banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Jul 2025, 05:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Košulje...
PostPoslato: 16 Maj 2009, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Dec 2008, 21:05
Lokacija: Univerzitet "Posejdon"- friske diplome na kilu i po pola kile
Dakle, koja su vaša zapažanja u vezi ovog odjevnog predmeta, koje marke košulja bi svakako preporučili, na koje imate primjedbe, gdje u gradu pronaći koji dobar primjerak...

Kupio sam nedavno dvije košulje Leonardo DKN Aranđelovac, i bez obzira što je na obe na deklaraciji pisalo 80% pamuk, jedna je vidno drugačija po kvaliteti materijala od druge, (i na dodir i prilikom nošenja) i to u smislu manjka pamuka u korist poliestera :-? što prilikom vrućina ima uticaj na pojačano znojenje :-? Inače cijena im je 45 K.M.
Takođe imam i košulju Kamensko Zagreb od 100% pamuka koja je i više nego ugodna za nošenje i nemam nikakvih primjedbi na nju, ali nju sam dobio od nekog na poklon (ne znam od koga :D ) pa ne znam gdje tražiti takve košulje, ni koliko koštaju. :D

E sad, na netu sam pročitao da su košulje Pierre Cardin jedne od kvalitetnijih i vidio sam u Zenitu par komada cijena je 60 K.M. pa me interesuje da li neko ima takav primjerak, kakve su, i da li su u Zenitu uopšte originali ili se radi o nekim kineskim sranjima.
Takođe, mislim da ću od sada kupovati isključivo košulje od 100% pamuka jer ipak udobnost je najvažnija, a nedostatak je jedino izgleda u gužvanju :mad:

Eto, pa navalite sa komentarima 8)

Vrh

Tema posta: Re: Košulje...
PostPoslato: 16 Maj 2009, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ako ima gdje da se kupe marke Olymp ili Eterna, toplo ih preporucujem. Divne za peglati :D

http://hemden-meister.de/hp39048/Olymp. ... zAod1xG8sA

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 15:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
ja imam par komada Azzaro i ne da sam zadovoljan nego prezadovoljan

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Vuk_samotnjak je napisao:
ja imam par komada Azzaro i ne da sam zadovoljan nego prezadovoljan

I ja imam nekoliko komada Azzaro košulja, ne gužvaju se drastično iako je pamuk 100%.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 16:01 
i ja imam par azzaro, imam puno kosulja jer mi trebaju zbog posla, uvijek kupujem one sa malo elastina, ali bas malo jer mi se cini da ljepse stoje.. i muz mi zbog posla nosi kosulje uz odijelo, najvise mu kupujem u oviesse.. tamo ima bas povoljnih i super izbor, na snizenju mozes kupiti super kosulja za 20 km, a njemu treba brdo, ima i biciani, te su mi bas lose a skupe su, ne peglaju se dobro i cudne su mi, u croati smo kupili neke extra su ali su skupe..
sto se tice sastava, ja sam uvijek za pamuk, zbog znojenja mada je cinjenica da se ove polovicne bolje peglaju i inace manje guzvaju.. kako ko voli.. imam jednu iz zextre znaci uzas, goru kosulju nije mogao imati, ne samo da se guzva nego je ne mozes nikako opeglati, cim opeglas jedan rukav, drugi se vec zguzvao.. mozda je najbolji sastav 20- 80 za pamuk..

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema potrebe znojiti se pod poliesterom. Ima divnih kosulja od 100% pamuka, koje se skoro ni ne moraju peglati.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Moja jedna Azzaro, nastradala za NG :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 16:12 
al trebas potrefiti, ili se bar razumjeti dobro.. ja kupila neku, izledala bas super, onako materijal malo cvrsci, bas dobra, kad ono ko gumena, niti se da peglati, lijepi se, uzas.. to je najbolja kombinacija da se ne guzvaju, i dobro peglaju i 100% pamuk.. ima li neka tajna za prepoznati, osim kad odem u radnju, ja rukom zguzvam kosulju dok je na ofingeru, da vidim hoce li ostati zguzvano.. :fadein:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Majlili, ne znam kako ti se Azzarove košulje tako gužvaju?
Moje košulje su blago strukirane i kako god da ih nosim ne gužvaju se previše, iako nema elastina (sad sam pogledala 100% pamuk).
Lako se peglaju i "drže" peglu.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ta metoda je bila i ostaje provjereno najbolja :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 16:32 
ajkula je napisao:
Ta metoda je bila i ostaje provjereno najbolja :lol:

mislis ova sa guzvanjem rukom u radnji.. :wink: :lol:

za svoje kosulje nemam prituzbi, obicno kupujem sa 5% elastina, sad sam isla pregledati.. :D , nego rekoh za biciani i zextru, tamo sam kupila muzu i bas se patim sa peglanjem.. ove iz oviessea su mi ok, cak se i sa 100 % pamuka ok peglaju..

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima metoda za cipele... Uzmes i pokusavas odvojiti djon od materijala. Ako krenu pucati, ne valjaju :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 17:06 
e to vec nisam znala, do duse nikad nisam imala problem sa kupovinom cipela, ali od sad i to cu da primjenim.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 18:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Ima metoda za cipele... Uzmes i pokusavas odvojiti djon od materijala. Ako krenu pucati, ne valjaju :lol:

Kuda ti prođeš pozna se po odvaljenim cipelama i zgužvanim rukavima? :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 18:14 
:lol: :lol: daj bar nam javi kad provjeris gdje je kvalitet a gdje fus pa da znamo... :wink: evo, ja cu od sad guzvati i odvajati djonove, pa vam javljam blagovremeno... :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol:

Ne mogu vam pomoci jer ne kupujem odjecu i obucu u BL :oops:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 19:43 
hahah.. izdajico!!!!!!!!!!!!!!! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2009, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Kamensko, Javor i slične stare marke sa prostora bivše SFRJ, možete naći u Javor-Stilu u Glamočanima (pored ICM-a prije ROBOT-a)
Imaju i maloprodaju.

Imam nekih 10-20 komada Javorovih košulja (što kratki što dugi rukav) i prezadovoljan.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2009, 12:43 
bila sam tamo jednom, bilo je bas finih kosulja, bar na izgled, muskih, i cak je bilo i neko snizenje pa si ih mogao naci dosta povoljno, ali ja zurila i bila skroz drugim povodom, pa mi se nije dalo oko toga smarati... a vidis, zaboravila sam otici opet..

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2009, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Totalni off topic, pa jesi se ti majili u međuvremenu udala?!?!?! Vidim svuda muž pišeš... :iconbiggrin:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]