banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jun 2025, 22:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Maj 2006, 14:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Znaci interesuje me gdje bih mogao tamo naci NEfensi patike. Imam trenutno Adidas spezial i htio bih ako je ikako moguce da ih zamijenim istim novim modelom :)
Nesto slicno ovome:
Slika

Naravno, u nasem gradu nema ovako nesto ni za primirisati, tako da bi vasa pomoc bila cijenjena, jer cu u BG biti svega jedan dan i jednu noc.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2006, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
ahhhh...fine patike skroz.... i ja sam tako nesto gledao po gradu ali nema nazalost.... :( steta.... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2006, 19:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pero_Bombas je napisao:
ahhhh...fine patike skroz.... i ja sam tako nesto gledao po gradu ali nema nazalost.... :( steta.... :drinking:

Pa kazem imam slicne, ali su stare i vec za mijenjanje. Kad pogledam sta se sad nudi po nasim prodavnicama pravo se isfuram...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2006, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
znas kako.... vidio sam tamo u onoj prodavnici u gospodskoj, zaboravio sam ime, ona odmah do relaxa neke reebok... nisu nesto extra, ali jednostavne, i pomalo lice na ove.... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2006, 13:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Nema šta nema kod braće kineza :D

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2006, 11:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Apr 2005, 14:38
ovakve iste su ti u fisu 30 km,u vitezu,skoro sam bila,ali sam da ti kazem mnogi ljudi ne znaju da je cijela roba,od igle do lokomotive iz kine,jer su oni glavni majstori za sve,a u to me uvjerio decko moj koji je dosao iz australije,i imamo je butik tamo,a nabavljao je robu iz kine;

svi nasi butici kupuju iz kine,amerike,ali ne na par vec na kilograme kupuju odjecu,obucu,pa ti recimo kilogram nekih cipela bude 30$,a oni prodaju po 600 km ovde u banjaluci,jedne,pa ti vidi koliko zarade.

prave se u kini,uvoze u italiju i samo napisu mario bruni,licno sam vidjela sta se radi,ali mnogi to ne znaju pa se zanose,sve je to isto,samo sto nasi seljaci misle ORFEJ,TREF,MISS SIXTY,a sad i robna kuca DAMJAN da je to pravo,ali uzalud,sve se prodaje kg,vjerovali ili ne tako vam je ,pa vi sad izvolite ici i kupujte od po nekoliko stotina marake hlace i ostalo.

jos da kazem da jedan par najskupljih cipela koje sam ovde vidjela u ORFEJU,kostaju 600 km,a njihova realna cijena je 11$,jos uz porez ti je nekih 15$ i to je to.TOLIKO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2006, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Evo juce sam se vratio iz Novog Sada i mogu vam reci da je izbor obuce i odjece mnooogo veci nego kod nas ,ja sam kupio 3 majice ,sve platio oko 200 km ,sad da li su original ili ne pojma nemam ,butici su bili samo te marke ali takve majice nisam mogao naci u BL-u ili na pijaci u Novom Sadu tako da se nadam da jesu mada i ne obracam nesto posebno paznju na to tako da ako mi se svidi, svidi ako ne nekupim i eto .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2006, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
australijaana je napisao:
ovakve iste su ti u fisu 30 km,u vitezu,skoro sam bila,ali sam da ti kazem mnogi ljudi ne znaju da je cijela roba,od igle do lokomotive iz kine,jer su oni glavni majstori za sve,a u to me uvjerio decko moj koji je dosao iz australije,i imamo je butik tamo,a nabavljao je robu iz kine;

svi nasi butici kupuju iz kine,amerike,ali ne na par vec na kilograme kupuju odjecu,obucu,pa ti recimo kilogram nekih cipela bude 30$,a oni prodaju po 600 km ovde u banjaluci,jedne,pa ti vidi koliko zarade.

prave se u kini,uvoze u italiju i samo napisu mario bruni,licno sam vidjela sta se radi,ali mnogi to ne znaju pa se zanose,sve je to isto,samo sto nasi seljaci misle ORFEJ,TREF,MISS SIXTY,a sad i robna kuca DAMJAN da je to pravo,ali uzalud,sve se prodaje kg,vjerovali ili ne tako vam je ,pa vi sad izvolite ici i kupujte od po nekoliko stotina marake hlace i ostalo.

jos da kazem da jedan par najskupljih cipela koje sam ovde vidjela u ORFEJU,kostaju 600 km,a njihova realna cijena je 11$,jos uz porez ti je nekih 15$ i to je to.TOLIKO

Tachno!!!
Ja ovdje u Italiji prodjem jeftinije nego kod kuce... Robna kuca Damjan je obichni shit... Ovdje ja uopshte nisam vidjela te stvari, npr. u Zari koja je prejeftina.... Znachi, izlazu staru kolekciju... Ovdje ima milion super radnji koje nisu skupe, a ok su... Jao ljudi shta sam vidjela... Adidas patike sa crtanim likovima poput Dushka Dugoushka i tasmanijskog djavola sve to nacrtano i dobijesh markere u 6 boja sve to da obojish... I 6 pari pertli... Al koshtaju 150 eura. Al skontaj bolesti... Cijele patike su iscrtane crtanim likovima u nekim ludim pozama.... A oblik patika je super, bash su savrshene shteta shto su tako skupe.... :cry: :cry: :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2006, 16:15 
Pripravnik
Pripravnik

nemoj Lisa da se razocaravas,jer ni te patike ne vrijede toliko,ako mozes da mi posaljes kako izgledaju,reci cu ti pravu cijenu,jer dobijam od velikih firmi stalno mejlove direktno iz fabrike,zato sto smo prije sa njima svima saradjivali pa nam salju svaki mjesec.

