banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 02:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jun 2016, 23:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jun 2015, 19:13
Novi sam u BL pa me zanimaju najbolja mjesta za : 1. NOCNI PROVOD ( to mi je najbitnije)
2. Za jutarnju kafu (mjesta sa najboljom kafom u gradu)
3. Za opustanje ( pod tim podrazumijevam mirna mjesta u kojima se mogu popiti kvalitetna pica)

Dakle molim za vase prijedloge i misljenja, puno bi mi znacila. Hvala unaprijed :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2016, 00:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Koji si tip ljudstva? :D

Pretpostavljam da si student... Kafu mozes popiti gdje god, ako si musterija ok je, kafa kao kafa. Ako si fensi gradski seljak, ili seoski seljak ne mogu ti pomoci, klubove slabo posjecujem. Za opustiti se uz neko pivo ili kiselu ovako u ljetnim danima najbolje je u kafanama uz vrbas, klub 22, buk, mozda skaut... Ako volis fensi alternativna mjesta (sad je to popularno, doslo je uz popularnost starki) onda Rok Simfonija... Ako si dosao u BL preko stranke da radis u opstini i volis biti umazan oko usta masnom koljenicom dok oko tebe plesu zene koje traze drugu sansu u zivotu a na drugoj strani cerkice lokalnih mocnika slave privatne zurke sa sve Acom Lukasom ili Draganom Mirkovic na bini onda je za tebe Mektir pab... Ako si skorojevic ili zelis da se osjecas kao da si neki kurac (ili bar kurcic, zavisi koliko si spreman glumiti) u zivotu bar tih nekoliko sati onda mozes otici vecerati u neki od lokalnih restorana, imaju i skupa vina i tako, osjecaces se kao na televizoru kad si sa babom gledao santu barbaru.... Ako volis popiti jeftino onda Tihe noci, kafane oko studenjaka, molos, krajisnik.... Ako si HC cuger onda tribine kod studentskog, klupe u parku petar kocic ili PMS. Ako volis pojesti sladoled otidji u centar i uzmi toceni, sve je isti kurac, i kod slavice i u centru je od mlijeka i ekstrakta... Ne znam jesam li sta zaboravio.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2016, 00:33 
Početnik
Početnik

Hvala ti druze! Pogodio si, ja sam student al u Njemackoj. Ovdje sam rodjen pa sam dosao na 2-3 mjeseca. Posto sam samo rodjen ovdje i ovo mi je drugi put da sam ovdje nmp gdje se sta nalazi pa mi trebaju lokalni prijedlozi. Jos jednom hvala :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2016, 01:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Klubovi - Kristal, Opium ili Underground. A možda ti i Boom više leži, probaj jedno veče sve pa ćeš znati za ubuduće (svaki vikend je sve isto). Ja lično u kristal i under ne ulazim tako često, iako nisam baš tip za opium. Ali dobro.
Za kafe izbjegavaj kafiće u gospodskoj, kafe su im kurac (da prostiš). Ako baš hoćeš tamo da gledaš curice, onda idi u simfoniju, shamrock ili kuba libre - isti su. Ako hoćeš dobru kafu, idi u cinecittu npr. U mac tiru je isto dobra kafa ali prostor nije za kafe nego za pivo. U suštini, u svim Šajinim lokalima je dobra kafa (osim u KSET-u). Ja kafe pijem u Abovu i Combo (ali onaj desni kombo, ne onaj stari). Debela berta je dobra ali se konobari dugo čekaju, hrana im je ok i nije skupa ako voliš one burgere i to, čorbe nikad nemaju.

Ovi tvoji kad dođu iz njemačke ne izlaze iz opiuma i kristala.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2016, 08:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Za izlaske Drama .. znamo brt gio i ja neke ljude tamo :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2016, 08:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sjecate li se Denija Sveda i njegovog srpskog?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2016, 11:30 
Početnik
Početnik

Hvala ljudi! Stas kad tamo samo ucimo pa dodjemo ovdje da se provedemo..

