banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 16:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Nov 2007, 17:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Okt 2006, 09:00
CAO,

Interesuje me vase misljenje o jedinom Banjaluckom ZATVORENOM
bazenu, tj. onom na Seheru?

Stavila sam to u ovu temu, jer mi treba vise razlicitih misljenja.

Poenta je u tome sto veoma volim plivanje i to je jedini izbor,
za koji ja znam, ali..recimo da su dosadasnji komentari dosta
nepovoljni.
Ja bih da plivam, a ne da me neko maltretira.

Ali sve je to rekla-kazala, pa me intresuju Vase licno misljenje
o tom bazenu.

Hvala! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
moje misljenje je da je t zadnji bazen na koji bi otisao da moram...mislim da ti je sve jasno...a o cjeni tek da ne pricam...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Cijena je dnevne karte 5KM, imas opciju da uzmes 10 karata odjednom i kosta 30KM i mislim da moras da ih potrosis u tom mjesecu. U sezoni ove karte ne mozes da uzmes. Voda je ok. Generalno za plivanje je bazen odlican. Zimi ima grijanja, ali igra malu ulogu na onoliki prostor. Tako da kad izadjes iz vode, pravac oblacenje. Sto ce reci, zimi mozes samo na plivanje d aides, a ne na cjelodnevno zezanje.
Ja obicno idem ujutru. Izbjegavam skole plivanja, mada su i oni ograniceni na dvije trake tako da ostatak bazena pripada rekreativcima. U zimskom periodu pogotovo ujutru nema nikoga.

Ne znam ko bi trebao ili ko maltretira gore. Mene niko nije maltretirao nikada. Ja sam sretala samo plivace-rekreativce koje boli dupe za druge. Tu si iz istog razloga kao i ja, sat, dva, tri plivanja.

Ljeti je i garderoba radila. Biciklom mozes da odes (dobro zima je pa je ta mogucnost iskljucena) i zamolis da ti ostave bicikl u dvoriste bazena.

Ah da, imas i bazen u Laktasima..(valjda radi, ne znam), ali ono je za mene kada, dva puta zamahnes i eto te na drugoj strani.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2007, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
rastko je napisao:
CAO,

Interesuje me vase misljenje o jedinom Banjaluckom ZATVORENOM
bazenu, tj. onom na Seheru?

Stavila sam to u ovu temu, jer mi treba vise razlicitih misljenja.

Poenta je u tome sto veoma volim plivanje i to je jedini izbor,
za koji ja znam, ali..recimo da su dosadasnji komentari dosta
nepovoljni.
Ja bih da plivam, a ne da me neko maltretira.

Ali sve je to rekla-kazala, pa me intresuju Vase licno misljenje
o tom bazenu.

Hvala! :D

Ja baš volim plivanje, i to da odem na trening. za to je jedini Šeherov u cijeloj BL
Imala sam i povredu zgloba prošle godine, pa sam morala ići plivati u sklopu terapije
Nisam zadovoljna, uvijek pokupim neku infekciju ili se prehladim.. od 6 tuševa jedan radi i to onaj tik uz RAZBIJENI prozor, a napolju recimo -10 :D (ovo sve za zimu, jer jedino zimi i mogu otići tako plivati, pošto je ljeti to nemoguće, tako da ljeti ni ne idem)
Ugl, prošle godine sam išla intenzivno svaki dan zbog zgloba, pa sam takvu upalu sinusa zaradila, da 3 mjeseca sebi nisam došla
Otad ne idem niti imam namjeru i to me veoma boli, jer nemam gdje da plivam u ovom selu.

Voda je puna hlora, ako su ti osjetljivi sinusi - neka ti Bog pomogne.. sumnjam da je nešto i čista... karta 5 KM? ne vrijedi ni 2 KM, po meni.. onaj otkad je preuzeo bazen, digao na 5 KM, a ništa nije renovirao.. tuševi ne rade, ormarići razdrkani, pločice izrazbijane, daske na plafonu sagnjile.. pa mogao je za 5,6 makar jednu stvar popraviti- no comment :roll:

ovo što helena reče ako uzmeš 30 karti dobiejš ih po 3 KM, ja mislim, al moraš ih potrošiti za 1 mjesec (imaju rok ).. onda uzmete vas troje kupite 30 karti, i platite zajedno , na tri dijela.. tako sam ja radila.. znam ljude što su izimali tako karte pa šverc komerc :lol:

ugl, ja više ne idem niti ću.. al drugima možda ne smeta, pa nek idu . ja ću ići kad bude neki bazen koji zadovoljava osnovne higijenske i uslove bezbjednosti- pa nek košta karta i 10 KM.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 00:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Moracemo da cekamo da se zavrsi incelov bazen, nadam se da ce lepo izgledati, a o ceni ulaznice ne treba ni razmisljati. Ma dobro je sto ce grad imati dobar zatvoreni bazen i to nedaleko od centra :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Isao godinama(trenirao),ali mi je drago sto vise ne moram tamo da se banjam.Ko ne mora-neka preskoci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
laoce je napisao:
Isao godinama(trenirao),ali mi je drago sto vise ne moram tamo da se banjam.Ko ne mora-neka preskoci.

