banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Jul 2025, 02:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 242 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Nov 2011, 19:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Hertzog je napisao:
A ima li negde najava, da vidim koja su imena... Jesu li samo lokalni DJ-evi ili ce dovesti nekoga?

E imam broj mobilnog a pošto si smakao PP ne znam kako da ti doturim. Biće DJ iz Shakersa a ko još ne znam stvarno :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma, mislio sam ovako da povirim, nije bas da mi je bitno jer nisam tu, ali me zanimalo ko ce svirati... Ali dobro, u svakom slucaju nije losa ponuda, ako je cuga besplatna, samo da je ne nestane, sto se cesto zna dogoditi :)

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 19:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Prošli put je ostalo da smo morali sve sami popiti do pravoslavne nove jer je bio zakup lokala do tad :lol: jesam se obeznanjivao redno kuku meni kad nisam crkao :confused3:

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 19:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci posle nove godine da otkljucam PP da mi se javis ako treba da pripomognem :lol:

Zao mi te da se sam mucis :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 19:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kolliko je ispičutura i ispiburadi se najavilo za dolazak ako išta ostane do Božića biće dobro :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I reci da te ljudi ne vole u ovom gradu :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
filozof sa vrbasa je napisao:
800, a ne.

Pogledaj od 1:25, ja lično smatram da se sama proizvodnja ne odvija u sterilnim uslovima, ali kada bi ti to pripremala to bi već bilo drugačije. :)

To je zato što se ova koka prvenstveno koristi za snifovanje, a po svim svjetskim standardima, preparati za nos ne treba da budu sterilni. Dok, vjerujem da se prašak za injekciju koke proizvodi po svim svjetskim standardima Dobre Proizvođačke Prakse (GMP certifikat za proizvodnju sterilnih oblika).

:lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Hertzog je napisao:
Ne brinem se, stan mi je 10 minuta od Time Square-a, tako da imam gde u WC,a i da pijem :D

Mogu i ja sa tobom? :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 00:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dogovoricemo se, ima prostora za kalkulacije :D

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
nepokoreni je napisao:
Jedan prijedlog za sad: U Metalu će biti organizovana velika žurka 50 KM momci i 35 KM za cure, u cijenu je uračunata neograničena konzumacija hrane i pića. Bio sam na par žurki koje su organizovali isti ljudi ranije bilo je extra :D znači preporuka :wink:

Ovaj klip je neko vec na nekoj temi kacio...klip je postavljen na tjub 18.oktobra!?
Mislim gdje gori,pa nisu bukirali Lady Gagu... @nepokoreni sta i gdje su organizovali prije?
A ti Herz prestani da nam vadis mast s N.Y :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XSFMZW5OrHw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2011, 00:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nisu bukirali Lady Gagu, ona je u NYC za novu godinu, ne moras da brines :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2011, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sigurno je, međutim, da građani neće imati nešto novo i zanimljivo. Cijene su manje-više iste kao i prošle godine, a u većini slučajeva u lokalima i restoranima u cijenu karte nije uključena konzumacija. Proslava u kafićima košta od 10 do 20 maraka.

Cijenu rezervacije nismo mijenjali godinama i košta 10 maraka. U tu cijenu nije uključeno piće, a već je veliki dio kapaciteta rezervisan. Očekujemo pun lokal jer već oko 20. decembra sve bude popunjeno. Za dobru atmosferu zadužen ju DJ, a gosti mogu sami da biraju muziku , kaže vlasnik lokala u centru grada.

Rezervacija je mnogo skuplja u noćnim klubovima, koji će gostima ponuditi program po ceni od 40 do 60 maraka.

"Rezervacije su u toku i karta košta 40 maraka. U tu cijenu je uključena meza i piće dobrodošlice, odnosno jedno piće na ulazu. Ostalo plaćaju gosti. Već je skoro polovina kapaciteta popunjena. Program je uobičajen, strana i domaća muzika uz našeg DJ sve do jutra ", kaže menadžer kluba „Underground“ Predrag Kelečević. Za razliku od većine klubova, DFK klub obećava dobru zabavu uz živu svirku i pristupačne cijene.

Za Novu godinu nastupa grupa „Sevdah baby“. Cijena ulaznice je 20 maraka, a u cijenu su uključeni rezervacija stola, hrana, šampanjac u ponoć, Deda Mraz i slikanje. Već je pola kluba popunjeno i broj mijesta je ograničen , kaže portparolka Brankica Stojanović.

Najskuplji doček je definitivno u restoranima i hotelima. Prednjači restoran „Integra“, gdje rezervacija košta 120 maraka. Za taj novac gosti će dobiti svečanu večeru, glavno jelo, desert i čorbu poslije 12 sati. Za zabavni dio programa pobrinuće se banjalučki pjevač Bojan Čikić.

U hotelu „Bosna“ doček Nove godine košta 100 maraka. Za razliku od većine, u restoranu Ugostiteljske škole u cijenu karte uključena je i neograničena konzumacija pića po izboru.

"Cijena dočeka je 80 maraka i karte će biti u prodaji od 10. decembra. Rezervacija podrazumijeva svečanu večeru uz piće. Za zabavu su zaduženi članovi orkestra „Pusti snovi“ , poručuje upravnik restorana Zoran Borjanović.

