banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 00:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jan 2008, 16:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2008, 14:55
Dragi prijatelji.
Po našim internet stranicama sam tražila i tražila i nisam našla ništa interesantno.
Naime, nigdje nema ni jednog foruma gdje bi forumaši a i svi ostali pomogli jedeni drugima.
Svi mi imamo neki problem pravni, medicinski ili neki drugi.
Želim da otvorim ovaj forum i da svi zajedno pokušamo pomoći pravnim i drugim savjetima.
Ovo je samo prijedlog, a ako ste za de podržite i učestvujte u rješavanju različitih problema

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2008, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa sta inace radimo :-?
Dodjes postavis pitanje ako te nesto zanima i lepo ti kolege forumashi odgovore :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2008, 17:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
@nova: Ajd daj jedan primjer nekog pitanja, na koje bi drugi posjetioci davali odgovor...

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2008, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
ај кад се већ нуди.....Постоји ли икаква могућност да се бонови/ваучери које сам добила приликом отказивања лета и враћања карте у оном хоштоплерском ЈАТу УНОВЧЕ...нећу никакаве бонове и преносе...оћу своје паре!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2008, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Sassy je napisao:
ај кад се већ нуди.....Постоји ли икаква могућност да се бонови/ваучери које сам добила приликом отказивања лета и враћања карте у оном хоштоплерском ЈАТу УНОВЧЕ...нећу никакаве бонове и преносе...оћу своје паре!!!

Ne postoji!
NEEEEXT!

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2008, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Sassy je napisao:

Šta si dobila? Jes dobila da možeš ići istu rutu drugi dan il? Tako je meni bilo kad su mi otkazali let... Samo mi rekli da biram datum..

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2008, 23:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Joj bas mi vas je zao, kakve li vas dileme muce, da li cu danas da letim avionom ili sutra...hocu li dobiti nagradni let...evo neka neko pomogne...zar nemate srca ljudi :cry:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
nova je napisao:
Dragi prijatelji.
Po našim internet stranicama sam tražila i tražila i nisam našla ništa interesantno.
Naime, nigdje nema ni jednog foruma gdje bi forumaši a i svi ostali pomogli jedeni drugima.
Svi mi imamo neki problem pravni, medicinski ili neki drugi.
Želim da otvorim ovaj forum i da svi zajedno pokušamo pomoći pravnim i drugim savjetima.
Ovo je samo prijedlog, a ako ste za de podržite i učestvujte u rješavanju različitih problema

odlicna ideja. iskreno, meni je ova tema davno padala na pamet, ali kako sam bila upoznata sa stanjem na forumu, naime, sa velikim brojem spamera i pomalo konzervativnim i zatvorenim stavovima moderatora, nisam se usudila da je otvorim. Zelim temi veliki uspjeh ;) dakle, eklektika to sam ja.

evo jedno pitanje: Kako reci svojim roditeljima da odjebu, a da se poslije ne osjecas krivim i onako bezze? :confused3:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 00:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Draga Saveta...upravo sam dosa o sa slave i mijesao sam rakiju i crno vino. Sad mi je sve nekako pomijesano i duplo vidim...ustvari ne vidim nikako. Sta da radim???

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Draga Saveta...upravo sam dosa o sa slave i mijesao sam rakiju i crno vino. Sad mi je sve nekako pomijesano i duplo vidim...ustvari ne vidim nikako. Sta da radim???

hladan tus, i 4 dcl HLADNOG mlijeka..

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 08:30 
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:

Mozda je bilo metanola u rakiji... lijek: jos malo rakije, ali bolje kvalitete!

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 10:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

evo jedno pitanje: Kako reci svojim roditeljima da odjebu, a da se poslije ne osjecas krivim i onako bezze? :confused3:[/quote]

Dragi prijatelju,
Ima roditelja koji su malo dosadni itd itd.
Činjenica je da sv e što rade rade iz velike ljubavi prema svom djetetu. Moguće je da tvoji roditelji malo pretjeruju. Što bi naš narod rekao de opasulji se. Pamet u glavu i nastoj da ih razumiješ. Nema potrebe da upotrebljavaš proste riječi, bar kad su roditelji u pitanju.
Jedno je sigurno SAMO RODITELJ VOLI BEZ KALKULACIJE I OSTATKA A B ILO KOJI NESPORAZUM RJEŠAVA SE ISKLJUČIVO RAZGOVOROM.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 11:00 
nova je napisao:
evo jedno pitanje: Kako reci svojim roditeljima da odjebu, a da se poslije ne osjecas krivim i onako bezze? :confused3:

Dragi prijatelju,
Ima roditelja koji su malo dosadni itd itd.
Činjenica je da sv e što rade rade iz velike ljubavi prema svom djetetu. Moguće je da tvoji roditelji malo pretjeruju. Što bi naš narod rekao de opasulji se. Pamet u glavu i nastoj da ih razumiješ. Nema potrebe da upotrebljavaš proste riječi, bar kad su roditelji u pitanju.
Jedno je sigurno SAMO RODITELJ VOLI BEZ KALKULACIJE I OSTATKA A B ILO KOJI NESPORAZUM RJEŠAVA SE ISKLJUČIVO RAZGOVOROM.

nisu ni svi roditelji isti... kod nekih se ta ljubav prema djetetu na zalost nikada ne razvije... cudni smo mi ljudi...

tako da neke valja i odjebati...