plivanje ili vaterpolo,kod koga?eh,da unistila sam sinuse gore,trenirajuci...a nisam godinama bila gore,iskreno nesto me bas i ne privlaci...mada bih se rado dobro isplivala...btw zna li neko radi li bazen u laktasima,tj ima li zatvoreni,nekad je u hotelu "san" bio?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 08:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Ja sam jedno vrijeme bas redovno isla na Seher....skupo je za uslove koje nude...ali ako ti se pliva progledas kroz prste..meni je bilo najbolje sto u terminu kada sam isla od 21.00 - 23.00 nema guzve, svega nekoliko ljudi...i bas mozes da se isplivas

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 13:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Jeste li sigurni da još radi ova fora za 10 karata za 30KM? Uzeo bih odmah, ali mislim da je paket 60KM sa 20 komada, a to mi je previše. Ne mogu naći nikoga da prepolovi sa mnom, a da planira potrošiti svih 10 u jednom mjesecu, a to je uslov. Prije je bilo 50KM 25 karata, ali nije bilo vremenskog ograničenja pa sam uzimao to i trajalo mi je dva mjeseca. Bolje mi je ići dva puta sedmično na bazen, nego svaki dan u teretanu. A što se tiče bazena on je generalno očajan. Ja nisam imao neugodnih iskustava, ali sam čuo svakakvih priča, od toga da ne smiješ nositi krst, preko zabrane "hvatanja" sa partnerkom po ćoškovima do priče da jedna marka od ulaznice ide za obnovu džamija u BL. Sad koliko je to tačno, nemam pojma. Hladno je uvijek, pogotovo dole gdje su tuševi i kabine za presvlačenje, gore bar budeš u vodi pa je podnošljivo. Još nešto, neki dan su drugu ukrali telefon, a drugom jaknu, ali su mentoli ostavili stvari negdje dole, nemam pojma gdje. Ja uvijek sve stvari naguram u torbu i ostavim na one zidiće oko bazena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Ta opcija za 30 KM je vazila unazad dva mjeseca, kada sam ja isla na bazen...a sada mozda se nesto promijenilo. Mada se mi sto puta napravimo blesavi pa samo prodjemo kroz onaj stakleni prolaz direktno na bazen..kada nema onog lika sto naplacuje...A ja licno isto nikada nisam imala neprijatnu situaciju, i koga god sam upoznala nije se zvao Muhamed ili slicno :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
bio gore proljetos za radnog vremena
super se proveo, jeftina corbica (u odnosu na cijene u gradu)
i dobra, isplivao se...

dakle meni povoljno sve bilo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 14:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2005, 14:51
Info je napisao:
Moracemo da cekamo da se zavrsi incelov bazen, nadam se da ce lepo izgledati, a o ceni ulaznice ne treba ni razmisljati. Ma dobro je sto ce grad imati dobar zatvoreni bazen i to nedaleko od centra :wink:

ne znam koliko je tacno i da li je uopste tacno, ono sto sam ja cuo je ce bazen biti samo na raspolaganju sportistima(plivacima i vaterpolistima) i za organizovanje kursa plivanja za neplivace.
ja se nadam da nije tako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Poslije 18:00 je karta 3.00KM - ali mislim da vise nema kupovine na 'pakete' (Nije mi palo na pamet da pitam, posto svakako ne idem prije 18:00).

U periodu kada sam ja bio (oko 20:30) nije uopste bilo guzve, izuzev onih koji treniraju koji su se razisli nakon 10ak minuta.

Sto se 'infekcija' tice, ja sam prvi isao sa dozom skepticizma, buduci da sam proljetos zaradio konjuktivitis koji me mucio 6 nedelja .. Vise toga nema, sto me izuzetno raduje :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 22:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Citiraj:
U periodu kada sam ja bio (oko 20:30) nije uopste bilo guzve, izuzev onih koji treniraju koji su se razisli nakon 10ak minuta.

pretjerano seres..jel hoces da ljudi cuju da nema guzve pa da pocnu dolaziti u tom terminu, pa da nemam gdje plivati... ljudi guzva je nevjerovatna, nema se gdje okrenuti, posebno u ovom terminu koji je vanja naveo....

Citiraj:
Sto se 'infekcija' tice, ja sam prvi isao sa dozom skepticizma, buduci da sam proljetos zaradio konjuktivitis koji me mucio 6 nedelja .. Vise toga nema, sto me izuzetno raduje :)

cekaj malo, ne moze odmah. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 01:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
pretjerano seres

:D

Citiraj:
cekaj malo, ne moze odmah.

Ne lupetaj .. :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 12:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
@V@nja, kako ne razumijes. strpljenje je odlika inteligentnih ljudi...:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2007, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sinoc bi poprilicna guzva .. do 9, dok oni koji treniraju nisu zavrsili ..

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 17:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Do kad uopšte radi bazen? Ja bi išao i poslije 21h, ako radi bar do 23h.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 08:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
et` Aquana planira praviti zatvoreni bazen i klizaliste pa ces valjda bit` podmiren :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 09:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Sondri je napisao:
Do kad uopšte radi bazen? Ja bi išao i poslije 21h, ako radi bar do 23h.

radio je do 23 ranije, sada ne znam posto sam nakon upale sinusa okacio naocarkice za plivanje
o klin. I upozorenje onima koji imaju osjetljive sinuse, onaj hlor nije normalan koliko nagriza sluzokozu!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]