banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 20:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 114 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Apr 2010, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Trebaju mi maslinaste cipele ili sandale...
Na štiklu...
Nema ih...
A treba mi baš ta boja...
Šmrc... :cry:
Vidio iko negdje?

Jedne sam probavala, tamo onaj haustor pored manga kad se prođe, ali ne odgovaraju mi.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 02:37 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
jel ovako nesto... :D

Slika

il ovo..
Spoiler:
Slika

evo i sandalice ....

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kad je matura? :D
Da pogledas po internetu, ako ti odlazak van BL nije opcija?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 10:28 
Pogledaj slike na mom FB...moja bejbi album, ima neka pored radijatora pa vidi jel ti to to. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
samo momci na ovoj temi hahah :)
joj,nesto bas i ne vidjam maslinaste cipeliske po gradu :(nije aktuelna boja ove sezone ,ja imam maskirne heheh,pretpostavljam da ces ih kombinovati uz onu bez haljinu,to treba bas nesto njezno,elegantno,uzmi dan pred sebe i pretumbaj sve radnje po gradu ili trazi preko neta...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka

V@nja je napisao:
Kad je matura? :D

14. maja. Samo da se toga riješim i mogu nastaviti sa životom. :roll:

Spavač, bojim se da nijedne od tih nisu odgovarajuće :D Mada je kod zadnjih super boja, ali štikla je bitan faktor :)

Jeste, uz bež haljinu, baš bih htijela maslinasto pošto super ide uz tu boju a i neobično je. Definitivno neću neku smeđu/zlatnu... Previše dosadno :D

Nije mi opcija da naručujem preko interneta, pošto mi je noga malo nezgodna :lol: Teško nađem odgovarajući broj, nekako mi osjetljive noge :oops:

A nije problem ići van BL, samo kad bih znala da ću naći negdje.

Kontam ako baš ne nađem, da uzmem bilo kakve pa ofarbam ili našijem neki materijal na njih. Sama da to uradim ili ima neko ko to dobro radi? Ne bih baš ni da upropastim tek kupljene cipele.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Ne znam kakva je ponuda sad u Retru, oni uglavnom imaju sve 'obojeno'. :D Pogledaj tamo. Kakva je haljinica? :) Ajme matura... kad se sjetim da sam zadnji dan kupovala cipele, onako izrevoltirana jer nisam našla ništa što mi se sviđa. :lol: Na kraju sve opet ok bude, koga briga za cipele. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Matura je najvazniji dan u zivotu svakog pojedinca, ako ga upropastis to ce te progoniti svako dana u daljnjem zivotu...

Malo da unesmo nervozu pred maturu :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A ja naivna mislila da je to vjenčanje. :o
:lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka

le_papillon je napisao:
Ne znam kakva je ponuda sad u Retru, oni uglavnom imaju sve 'obojeno'. :D Pogledaj tamo. Kakva je haljinica? :) Ajme matura... kad se sjetim da sam zadnji dan kupovala cipele, onako izrevoltirana jer nisam našla ništa što mi se sviđa. :lol: Na kraju sve opet ok bude, koga briga za cipele. :D

Gledala u retru, nema maslinastog...

A haljina je neka svijetlo bež, duga, jednostavna, lagana. Gore je stisnuta, pa ispod grudi naniže pada, da prostiš :D

Hertzog je napisao:
Matura je najvazniji dan u zivotu svakog pojedinca, ako ga upropastis to ce te progoniti svako dana u daljnjem zivotu...

Malo da unesmo nervozu pred maturu :lol:

Jeste, toliko se radujem da ne znam šta bih od dragosti, a o tremi i da ne govorim. :P

le_papillon je napisao:
A ja naivna mislila da je to vjenčanje. :o
:lol:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 17:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Što je pjevo Ćola nekad:

Boja maslinasto zelena
to me podsjeća
onda kad sam bio vojnik
kako si me voljela...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
le_papillon je napisao:

hhehe,kad se sjetim svoje..meni mama kupila haljinu nekoliko mjeseci ranije(ja rekla da necu da idem na maturu :D )a cipele sam kupila na sam dan mature,tad tek nije bilo izbora,marcone i orfej cini mi se da su jedini imali malo bolji izbor,krenem s bratom na kafu i da kupim bilo kakve cipele koje idu uz tu elegantnu haljinu,i bukvalno udjemo i on kaze,e ajd ove mogu samo pozuri da idemo na kafu,ionako ih u toku noci jedva nadjoh,jedna bila na terasi hotela bosne,snimatelj se nacugao i glupirao a drugu nadjoh pod stolom...

nego,draga,znam da ti je to sad bitno,haljinu sam vidjela,preslatka je,ali i elegantna i neutralna tako da mozes bilo koju boju kombinovati,mozda neka druga nijansa zelene,mozda cak i neka plava,ljubicasta,sad su cipele u bojama popularne a ti mozes kombinovati sta hoces,sad da cipelu odneses obucaru pa da ti nesto nalijepi,pa sad ne znam koliko bi bila zadovoljna,ja bih na tvom mjestu prije odnijela onoj curi u bubamaru(rucno radjen nakit,torbe,mislim da su cak nekad radile i neke sandalice te cure)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 23:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
A mene iznapadase sto onomad obuh zelene cipelice i bez haljinu... :D
Tad je bilo u retru tih fazoncica... ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hahahaha, pa da, i moje su u stvari bile zelene. :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Liso..drago dijete, samo da znas da sam iskoristila svoju pauzu za topli obrok u potrazi za maslinastim...sad skontah..ja sam gledala sandale, a ne cipele :lol:
Vidjeh u Palmi zelene sandale...nisu maslinaste, ali su slatke..Ne znam cijenu ali vidjela sam da pise da je za maturante popust 10%
U Planici sam vidjela preslatke sandale 179 KM cini mi se.
Kiss.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako na ovom forumu ima divnih ljudi. :) Liso, možda ti do mature neko od forumaša i kupi cipele. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Joj kad se sjetim, ja sam išla u Zagreb po sandale.... Bila sam tvrdoglava kao mazga, a poslije tog sam ih obula jednom. I prošle god imala 2 svadbe i kupila ravne sandale u H&M i u zadnji tren se predomislim i obujem te maturske....
Kakvo je to samo trošenje para, da su mi sad tih 100€, stavila bih ih na štednju za ajpod.. Kakve sandale... :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka

Jao kako ste divni :) Ništa bez foruma :D
Danas trebam u Gradišku, pa ću usput malo i to da pogledam, svakako ću da obiđem te radnje :)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
I ja ću danas malo po gradu, meni trebaju cipele pa ako šta vidim ti javim... Znam ja kako je to nezgodno kad nema to što hoćeš.. Koji broj ti treba i kolika štikla iiii... Cipele ili sandale?? Mislim šta je prioritet?!

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Uh, a šta ako nađe cipele/sandale a ne nađe tašnicu da se slaže po boji?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 114 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]