enc0re je napisao:
skeva je napisao:
Koji si tip ljudstva?
Pretpostavljam da si student... Kafu mozes popiti gdje god, ako si musterija ok je, kafa kao kafa. Ako si fensi gradski seljak, ili seoski seljak ne mogu ti pomoci, klubove slabo posjecujem. Za opustiti se uz neko pivo ili kiselu ovako u ljetnim danima najbolje je u kafanama uz vrbas, klub 22, buk, mozda skaut... Ako volis fensi alternativna mjesta (sad je to popularno, doslo je uz popularnost starki) onda Rok Simfonija... Ako si dosao u BL preko stranke da radis u opstini i volis biti umazan oko usta masnom koljenicom dok oko tebe plesu zene koje traze drugu sansu u zivotu a na drugoj strani cerkice lokalnih mocnika slave privatne zurke sa sve Acom Lukasom ili Draganom Mirkovic na bini onda je za tebe Mektir pab... Ako si skorojevic ili zelis da se osjecas kao da si neki kurac (ili bar kurcic, zavisi koliko si spreman glumiti) u zivotu bar tih nekoliko sati onda mozes otici vecerati u neki od lokalnih restorana, imaju i skupa vina i tako, osjecaces se kao na televizoru kad si sa babom gledao santu barbaru.... Ako volis popiti jeftino onda Tihe noci, kafane oko studenjaka, molos, krajisnik.... Ako si HC cuger onda tribine kod studentskog, klupe u parku petar kocic ili PMS. Ako volis pojesti sladoled otidji u centar i uzmi toceni, sve je isti kurac, i kod slavice i u centru je od mlijeka i ekstrakta... Ne znam jesam li sta zaboravio.
ja baš često odem u Mektir al' mi nisu prilazile ove što traže drugu šansu

možda me vide tek kao treću

Pogresno si shvatio, ispade da sam rekao da tamo dolaze kurave, to nije tacno

.Samo kazem ima dosta srednovjecnih zena, to nije nista lose.
ferdinand je napisao:
Za pub je lupio al bas...
Pretpostavljam da sam ubo za pab i da si ti tamo cesto

. Evo da ti napravim profil iako zive veze nemam ko si. Nisi iz BL, radis u gradu preko stranke ili kod poslodavca koji ti je neka rodbina, tetak, ujak, punac, stric... Volis otici rucati tamo, pojesti koljenicu i popiti pivo

. Ako sam bilo sta pogodio duzan si mi vopi a ako sam sve profulao ja sam tebi duzan dva komada