australijaana je napisao:
ovakve iste su ti u fisu 30 km,u vitezu,skoro sam bila,ali sam da ti kazem mnogi ljudi ne znaju da je cijela roba,od igle do lokomotive iz kine,jer su oni glavni majstori za sve,a u to me uvjerio decko moj koji je dosao iz australije,i imamo je butik tamo,a nabavljao je robu iz kine;
svi nasi butici kupuju iz kine,amerike,ali ne na par vec na kilograme kupuju odjecu,obucu,pa ti recimo kilogram nekih cipela bude 30$,a oni prodaju po 600 km ovde u banjaluci,jedne,pa ti vidi koliko zarade.
prave se u kini,uvoze u italiju i samo napisu mario bruni,licno sam vidjela sta se radi,ali mnogi to ne znaju pa se zanose,sve je to isto,samo sto nasi seljaci misle ORFEJ,TREF,MISS SIXTY,a sad i robna kuca DAMJAN da je to pravo,ali uzalud,sve se prodaje kg,vjerovali ili ne tako vam je ,pa vi sad izvolite ici i kupujte od po nekoliko stotina marake hlace i ostalo.
jos da kazem da jedan par najskupljih cipela koje sam ovde vidjela u ORFEJU,kostaju 600 km,a njihova realna cijena je 11$,jos uz porez ti je nekih 15$ i to je to.TOLIKO
Tachno!!!
Ja ovdje u Italiji prodjem jeftinije nego kod kuce... Robna kuca Damjan je obichni shit... Ovdje ja uopshte nisam vidjela te stvari, npr. u Zari koja je prejeftina.... Znachi, izlazu staru kolekciju... Ovdje ima milion super radnji koje nisu skupe, a ok su... Jao ljudi shta sam vidjela... Adidas patike sa crtanim likovima poput Dushka Dugoushka i tasmanijskog djavola sve to nacrtano i dobijesh markere u 6 boja sve to da obojish... I 6 pari pertli... Al koshtaju 150 eura. Al skontaj bolesti... Cijele patike su iscrtane crtanim likovima u nekim ludim pozama.... A oblik patika je super, bash su savrshene shteta shto su tako skupe....