banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 12:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2006, 01:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Jul 2004, 02:38
Pomalo me nervira kad vidim devojke koje gledaju fudbal. Cak idu u kladionicu. Mislim , ne razumeju igru niti je upraznjavaju, PA ZASTO ONDA SEDE I GLEDAJU? KAO NAVIJAJU. Zasto zrtvuju svoje vreme? meni to nije prirodno.Ili zele da se ZRTVUJU ZBOG NEKOG, za ostvarenje nekog drugog cilja , a ne , zato sto uzivaju u igri. Pa fudbal je mala muska svetinja, mesto gde smo se skrivali od vas))))))). Cak smo se povlacili na drugu odbrambenu liniju, KAFANU! da tamo s mirom pogledamo prokomentarisemo, i istresemo svoje frustracije. Ni tamo vise nije sigurno 8) JJOJ BAS ME ZANIMA ZASTO CURE GLEDAJU FUDBAL????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2006, 07:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Nemos vjerovat'....zhene..vidish ti...pa i fudbal gledaju...to su shpijuni...pokushavaju da provale mushki svijet...teorija zavjere...

Bato, a da ti nisi malo paranoichan???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2006, 11:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 11:47
Helena je napisao:

Hele slazem se sa tobom
Ja mislim da je fudbal igra u kojoj samo trce za loptm :-?
Moja starija sestra prati fudbal od malih nogu i uziva u tome ali neide u kladionice a dok je imala11god je trenirala fudbal
pa i sada ima dece tj devojcica koje treniraju fudbal i to od 7god mislim sta je u tome lose

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2006, 18:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
Nama ne ostaje nista drugo nego da pocnemo da tracamo uz kaficu i medjusobno lakiranje noktiju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2006, 19:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
P@vle je napisao:
Nama ne ostaje nista drugo nego da pocnemo da tracamo uz kaficu i medjusobno lakiranje noktiju.

i pusimo kareliu slims hehe :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2006, 07:49 
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2006, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

P@vle je napisao:

kaficu pijete, trachate vishe od zhena...a ima onih koji lakiraju nokte....sta je tu novo?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2006, 11:21 
Helena je napisao:
P@vle je napisao:

kaficu pijete, trachate vishe od zhena...a ima onih koji lakiraju nokte....sta je tu novo?

:lol:
Provalila si nas....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2006, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Kakav mulac,pa gledaju fudbalere...ccc :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 01:56 
Pripravnik
Pripravnik

Helena je napisao:
Nemos vjerovat'....zhene..vidish ti...pa i fudbal gledaju...to su shpijuni...pokushavaju da provale mushki svijet...teorija zavjere...

nemos verovat! i neverujem da galedate fudbal radi fudbala.
Paranoichan, nisam, jer me pomalo nervira ta vasa licemernost uz fudbal. Recite glasno da ga nevolite i sve je OK!
Za par godina feministkinje ce reci da vas ugnjetavamo i izbacujemo iz kafana u kojima se gleda fudbal.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 03:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
haha provale ste! :)

@simke r
ja u tome ne vidim nista lose... nerodjena sestra mi je trenirala fudbal sad je udana za fudbalera. i cak mislim da se bolje razumije od mene :oops:
a snaja od nerodjenog buraza mislim da zna sve o fudbalu... to je tek legendarno... kad dodjes kod njih kuci oboje uz tv i ne propustaju ni jednu tekmu... liga sampiona ma zaboravi sve kad je liga sampiona! a igrace zna iz zambije a kamoli iz evrope... mislim da je upoznatija i od nitra(moderatora na sportu) :iconbiggrin: i pravo me pored nje sramota jer ja ne pratim toliko fudbal... najvise iz razloga sto nasi(srbijanski) klubovi nisu uopste konkurentni evropskim klubovima! znaci evropsko svjetsko i kvalifikacije za CL ili UEFA cup dok nasi ne ispadnu ;)

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 03:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
kakva budala,pa naravno da gledamo fudbal,ko je rekao,za pocetak,gledamo fudbalere :lol: a uz fudbal se moze i tracati :)
btw ne vidim po cemu bi fudbal(ili bilo koji sport bio muski ili zenski :-? )evo ovdje u usa,uglavnom djevojcice od 4-10g treniraju soccer kao prvi sport...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 03:54 
Pripravnik
Pripravnik

HEH Kefalo. i meni malo smesno , malo tuzno. Ali takve cure gube zenstvenost....... ne znam, ne mogu ih ja u tom filmu.
A ponekad se i cini da kupe neke fazone od nas, a netreba to da cine. Ne treba da piju pivo iz flase,da ....... RUZNO IM STOJI.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 03:57 
Pripravnik
Pripravnik

azdajica-ny je napisao:
kakva budala,pa naravno da gledamo fudbal,ko je rekao,za pocetak,gledamo fudbalere :lol: a uz fudbal se moze i tracati :)
btw ne vidim po cemu bi fudbal(ili bilo koji sport bio muski ili zenski :-? )evo ovdje u usa,uglavnom djevojcice od 4-10g treniraju soccer kao prvi sport...

Evo , ovo sam cekao, malo se gledaju fudbeleri , malo trac, malo slobodno vreme uz opravdanje.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 04:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ali cinjenica da nesto i znamo o fudbalu(makar od ex momaka fudbalera :lol: )
a sto ti smeta kad zena pije pivo iz flase,to je bas cool and sexy :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
prilazi momak ribi u kafani, sjeda pored nje i pita je "sta je to ofsajd?". ona odmah, kao iz topa odgovori "ofsajd je bla bla bla". "dobro", kaze momak, "sta je korner?". riba, naravno, sva prespremna odmah odgovara "korner je kada bla bla bla". "u redu", kaze momak, "a sta je onda penal?". djevojka mu i na tu uspjesno odgovori na sta momak ustade, vrati se svom kolegi koji ga je cekao naslonjen na sank i rece mu "rekao sam ti da je tranvestit"

djevojke koje ne znaju sta je ofsajd, korner, aut ili penal, ne moraju dolaziti da gledaju fudbal u kafanama. a one koje znaju nam ne trebaju :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 10:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 11:47
simke r je napisao:
HEH Kefalo. i meni malo smesno , malo tuzno. Ali takve cure gube zenstvenost....... ne znam, ne mogu ih ja u tom filmu.
A ponekad se i cini da kupe neke fazone od nas, a netreba to da cine. Ne treba da piju pivo iz flase,da ....... RUZNO IM STOJI.

Pa mi gledamo fudbal (tj ja negledam vise volim tenis)
Ali ko kaze da pijemo pivo iz flase
Negledaju svi fudbal uz pivo :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 11:30 
Mrs Lola je napisao:
simke r je napisao:

Negledaju svi fudbal uz pivo :-?

Ko da pravish hljeb bez vode....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

simke r - kupimo neke fazone od vas?? Pobogu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]