banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 23:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2010, 14:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Jun 2008, 17:10
Zanimaju me vasa misljenja i iskustva vezano za djecija kolica i krevetic.Na sto obratiti paznju kod kupovine?Koja marke kolica su se pokazala kao bolja?Da li sa cetri tocka ili tri?Gdje je u gradu najbolji izbor,stvari za bebe?
Svako misljenje je dobro doslo.
unaprijed hvala

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 18:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Sep 2009, 11:19
Kolica preferiram sa 4 točka, jer su ona sa tri točka tzv. džoger kolica, tj. prvenstveno su bila namjenjena mamama koje redovne trče, a hoće da povedu djecu, tako sam bar čula. Imaš ogroman izbor, svih boja, oblika i dezena. Moj savjet: obavezno sa ručkom spojenom, tj. ne one sa dvije zasebne ručke, jer ćeš kad dijete prohoda morati gurati kolica jednom rukom dok drugom držiš dijete za ručicu. Ja sam pristalica onih kišobran kolica, jako su praktična i vjeruj da ćeš njih najduže koristiti.
Što se tiče krevetića, funkcionalniji su ti oni sa policom ispod i OBAVEZNO da imaju jednu pomičnu stranicu, jer kada dijete poraste, ako mu ne spustiš stranicu, ono će se naginjati preko stranice i postoji opasnost od pada. Trebalo bi da ima tri nivoa za madrac.
To su moja iskustva, nadam se da su ti od pomoći :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 19:31 
krevetic sa ladicom dole, glupost ziva, u tu ladicu se nakuplja prasina, jer nije zatvorena sa strana u potpunosti, tako da ulazi prasina i ne mozes bukvalno nista tu drzati, a kamoli djecije stvari..
sto vise nivoa odnosno da je dublji krevetic to bolje, jer djeca kad narastu lako ispadaju iz njih... naravno da ima i onaj prvobitni visi nivo za novorodjence, ali to imaju svi, problem je sto ovi s ladicama ne mogu se bas zbog njih spustiti previse pa im je to i mana kad dijete poraste..
kolica sa 3 tocka predobra, znaci nesto najlakse za upravljati, naravno ona sa vecim tockovima su bolja.. ko god ima ona sa 4 i probao je malo provozati sa 3 odusevio se.. naravno bitno je da imaju amortizere jer je sa njima prelako voziti dijete i upravljati da ga ne truckas svakih malo..

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Postoje kolica i sa cetiri tocka kod kojih prednji tockovi mogu biti upravljivi. Tockovi su manjeg precnika te je mnogo veca sansa da stanu u auto.

Korpa ispod kolica takodje dobro dodje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]