banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 01:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Dec 2006, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
dakle, ako furate neki odredjen "fazon" koliko vam je bitno da oblacenjem (standardno-uniformisanim) svijetu to pokazete?

sta mislite o ljudima kojima je to jako bitno?

licno moje misljenje je (eto da prva odgovorim na temu :) ) da to treba "prerasti", tako nekako.... 8)

Poslednji put menjao pamella_morrison dana 08 Jan 2007, 00:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 01:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
Sam termin "furanja "odredjenog fazona mi je iritatan jer govori o nekoj osobi koja recimo ima svoju masku kojom se zeli predstaviti drugima , a ne onakvom kakva u sustini jeste . Stvari - obuca i odjecu nosite i slusajte nebtino koju muziku konzumirajte ako vam se stvarno svidjaju i vise se sa tim dobro osjecate , a ne da bi se dopali nekome ,
sto se tice starki i dc martinsa i one su dio industrije potrosackog drusva i nisu ni malo bolje ili gore od neke druge brendirane robe samo je ljudima koji slusaju nebitnu koju alternativu vise dopadju i prodaju pod firmom "urbanog izgleda (sjecam se svojevremeno da sam rekao nekoj kvazi pankerki aki si obukla martinke ne znaci da i dalje nisi seljanka jer odjeca ne cini covijeka ), prerastanje odredjenog fazona mi vise zvuci kao preseravanje pozer osobe koja je u istome bila godinu dve i nije se pronasla u istome (tipa od starki do stikli , ili od martinki do spicoka ili pacjeg kljuna ) ..,
uglavno muziku slusajte zato jer je volite , stvari nosite na sebi svojestven nacin ne mojte bti klonovi jedni drugima, ne dozvolite da postanete dio gomile koji vicu "niko kao ja" .d.i.y. or die

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 01:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

groznium
Citiraj:
Sam termin "furanja "odredjenog fazona mi je iritatan jer govori o nekoj osobi koja recimo ima svoju masku kojom se zeli predstaviti drugima , a ne onakvom kakva u sustini jeste .

pa ja i mislim da te osobe to i rade :wink:
Citiraj:
Stvari - obuca i odjecu nosite i slusajte nebtino koju muziku konzumirajte ako vam se stvarno svidjaju i vise se sa tim dobro osjecate , a ne da bi se dopali nekome

definitivno! :angel:
Citiraj:
prerastanje odredjenog fazona mi vise zvuci kao preseravanje pozer osobe koja je u istome bila godinu dve i nije se pronasla u istome (tipa od starki do stikli

starke i martinke - najvise nose PANKERI
- i mnogi su samo PROSLI TU FAZU u ODRASTANJU sto je potpuno normalno
ovo sto pises lici mi na mene, al nije to bas tako.... vidim da si pun predrasuda - sto sam uostalom shvatila i iz mnogih drugih postova :-?
imam martinke 6 godina i nosim ih uvijek kad pada snijeg, a i stikle nosim kad mi se nosea ljudima koji gledaju to OBLACENJE ostaje da se pitaju sta ja to slusam :drinking: - kao sto ces i ti vjerovatno :D
a to je svrha ove teme- da li je to bitno i koliko? :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 02:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Da te boli kurac za tim ne bi to ni pitala!

Sve vam nesto nije jasno a svi ste isti (cast izuzecima)!

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 02:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
starke i martinke - najvise nose PANKERI

i
netacno nose ih svi tkz alternativci i klinci/ke koji slusaju pank jer u banja luci skoro da ni nema istih 8) jer slusati punk i biti panker.ka nisu iste stvari .doba odrastanja = adoloscencija , a nije "prolazna "faza" jer je ta nazovi faza = 0 , jer o istome nisu imali pojma , slusali su 4 benda , a da nisu ni znali ocemu pjevaju i zasto se zalazu niti uostalom sto je to punk kontrakultura .

Citiraj:
ovo sto pises lici mi na mene, al nije to bas tako.... vidim da si pun predrasuda - sto sam uostalom shvatila i iz mnogih drugih postova

znao sam istina boli :D , u cemu sam pun predrasuda mozda u tome sto imam svoje licno misljenje i sta je to predrasuda sve o cemu pricas zavisi od prethodnog dozivljenog iskustva = svi ljudi su puni predrasuda ? tvoja stvar je ako ti se ne svidja moj licni stav oko neke devijacije koje ljudi uveliko odbravaju ,ili je jednostavno ne vide .

Citiraj:
imam martinke 6 godina i nosim ih uvijek kad pada snijeg, a i stikle nosim kad mi se nosea ljudima koji gledaju to OBLACENJE ostaje da se pitaju sta ja to slusam - kao sto ces i ti vjerovatno
a to je svrha ove teme- da li je to bitno i koliko?

tebi ostaje da patis i da se grizes da li te je ko primjetio ili ne .
iskreno me stvarno ni ne interesuje sta slusas , niti kako se oblacis jer je ocigledno da si se uvijek prilagodjavala ekipi sa zeljom da se dopadnesn istima ili nekom pojedinom ,
za mene neces biti ni bolja ni gora osoba na osnovu toga .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 03:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
ja volim ruma vise nego kruvba se najesti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 08:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ja imam martinke i to 2 para a nisam ni roker ni panker. :wink:
Nosim ih jer mi jednostavno sjedaju (poslije zuljeva :lol: ) i mogu se nositi uz skoro svu moju garderobu.
U svakom slucaju...nosite ono sto vas se svidja i nemojte ulaziti u djeciju raspravu o muzika=>garderoba fazonu i kraj price.
Pozz i idem spavat' ! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 08:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
VeLiKi je napisao:

