and never do any exercise at all.' 'That is absolutely amazing!' I told her. Then I asked, 'How old are you?' 'Twenty-four,' she replied
Nije mi se dalo prevoditi .. 'ebiga 
Jednog dana ugledah neku staricu kaku sjedi na stepeništu ispred ulaznih vrata, pa joj priđoh i rekoh "Nisam mogao, a da ne primjetim kako sretno izgledate! Koja je vaša tajna za tako dug i sretan život?" " Popušim deset cigara dnevno", reče ona. " Prije nego odem u krevet, popušim jedan lijepi veliki džoint. Pored toga, popijem cijelu bocu Džek Denijelsa svake sedmice, a jedem samo brzu hranu. Vikendom se drogiram tabletama, a nikad ne radim nikakve fizičke vježbe." " To je apsolutno zadivljujuće!", kazah joj. Onda sam je upitao "Koliko vam je godina?" "Dvadeset četiri", odgovori ona.