sve je to kina moja ti,nema to nike veze s vezom vjeruj mi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2006, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
australijaana, stvarno pretjeruješ. Nikakva novost nije to da se skoro sve pravi na dalekom istoku, a razlog je naravno, jeftina radna snaga. Ali to nije ni tajna niti je išta loše, uostalom na svakim Nike, Reebok patikama i slično, fino piše Made in Taiwan, Indonesia i slično...
A po tebi je to sve jedna velika zavjera :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2006, 17:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nemoj Lisa da se razocaravas,jer ni te patike ne vrijede toliko,ako mozes da mi posaljes kako izgledaju,reci cu ti pravu cijenu,jer dobijam od velikih firmi stalno mejlove direktno iz fabrike,zato sto smo prije sa njima svima saradjivali pa nam salju svaki mjesec.

sve je to kina moja ti,nema to nike veze s vezom vjeruj mi

Meni su ipak boljeg kvaliteta, bar adiddas, koje se prave npr. u Vijetnamu. Kineske mi bas izgledaju jeftino...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2006, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Tachno!!!
Ja ovdje u Italiji prodjem jeftinije nego kod kuce... Robna kuca Damjan je obichni shit... Ovdje ja uopshte nisam vidjela te stvari, npr. u Zari koja je prejeftina.... Znachi, izlazu staru kolekciju... Ovdje ima milion super radnji koje nisu skupe, a ok su... Jao ljudi shta sam vidjela... Adidas patike sa crtanim likovima poput Dushka Dugoushka i tasmanijskog djavola sve to nacrtano i dobijesh markere u 6 boja sve to da obojish... I 6 pari pertli... Al koshtaju 150 eura. Al skontaj bolesti... Cijele patike su iscrtane crtanim likovima u nekim ludim pozama.... A oblik patika je super, bash su savrshene shteta shto su tako skupe....

Imal Patka Dace? Koje boje su markeri? Jel se te patike mogu kupiti samo u Italiji? :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2006, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo npr....:
Slika
Slika
Slika
Slika
Ovo su samo neke koje sam nashla na ebay-u.... Al ima josh sladjih kupiti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2006, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E ovo su one shto se skroz boje markerima i sprejevima....:
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2006, 00:09 
Pripravnik
Pripravnik

ja samo iznosim svoje misljenje i stvari koje sam vidjela,ne zelim da me neko shvati pogresno,nije bitno da li je kina,tajland,indonesia ili dr.,sve je to isto,bitno je da je tu jeftino,a ovde nasi gule nas,sto je stvarno morate priznati otimanje para

lisa te patike ti vrijede 30$ i smatraju se skupe,znaci kada bi ih uvezli oko 35$,TOLIKO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2006, 06:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ako je stvarno tako, ne gule oni samo nas, nego gule čitav svijet. U Britaniji su moje reebok patike koje sam ovdje platio 120 KM, 80 funti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2006, 07:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Aj isfura .. nema Patka Dace. Jebes takve patike .. Nist u toj Italiji nema :)

Australijaana, i Boga i narod vise smori .. Shvatili smo da patike ne vrijede onoliko za koliko se prodaju te da nam nasa gospoda u prodavnicama otimaju pare. Sta sad da radimo? Da hodamo bosi? Da odemo i isamaramo zaposlene u prodavnicama sto nam ih prodaju po toj cijeni?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2006, 09:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja samo iznosim svoje misljenje i stvari koje sam vidjela,ne zelim da me neko shvati pogresno,nije bitno da li je kina,tajland,indonesia ili dr.,sve je to isto,bitno je da je tu jeftino,a ovde nasi gule nas,sto je stvarno morate priznati otimanje para

lisa te patike ti vrijede 30$ i smatraju se skupe,znaci kada bi ih uvezli oko 35$,TOLIKO

Evo zeno draga.... U Britaniji gule, u Italiji gule, u RS gule.... Quindi, gule svugdje, shta sad da radimo?! Da se uchimo praviti sami svoju obucu i budemo uvjereni u njen kvalitet jer smo je sami napravili?! Daj bolan....
@ V@nja
Nema Patka Dache... :( Nisam ga nashla.... :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2006, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Sto se tice toga koliko sta kosta u Aziji, o tome je stvarno izlisno pricati.
Sjecam se,ima tome dobre 3,4 godine ako ne i vise, kad mi prijatelj pokaza kuciste za komp koje kosta ispod 10 $. Samo je caka bila da je to negdje u Singapuru i da moras naruciti hiljade komada, pa platiti prevoz ...
A sto se tice cijene patika, kod nas nisu ni malo skuplje nego u drugim zemljama, uglavnom su jeftinije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2006, 22:47 
Pripravnik
Pripravnik

ljudi izvinite ako sam vas smarala,ne znam samo zasto ovaj forum sluzi nego da se raspravlja,necu vise komentarisati :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]