banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 22:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2009, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
Lucifer je napisao:
- Ja mogu sa ponosom da priznam da ne pijem vec skoro 3 godine... i ponosan sam na sebe :D
ostali: - "Bravo, luci!!" - uz veliki aplauz
:lol: :lol:

Ali zaista ne pijem alkohol, zasto? Ne'am pojma... Iako sam svojevremeno pio... onako...
Najgore mi se desilo jos kada sam isao u srednju: Izlet na Mrakovicu, kolicina: litra jedne brlje, litra druge brlje, litra crnog, litra bjelog (to su mi ostali rekli da sam popio posto inace ne volim bjelo vino), nekoliko klipova - poseljdice: da svi ostali prate kako me osam likova nosi niz onih 'iljadu stepenica ko lesha, skoro srcani udar moje razrednice, racun za 5 infuzija u prijedorskoj bolnici... za sve ostalo tu je mastercard :lol:

BRAVO, LUCI! :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 15:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QesMDXltlR0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
veverushka je napisao:
kolicina: litra jedne brlje, litra druge brlje, litra crnog, litra bjelog (to su mi ostali rekli da sam popio posto inace ne volim bjelo vino), nekoliko klipova

Tolko ne moreš u tačkama poćerat :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Uh teme....

Ne mogu se bas pohvalit da sam neka pivopija....pogotovo kad krene ovo toplije vrijeme i cuganje po klupama....treba nekih mjesec dana da se covjek navikne....

Iako bi svi moji prijatelji rekli da mi je najgore opijanje bilo predprosle godine na ExYu Rocks (cijeli dan cugao, prespavao Majke, u tijesnom ja otvaram vrata od auta u pokretu da povracam...)....ja bi ipak izdvojio proslogodisnji 7. Mart : poslije posla trebali ic na fudbal mi iz firme medjutim to se otkazalo pa smo nas trojica navratili u Snek na pivo da nam ne propadne popodne....nakon tri sata ja odlucim da idem kuci medjutim kolegica sa posla pravila oprostajnu i nisu mi dali da odem....u 11 navece krenem na zadnji bus za budzak medjutim kolega me uhvati za vrat i ne pusta uz rijeci "reci kad ti ode bus"....negdje u dva otisao kuci a sutradan (8. mart) osjetio gnijev-bijesa svoje djevojke jer jelde nisam mogao ustat iz kreveta osim kad bi isao povracat....

Inace ne pijem nista osim piva...vino sam pio jednom, zadnji dan eskurzije se olesio i povracao ga cijelim putem nazad, od tad ga vise ne mogu pomirisat...rakiju popijem cisto iz pristojnosti na slavi ili slicnim desavanjima.....

Lucifer je napisao:
Najgore mi se desilo jos kada sam isao u srednju: Izlet na Mrakovicu, kolicina: litra jedne brlje, litra druge brlje, litra crnog, litra bjelog (to su mi ostali rekli da sam popio posto inace ne volim bjelo vino), nekoliko klipova - poseljdice: da svi ostali prate kako me osam likova nosi niz onih 'iljadu stepenica ko lesha, skoro srcani udar moje razrednice, racun za 5 infuzija u prijedorskoj bolnici... za sve ostalo tu je mastercard :lol:

Istina ziva....do tad sam ja u porodici bio "onaj koji pije" al to je dogadjaj koji je sve promjenio :D :D .....a stara ga je htjela udavit na spavanju....

I jos jedna stvar....kad vozim ne pijem...al znaci ne popijem ni kap alkohola....i na to sam vrlo ponosan....

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 15:56 
Citiraj:
kad vozim ne pijem

Ni ja, uvjek stanem sa strane potegnem pa onda vozim... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 15:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
tensSa je napisao:
Citiraj:
kad vozim ne pijem

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
tensSa je napisao:
Citiraj:
kad vozim ne pijem

:lol: :lol: :lol: :lol: aaaahahah ti si stvarno komad... :lol: :lol: :lol:
bitno je da stavis pojas :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 18:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
veverushka je napisao:
kolicina: litra jedne brlje, litra druge brlje, litra crnog, litra bjelog (to su mi ostali rekli da sam popio posto inace ne volim bjelo vino), nekoliko klipova

kao sto si mogao da primetis, to nije moj post, ne znam kako si ga citirao pod mojim imenom?!

