banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 21:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2009, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
kada je 39 godisnji rus saznao da zbog recesije ostaje bez posla, odlucio je tugu utopiti u najmanje 8 flasa votke a pronadjen je na ulici u ekaterinburgu u komi. prezivio je dvostruko vecu dozu alkohola od smrtonosne tvrde doktori a mjerenja su pokazala (sa velikim zakasnjenjem!!) da je imao vise od 4 grama alkohola po litri krvi kada je dovezen u bolnicu. njegovo prezivljavanje tumace "uvjezbanoscu organizma" na alkohol jer je smrtonosna doza vec od 2,4 grama alc/l
pije k'o rus :lol: :lol:

koliko ste vi najvise popili? ( priznaju se i lovacke) :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 14:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Ukupno u zivotu mozda 15 litara piva, pola litre vinjaka, cashica rakije (domace) i 3 cashice tekile :mad:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
2Fast2Furious je napisao:
Ukupno u zivotu mozda 15 litara piva, pola litre vinjaka, cashica rakije (domace) i 3 cashice tekile :mad:

..cekaj....imas 13 godina? :lol: :lol: :lol: :lol:

mada, i ja sam u q. u zadnje vrijeme, pet,sest dunja i piva-dvije i krenem se penjati po zidovima :D samo piva 7-8, vino ne podnosim: 4-5 casa sto je otprilike jedna butelja mi ne smeta al' me drugi dan satra glava 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 14:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Ah da, zaboravio sam vino, mozda sam popio litar u vr` glave :lol:

Btw, imam 24 skoro :P

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 14:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
manitu uci da svira je napisao:
koliko ste vi najvise popili?

Puno... :lol: nekih 1,5l vodke... :oops:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
kakvi ste vi alkosi,ja nakon 2 case vina zbogom pamecu :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Oooo, kako divna tema... :D :D :D

Ja zavisi kako kada, uglavnom zavisi od raspoloženja. Mlada sam :oops: pa ne pretjerujem.
Ali kad se otkinem! :D Izgledam bukvalno, ali bukvalno ovako: :D . Sve mi je lijepo, sve mi je smiješno... Nekad mi se desi da se maaalo zaljuljam, ali ja uvijek imam problem sa ravnotežom. :lol:
Ah, a Tequila mi je omiljena... :love5:
:D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Пио пола литре коњака за вече кад сам био студент... Па онда гледам шта даље 8)

У посљедње вријеме лоза ми је ближа срцу (и јетри)... За Нову годину 2007. попио литру ко с послом, уз ђипање и мезу...

Кад попијем жестоко, не сјећам се ујутру многих детаља. Колико ми се пута десило да се будим ујутру (или око поднева), контам гдје сам, шта је било синоћ...И онда погледам, у својој соби, на свом кревету, одјећа скинута и уредно сложена, погледам вани, а тамо ауто паркиран у боцу... А немам појма како сам дошао кући и гдје сам био посљедњих сати претходне ноћи...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
ja sam jednom popila pola litre sljivovice uz pricu i sve je bilo ok, dok nisam ustala. bio je MALO problem sici niz stepenice, ali se sve zavrsilo lepo, samo sam se srusila u krevet kad sam dosla kuci. posle toga vise nikad nisam probala rakiju. inace ne pijem puno alkohol, tako da je tih skoro pola litre za mene bio vrh i ostao zauvek!

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
U ljetnim periodima kad se cuga skoro svaki dan(da student sam),treba mi 4 litre piva da se onako fino napijem a da ne pretjeram,al imam 2 metra i 110 kila,pa je vjerovatno zbog toga....a inace kad pijem zestu(koju izbjegavam,posto 2 dana sebi dolazim)popio sam je najvise malo vise od pola litre,al su me sedam dana bolili unutrasnji organi :)

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 16:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
ha, evo ga, dobra tema.
u zivotu sam popio samo jednu pivu, ne podnosim je nesto.
vodke mogu, nako, malo vise, rakiju ne pijem, eto sad slagah pijem po jedan gutljaj svako vecer, neku medovacu, za stomak.
vino, crno, e toga mogu, ovisi kakvo je vino, kao je dobro i bez primjesa, moze se popiti uz mezu ili neku bolju veceru dosta toga. bijelo, ponekad, mada me boli glava od njega.
stock je nekada, prije rata, cudo od alkohola, e toga se znalo mahnuti i po boca i po.
inace, volim, navecer, uz drustvo (prije i sa mojom voljenom) popiti malo vina.
i nema vam nista zdravije, i nista bolje. od domaceg finog vina, vino je ziva materija, kvari se kao mlijeko, kad mu nesto fali. i prirodno, da ne moze biti prirodnije, nektar...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Veoma lose... Inace sam pio jedino na pocetku faksa 2-3 mjeseca, i jos jednom tako neki kratak period...
Ne mogu naci granicu, ili se premalo napijem da bih bio euforican, ili mi biva muka.

Nedavno sam uz dobru mezu i par sati sjedeljke, stukao litru i po - dvije crnog vina, i taman mi je bilo kako treba, euforicno veseo, a potpuno stabilan na nogama i bez mucnina.
A inace, tri velika piva i vec je veselica totalna, posto uopste ne pijem.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ne pijem alkohol :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ja sam istreniran kad su dunja i kajsija u pitanju. 10 komada ko od sale :D
Od zesti mi jos jedino apsint sjeda, a viski, konjake i ta obojena ne podnosim, al' nikako.
Pivo, kako kad. Nekad osjetim da me prvo hvata, a nekad izdrzim 2-3 litre. Zavisi od "podloge" i kretanja.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 17:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
V@nja je napisao:

Taj vas alkohol nikada nisam pio. Samo rakiju i pivo! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Sad me obukaste, ispade da ja najmlađa i najmirnija najviše volim čašu i flašu. :oops:
Ajd ne lažite! Ajd priznajte da krijete rakiju po jaknama!

Btw. ja ne volim jaka pića (tequila je izuzetak), sva se naježim kad probam nešto žestoko.
Vino mnogo volem. :) Ali ne svako.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
V@nja je napisao:

Vidjesmo :D A ne volis ni narucivati turu za turom :lol:

Meni rekose da sam jeftina. Sta god da im to znaci :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 18:11 
ja samo vino crno, najvise popila 7 casa za jednu noc... neka nova godina bila.. cesto uvece sa drustvom popijem vino ili bambus pa sam vec oguglala, nisam se nikad ubila od pica, sjecam se uvijek svega.. :D i uvijek je to neko veselo raspolozenje, pjeva se, igra i to.. znalo se svojevremeno i na sto popeti.. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Danas bih poslije druge pive zapjevao da znam pjevati :D Ranije, isto nista specijalno, moj plafon je 5-6 klipova, 5-6 zesti ili casa vina.

Ako ima klopa onda moze malo vise... Sutradan me zna muciti kiselina...

Muzicka podloga u skladu sa trendovima:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0dFKwChzy0A[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LTu-P1M9qXg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Prvo ide [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b_me4qgcnhQ[/youtube]

A ova ide negdje pred zoru kada i laktovi sa stola spadaju :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a1YssvEwykw[/youtube]

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]