Pod najpovoljnije mislim na najbolji odnos ulozeno/dobijeno.
Dakle, rechargable baterije, definitivno photo shop Ivica (sada u Tropik centru). Prije sam kupovao tamo baterije 1.2 AAA 100 MAh (za plejere), jerbo drze 6-7 sati kao duplo skuplje panasonic/sony, a jednako se kvalitetno zagube negdje
Danas sam kupio rechargable Duracell 2650 MAh za svega 10 KM par, dok su svugdje daleko slabije baterije skuplje, ipak Japanac je Japanac, a Duracell me odusevio ovim obicnim baterijama, bas mogu rokati barem 50% duze od ostalih, zadnji par alkalnih reklamnih je izdrzao okruglih 6x duze od nekih "obicnih" placenih solidno...
Najjeftiniji verbatim mediji, diskovi i dvd-ovi, Eko-Print (Nova Varos, odmah prije Haniotija).
Jedan su od direktnih uvoznika za Verbatim (koji je opet sinonim za kvalitet i pouzdanost u razumnoj cijeni), sto ce reci da su najjeftiniji. U svom asortimanu imaju jako jeftin kancelarijski repro-materijal kao i nesto kompjuterske opreme (najpovoljniji oklopi kucista sa napajanjem recimo). Takodje bih preporucio da na deklaraciji potrazite diskove na kojima je zemlja porijekla JAPAN, jer se da naci uvijek par serija japanaca, u moru Taiwan, China, India & Co pogona...
Inace, mnoge firme kupuje preko Eko-Printa pa dalje distribuiraju, pa se nemojte zaprepastiti ako iste artikle nadjete daleko povoljnije ovde
Dijelovi za bicikl - definitivno CAPRIOLO BIKES iliti Wolf Bikes, ulica izmedju Firenca motela i Sindi dragostra u Boriku. Identicni dijelovi su barem 20-30% jeftiniji, u odnosu na ostale prodavnice opreme za bicikle.