XIX century je napisao:
Ajmo cure, ispovjedajte se odje...
1. maniri ( oni se ne ogledaju u izvlacenju stolice, vec u nacinu na koji tretira svoju partnerku, koliko je podrzava i koliko joj pomaze da izgradi samopouzdanje).
2. objektivnost ( pogledajmo temu koja je pandan ovoj pa cemo vidjeti manjak objektivnosti, tj. muskarce koji nisu putovali po nekim drugim zemljama, prvenstveno zapadne Evrope i Amerike, pa onda nikad cure ovdje ne bi nazvali ni ruznim, a pogotov ne debelim).
3. rada ( mislim da su vecina ljencine koje je mama razmazila, bez pretjeranih ambicija, a najveci radni podvig je prenosenje flase piva od sanka do usta i nazad, uz neku utakmicu)
4. sredjivanje pojebanih vrijednosti u glavi ( ne znam da li je to odgoja iz kuce, ili zbog drustva da bi ispali face, ali njima su totalno poremecene vrijednosti u glavi, kao da su izgubili kompas. Mislim, meni nikako ne moze biti jasno da nekom zrelom muskarcu velicina guzice moze biti vaznija od toga kakva je osoba i kako se sa njom moze kominicirati ili zivjeti. Ali njima je izgleda montiranje i zurenje preko dijagonale u nekom kaficu vid komunikacije).. mozda sa mnom nesto nije u redu, mozda to treba tako, ne znam.
itd itd
Khm u ime svih muzijaka ovog foruma odgovaram(u prvom licu):
1. Uvek otvaram vrata, povlacim stolicu... cak sam i ruzu donosio etc.. jedna bivsa bila stroga.
2. Istina, prosetati malo do Amerike i viditi one cure "jetije" pa se vratiti ovde i ozeniti prvom koju vidis( sigurno ce biti lepsa od onih sto si vidjao u Americi), tako je i u Svedskoj, Danskoj,Grckoj,Italiji, mada u Italiji kada se nadje lepa cura , onda je bas bas lepa,zgodna...
3. Ne pijem, ne gledam utakmice( samo ponekad)... ganjam fax i izlasci/voznja pet/sub. Ja zadovoljan. (manje-vise)
4. S tobom definitivno nesto nije u redu...
Jesam za zeniti...?