Kao i uvijek, najveći broj građana 2012. godinu će dočekati kod kuće.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 03:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Doček na Trgu Krajine uz „Garavi sokak“?
ČETVRTAK, 08 DECEMBAR 2011 09:25
Share
31

Banjalučani već uveliko razmišljaju gdje će proslaviti najluđu noć. Brojni lokali i klubovi obećavaju dobru zabavu uz „bogat program", koji se neće mnogo razlikovati od uobičajenih žurki vikendom, osim što će cijene biti mnogo više. Doček 2012. godine košta od 20 do 120 maraka.

Još nije poznato kakvo iznenađenje na Trgu Krajine priprema grad, ali prema nezvaničnim informacijama, Banjalučane će 31. decembra zabavljati grupa „Garavi sokak", prenosi "EuroBlic".

"Ne možemo vam ništa reći jer se čeka na odluku gradonačelnika. Pregovori su u toku, kao i tehnička priprema. Uskoro će javnost biti obaveštena o detaljima u vezi sa slavljem na otvorenom", ukratko objašnjava direktor Banskog dvora Milorad Petrić.

Sigurno je, međutim, da građani neće imati nešto novo i zanimljivo. Cijene su manje-više iste kao i prošle godine, a u većini slučajeva u lokalima i restoranima u cijenu karte nije uključena konzumacija.

Proslava u kafićima košta od 10 do 20 maraka.

"Cijenu rezervacije nismo mijenjali godinama i košta 10 maraka. U tu cijenu nije uključeno piće, a već je veliki dio kapaciteta rezervisan. Očekujemo pun lokal jer već oko 20. decembra sve bude popunjeno. Za dobru atmosferu zadužen je DJ, a gosti mogu sami da biraju muziku", kaže vlasnik lokala u centru grada.

Rezervacija je mnogo skuplja u noćnim klubovima, koji će gostima ponuditi program po cijeni od 40 do 60 maraka.

DFK klub obećava dobru zabavu uz živu svirku i pristupačne cene.

"Za Novu godinu nastupa grupa „Sevdah baby". Cijena ulaznice je 20 maraka, a u cijenu su uključeni rezervacija stola, hrana, šampanjac u ponoć, Deda Mraz i slikanje. Već je pola kluba popunjeno i broj mjesta je ograničen", kaže portparolka Brankica Stojanović.

Najskuplji doček je definitivno u restoranima i hotelima. Prednjači restoran „Integra", gdje rezervacija košta 120 maraka. Za taj novac gosti će dobiti svečanu večeru, glavno jelo, desert i čorbu poslije 12 sati. Za zabavni dio programa pobrinuće se banjalučki pjevač Bojan Čikić.

U hotelu „Bosna" doček Nove godine košta 100 maraka. Za razliku od većine, u restoranu Ugostiteljske škole u cijenu karte uključena je i neograničena konzumacija pića po izboru.

"Cijena dočeka je 80 maraka i karte će biti u prodaji od 10. decembra. Rezervacija podrazumjeva svečanu večeru uz piće. Za zabavu su zaduženi članovi orkestra „Pusti snovi", poručuje upravnik restorana Zoran Borjanović.

Kao i uvijek, najveći broj građana 2012. godinu će dočekati kod kuće.

"Ne pada mi na pamet da slavim u kafićima ili restoranima. Za mnogo manje novca mogu sa prijateljima u kućnom ambijentu ljepše da se provedem, što je u mom slučaju običaj godinama", kaže Dušan Mandić.

U Pokretu potrošača RS kažu da se doček predstojeće Nove godine neće mnogo razlikovati od prethodne. Građani će otprilike morati da izdvoje od 150 do 300 maraka za novogodišnju i božićnu trpezu. Mnogi, ipak, neće moći ni toliko da obezbijede zbog činjenice da imaju mjesečna primanja manja od 300 maraka.

(BLLIVE)

Drago mi je zbog Šaje. :)

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
E ako bude garavi sokak, mozda budem na trgu :D

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 12:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Pingvin je uspio da iz naftalina izvuce Jadranku Stojakovic :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
VEDRANA RUDAN - MOJ KOMADIĆ SREĆE ZOVE SE JADRANKA STOJAKOVIĆ: Teško bolesna, u kolicima, čeka da joj se netko smiluje, da krov nad glavom... Tko? Država BiH? Da i postoji sigurno joj život Umjetnice ne bi bio prioritet

Utorak | 06.12.2011.

Vratila se. Doma. Doma? U njen sarajevski dom provalio je član pitaj boga koga od onih njihovih “entiteta” i ne pada mu na kraj pameti da izađe. Jadranka je teško bolesna, u kolicima, trenutno se oporavlja u Banjaluci i vjerojatno čeka da joj se netko smiluje, da krov nad glavom i penzijicu

http://banjalukain.com/mediji/tesko-bol ... -prioritet

Ta sirota žena je stvarno u nezavidnoj situaciji.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 15:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Zar se nije doskora pisalo da je ona jako uspjesna u Japanu,otkud sad u Banjaluci?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 19:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
Значи ништа од Брејкерса на Тргу КрајинеSlika ?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brejkeri su planirani za pravoslavnu.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Hoce li biti sta od Legendi ? Dugo ih nije bilo :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 242 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]