Samo da potpisem ovaj post... :D
P.S. jos pivo i burek i...njam

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 10:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Evo sta su nosili neki cool bendovi, ne prateci modne trendove :
Slika
Slika
(7 Seconds nose "engineer boots", koje su pokupili od svojih oceva, a danas te cizme u katalozima doc martensa i drugih dostizu cijene i po 250 maraka)
Slika
Slika
Volim nositi starke, mada ne bas cesto jer imam osjetljive noge pa me nakon duzeg hodanja pocne zuljati na tetivama. Zanimljivo je vidjeti likove koji u kasno proljece ili cak ljeti furaju cizme, kako li samo izdrze to znojenje i tezinu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 11:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
ahahah jao teme. kao da je bitno shta nosish... bitno da je tebi ok u tome... a kakvu muziku slushash ne mora da ima ikakve veze sa nacinom oblacenja...
recimo danas su starke 'IN'...jako...svi ih nose... i shta je onda zakljuchak? da su svi kako neko gore reche pankeri?!??! :lol:
pfffffffffffff..
nidje veze...
p.s.ja vishe volim ruma nego krua se najest :lol: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Previse se bavimo tim stvarima. :-? :wink: :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 14:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
VeLiKi je napisao:

Potpisujem i udaram pecat!

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 14:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

rum je zakon , jebes starke i martinke nosimo rum uvijek uza se :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
znao sam istina boli :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Citiraj:
tebi ostaje da patis i da se grizes da li te je ko primjetio ili ne .
iskreno me stvarno ni ne interesuje sta slusas , niti kako se oblacis jer je ocigledno da si se uvijek prilagodjavala ekipi sa zeljom da se dopadnesn istima ili nekom pojedinom

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ovo "OCIGLEDNO" mi je najbolje od svega :wink:

Citiraj:
ahahah jao teme. kao da je bitno shta nosish... bitno da je tebi ok u tome... a kakvu muziku slushash ne mora da ima ikakve veze sa nacinom oblacenja...

i ja to mislim, ali ne misle svi isto, pa je zato tema... a i ukinuta je jer je bila OT na drugom mjestu.... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Ne znam za rum, ali neko spomenu boorek i jogurt... Jos sam oda nadovezem : u tri ujutro mrtav pijan pa kad ustanes ujutro da usta ne mozes otvoriti koliko smrdi!

Sta ja znam, ne nosim starke, nemam martinke...
Ali imam dvije majice :lol: Block Out i Pink Floyd... Negdje sam imao i Gunse pa mi je jedna zenska to konfiskovala... Eto...
Ne znam, puno mi je za cizme dati 200KM, pa da su od zlata...

Mada, keva me je nagovarala da kupim gojzerice... E to je tek tr00... 0X

(naravno da je nisam poslusao, sta me tako gledas!)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 16:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
marte su super dobrog kvaliteta ne protustaju nezeljenu vodu do mojih nogu tople su i udobne (poslije pretrpljenih zuljeva :mad: ) najveca vrlina -dugo traju sto jest jest
starke preudobne finog izgleda ima ih u kojoj hoces boji pa mozes da kombinujes uz ostale modne detalje :lol:
majice sa aplikacijama -iskreno-malo bezzveze - to mi je nekako bas nafur pogotovo kad se pojavi vise likova u istom trenu sa identicnom majicom -mislim gdje tu ima mjesta za kreativnost -zakljucak svi isti
vidite nas mi volimo tu i tu grupu - dakle cisti kretenizam i uniformisanje

sto se tice bureka i jogurta -MOZE
RUM NE MOZE!!!

pank je fin!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Eto ja slušam Goa i Psychedelic ali mi ne pada na pamet da nosim fluorescentne majice sa hindu božanstvima i ostale new age hippie fazone...

Citiraj:
Zanimljivo je vidjeti likove koji u kasno proljece ili cak ljeti furaju cizme, kako li samo izdrze to znojenje i tezinu.

Eee ovo je fenomen za istraživanje 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 18:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

jesam li ovdje "muzicki odredjen :D Slika :D :D

he ,he i sam sam svojevremeno nosio cizme i na + 50 i nije vruce samo kasnije cizme se sjebu pa pustaju vodu
:D
a narcisa izgleda da ipak ne nosis majicu debila pistolsa i exploiteda sto je za svaku pohvalu :)

Citiraj:
sto se tice bureka i jogurta -MOZE
RUM NE MOZE!!!

pank je fin!!!

a sta moze :D ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 19:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
groznium je napisao:
cizme i na + 50

Ma gdje si to bio? U Libiji? :) A na fotki izgledas kao gitarista Dischargea, samo bez natapirane kose, onaj Bones. Imao sam jedne totalno nefunkcionalne martinke, koje sam kupio polovne, u second hand shopu. Nisu imale steel capove, a rupe kroz koje se provlace pertle su bile od prilicno ostrog lima, pa su svakih 7-10 dana pertle pucale, ali su zato bile jeftine i fino su izgledale. Onda sam ih prodao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2006, 19:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Ma najbitnije je da se oblaci svako kako se njemu svidja,sto se tice muskaraca.A sto se tice cura,ma cure manite se starki i martinki nema cure kojoj to fino stoji.

Sto se tice bureka,ne bas,bolje sirnica.
Rum,moze mada bolji viski :evilbat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]