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
skeva je napisao:

Pretpostavljam da si student... Kafu mozes popiti gdje god, ako si musterija ok je, kafa kao kafa. Ako si fensi gradski seljak, ili seoski seljak ne mogu ti pomoci, klubove slabo posjecujem. Za opustiti se uz neko pivo ili kiselu ovako u ljetnim danima najbolje je u kafanama uz vrbas, klub 22, buk, mozda skaut... Ako volis fensi alternativna mjesta (sad je to popularno, doslo je uz popularnost starki) onda Rok Simfonija... Ako si dosao u BL preko stranke da radis u opstini i volis biti umazan oko usta masnom koljenicom dok oko tebe plesu zene koje traze drugu sansu u zivotu a na drugoj strani cerkice lokalnih mocnika slave privatne zurke sa sve Acom Lukasom ili Draganom Mirkovic na bini onda je za tebe Mektir pab... Ako si skorojevic ili zelis da se osjecas kao da si neki kurac (ili bar kurcic, zavisi koliko si spreman glumiti) u zivotu bar tih nekoliko sati onda mozes otici vecerati u neki od lokalnih restorana, imaju i skupa vina i tako, osjecaces se kao na televizoru kad si sa babom gledao santu barbaru.... Ako volis popiti jeftino onda Tihe noci, kafane oko studenjaka, molos, krajisnik.... Ako si HC cuger onda tribine kod studentskog, klupe u parku petar kocic ili PMS. Ako volis pojesti sladoled otidji u centar i uzmi toceni, sve je isti kurac, i kod slavice i u centru je od mlijeka i ekstrakta... Ne znam jesam li sta zaboravio.

ja baš često odem u Mektir al' mi nisu prilazile ove što traže drugu šansu :D možda me vide tek kao treću :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Za pub je lupio al bas...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 15:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Kao i za restorane, ispada da si skorojevic ili snob ako odeš na večeru u restoran.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
skeva je napisao:

ja baš često odem u Mektir al' mi nisu prilazile ove što traže drugu šansu :D možda me vide tek kao treću :lol:

Pogresno si shvatio, ispade da sam rekao da tamo dolaze kurave, to nije tacno :) .Samo kazem ima dosta srednovjecnih zena, to nije nista lose.

ferdinand je napisao:
Za pub je lupio al bas...

Pretpostavljam da sam ubo za pab i da si ti tamo cesto :D . Evo da ti napravim profil iako zive veze nemam ko si. Nisi iz BL, radis u gradu preko stranke ili kod poslodavca koji ti je neka rodbina, tetak, ujak, punac, stric... Volis otici rucati tamo, pojesti koljenicu i popiti pivo :D . Ako sam bilo sta pogodio duzan si mi vopi a ako sam sve profulao ja sam tebi duzan dva komada :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Pretpostavljam da je tebi, Skeva, prađed udario prve temelje Banskog dvora?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije, ali je iskrcio sumu nekog kneza iz Tesnja koju je dobio za dvije vrece brasna i jednu ovcu osrednje starosti, u Stanarima kod Doboja. Sto pitas?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidim znaš sve banjalučkom klabingu kao i ko je odakle došao i zašto, pa reko'...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam samo ove gdje pridoslice borave jer sam i sam jedan dosljo sto bi se reklo, u elitne klubove ne ulazim, nije to za mene. Kakva je tebi koljenica, jel ukusna?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam probao, a nisam ni u stranci. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E nisi probao, nemoj da me lazes :D . Ako nisi probaj, neces se pokajati, samo nemoj pjevaljku masnim rukama :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Evo da ti napravim profil iako zive veze nemam ko si. Nisi iz BL, radis u gradu preko stranke ili kod poslodavca koji ti je neka rodbina, tetak, ujak, punac, stric... Volis otici rucati tamo, pojesti koljenicu i popiti pivo :D . Ako sam bilo sta pogodio duzan si mi vopi a ako sam sve profulao ja sam tebi duzan dva komada

Popicu ja jedno od ta dva koja mu dugujes
Da mu ne bude previse

Hvala
:D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 17:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 19:05
Pa dobro šta fali koljenici u pabu i tim sredovječnim mladicama.... :)
Ja volem oboje, a nisam u stranci...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
Evo da ti napravim profil iako zive veze nemam ko si. Nisi iz BL, radis u gradu preko stranke ili kod poslodavca koji ti je neka rodbina, tetak, ujak, punac, stric... Volis otici rucati tamo, pojesti koljenicu i popiti pivo :D . Ako sam bilo sta pogodio duzan si mi vopi a ako sam sve profulao ja sam tebi duzan dva komada

Popicu ja jedno od ta dva koja mu dugujes
Da mu ne bude previse

Hvala
:D

Tebi cu platiti tatrane jer si dobar coek

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]