Ali ipak je 95% posto roditelja najveci prijatelj svome djetetu i treba razumjeti zasto se brinu za dijete (odnosno adolescentnog hormonalno-poremecenog alien-a u kuci) iako njihov nacin djeluje dramatican i glup..

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 12:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
i jos dodatak : koliko god vam smetale odluke roditelja imajte na umu da ce tako i vase dijete misliti o vama, iako cete biti u pravu (kao sto su najvjerovatnije i vasi roditelji u pravu)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sreća, nemam roditelje koji zabadaju nos u sve...
Al ja bih rekla da to stvarno nije njihova stvar, da me puste... Vjerovatno si probala, pa nije išlo... :lol:
Moje pitanje je: kako prestati posuđivati pare? Kako da se odviknem od toga? Stalno nekom nešto dugujem, taman vratim i već nešto drugo dugujem.... Nikad nemam para, koliko god da dobijem! Nikako da se izvučem :(

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 14:04 
BSE je napisao:
i jos dodatak : koliko god vam smetale odluke roditelja imajte na umu da ce tako i vase dijete misliti o vama, iako cete biti u pravu (kao sto su najvjerovatnije i vasi roditelji u pravu)

Mozda i zato sto vecina nas projicira isto ponasanje koje su nasi roditelji imali prema nama na svoju djecu...

Malo je onih koji se iz toga istrgnu jer nam je to usadjeno kao i odgoj u kicmenu mozdinu... nemamo referense..

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nadrealac je napisao:
BSE je napisao:

Mozda i zato sto vecina nas projicira isto ponasanje koje su nasi roditelji imali prema nama na svoju djecu...

Malo je onih koji se iz toga istrgnu jer nam je to usadjeno kao i odgoj u kicmenu mozdinu... nemamo referense..

hvala svima na odgovorima.

pa tesko je , da. problem je sto cemo uvijek biti njihova djeca, i oni ce nas tretirati ko nerazvijene 4-ogodisnjake, cak i kad budemo mnogo, mnogo stariji. Roditelji cesto, u nedostatku vlastitih sadrzaja i kvalitete zivota ili svog braka i odnosa, to nastoje nadoknaditi preko djece pa se fiksiraju na njih i zabadaju nos u sve i svasta.. od toga kako jedes i spavas, pa do toga s kim izlazis. mislim, neki su pogresno shvatili.. meni roditelji ne naredjuju sta da radim, vec 'prijateljski savjetuju', a toga je vec toliko bilo da na nos izlazi. u stvari, mislim da svi trebamo prestati slusati njihove upute onog momenta kad postanu losije od nasih, pa time izgube na autoritetu. kako procijeniti da su losije od nasih? jednostavno, zdravim razumom.

i da, treba im otici, i NAPRAVITI SCENU. ja kad vise nisam imala nikakvog drugog izbora, i kad su kljukanja zaprijetila da mi uniste psihicko zdravlje i moj mir i personalni integritet, iskreirala sam scenu. sad su mnogo bolji. nekad jedino scena radi. :wink:

:cat:

@ ajlin: nemoj posudjivati, niti ti posudjuj ikom = Sekspir je ovo rekao u jednom svom djelu, prije 400 godina. :cat:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 14:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
Sreća, nemam roditelje koji zabadaju nos u sve...
Al ja bih rekla da to stvarno nije njihova stvar, da me puste... Vjerovatno si probala, pa nije išlo... :lol:
Moje pitanje je: kako prestati posuđivati pare? Kako da se odviknem od toga? Stalno nekom nešto dugujem, taman vratim i već nešto drugo dugujem.... Nikad nemam para, koliko god da dobijem! Nikako da se izvučem :(

Evo ti moj savjet:
1. Troši samo one pare i onoliko koliko imaš. Prevededno: pokrij vse jorganom koliko je dug.
2. Napravi si plan koliko para imaš, plan prioriteta a na drugu stranu želje.

KAD NEMAŠ PARA IDI I ZARADI KOPAJ KANALE. A AKO TO NE ŽELIŠ SJEDI KOD KUĆE I BROJ KOLIKO ZRNA RIŽE IMA U 1 KG. Ma to je mala šala ali molim te nemoj nikad ali zapamti nikad posudjivati pare osim u situaciji što bi naš narod rekao za nedaj bože. pokušaj možda se i isplati.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
EiLeen je napisao:
Sassy je napisao:

Šta si dobila? Jes dobila da možeš ići istu rutu drugi dan il? Tako je meni bilo kad su mi otkazali let... Samo mi rekli da biram datum..

Па тај фазон...њихов ваучер који важи 1 год...мада се може и продужити...али само га у ЈАТу могу искористити...не и уновчити :angry3:
Ауххх...и ја често посуђујем лову...гррр...баш вечерас јбнх 200 кинти за упад у СКЦ...ал нек` сам је себи нове глупаве женске часописе накуповала...то је важно...која тука :angry4:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nova je napisao:
Evo ti moj savjet:
1. Troši samo one pare i onoliko koliko imaš. Prevededno: pokrij vse jorganom koliko je dug.
2. Napravi si plan koliko para imaš, plan prioriteta a na drugu stranu želje.

Pa što je najgore od svega ja tako sve isplaniram i onda npr. nađem nešto preisplativo na amazonu i moram to imati ili ističe i onda nazovem da mi to momak uzme... Pa kartu za avion i sve tako... On je tolerantan, vraćam mu iz dijelova, al brate, nikad izaći iz dugova....
@Sassy:
Pa meni je bio let za Bl i trebala mi je baš ta karta... Gdje si ti išla kad ti baš isključivo ne treba?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]