Citiraj:
starke i martinke - najvise nose PANKERI
i
netacno nose ih svi tkz alternativci i klinci/ke koji slusaju pank jer u banja luci skoro da ni nema istih

jer slusati punk i biti panker.ka nisu iste stvari .doba odrastanja = adoloscencija , a nije "prolazna "faza" jer je ta nazovi faza = 0 , jer o istome nisu imali pojma , slusali su 4 benda , a da nisu ni znali ocemu pjevaju i zasto se zalazu niti uostalom sto je to punk kontrakultura .
Citiraj:
ovo sto pises lici mi na mene, al nije to bas tako.... vidim da si pun predrasuda - sto sam uostalom shvatila i iz mnogih drugih postova
znao sam istina boli

, u cemu sam pun predrasuda mozda u tome sto imam svoje licno misljenje i sta je to predrasuda sve o cemu pricas zavisi od prethodnog dozivljenog iskustva = svi ljudi su puni predrasuda ? tvoja stvar je ako ti se ne svidja moj licni stav oko neke devijacije koje ljudi uveliko odbravaju ,ili je jednostavno ne vide .
Citiraj:
imam martinke 6 godina i nosim ih uvijek kad pada snijeg, a i stikle nosim kad mi se nosea ljudima koji gledaju to OBLACENJE ostaje da se pitaju sta ja to slusam - kao sto ces i ti vjerovatno
a to je svrha ove teme- da li je to bitno i koliko?
tebi ostaje da patis i da se grizes da li te je ko primjetio ili ne .
iskreno me stvarno ni ne interesuje sta slusas , niti kako se oblacis jer je ocigledno da si se uvijek prilagodjavala ekipi sa zeljom da se dopadnesn istima ili nekom pojedinom ,
za mene neces biti ni bolja ni gora osoba na osnovu toga .