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Još jedna istinita priča:

Čovjek, žena i dijete bili na slavi, i ovo dvoje roditelja oboje potegli malo previše rakije. I čovjek pred polazak kući nagovori dijete da popije čašicu rakije.
Voze se oni, zaustavi policija:
-Jeste li pili?
-Nisam.
Ipak je morao da duva u aparat, kad ono, prilično promila...
-Ama čovječe, nisam pio!
-Kako niste kad pokazuje da jeste? Gospođo, što vi ne vozite umjesto muža? (a žena još gora)
-Nisam pio, ne valja tebi taj aparat. Vozite me na vađenje krvi, kažem vam, nisam ništa pio!
-Ma kako niste, pa ne može biti pokvaren!
-E znate šta, ne morate vi mene ni voditi nigdje. Hodi ti sine ovamo da duvaš i ti.
I kad je policajac vidio da i dijetetu pokazuje promile, rekao je:
-Vid' pra'o, pokvaren...
:lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
Još jedna istinita priča:

Čovjek, žena i dijete bili na slavi, i ovo dvoje roditelja oboje potegli malo previše rakije. I čovjek pred polazak kući nagovori dijete da popije čašicu rakije.
Voze se oni, zaustavi policija:
-Jeste li pili?
-Nisam.
Ipak je morao da duva u aparat, kad ono, prilično promila...
-Ama čovječe, nisam pio!
-Kako niste kad pokazuje da jeste? Gospođo, što vi ne vozite umjesto muža? (a žena još gora)
-Nisam pio, ne valja tebi taj aparat. Vozite me na vađenje krvi, kažem vam, nisam ništa pio!
-Ma kako niste, pa ne može biti pokvaren!
-E znate šta, ne morate vi mene ni voditi nigdje. Hodi ti sine ovamo da duvaš i ti.
I kad je policajac vidio da i dijetetu pokazuje promile, rekao je:
-Vid' pra'o, pokvaren...

joj liso, sve u redu.......al' vesela sveska, bash :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
veverushka je napisao:
SIJUKS je napisao:
veverushka je napisao:

kao sto si mogao da primetis, to nije moj post, ne znam kako si ga citirao pod mojim imenom?!

Greska,izvini matora :wink:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mrs tamo! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Svi nesto ne piju, a neki dan za prvi maj u marketima ponestalo jelena.

Ne pijem nesto puno, a ni malo, al' odvalim se bas kvalitetno kad mi dodje.

I ne pijem kad vozim, skoro nikad, al' jesam 2 puta vozio sa vecom kolicinom alkohola u krvi, ne ponosim se time, al' pazljiv sam jako bio.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 21:24 
Pametno, a ne k'o ja kad sam iz slatine ishao, izvalio covjeku kolac, sletio u kanal...sreca pa je onda ovaj trezniji preuzeo skodu. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
auuu, meni se desilo prije par godina, sjeo sam za volan, imao sam tada Golf 2, trazio sam mijenjac da ubacim u prvu. nikad gori nisam bio.
inace, slabo pijem, u zivotu mogu reci da sam se bas napio 2-3 puta. (ono ubio se od alkohola).
i to je sve.
umjereno, da te pukne veselica, to ti je najbolje.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 21:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Prvi i zadnji put se dobro nalio i vozio ljetos .. 19. avgusta :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
I ja sam ljetos umjerno popila i umjereno pregazila znak kod Kastela :oops:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
I ja sam ljetos umjerno popila i umjereno pregazila znak kod Kastela :oops:

...a i oni.....stavljaju znakove gdje stignu...ne moze posten svijet vise ni voziti

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ja srecom znam granicu kad mogu da vozim kad ne, ako sam previse popio onda ga ostavim na parkingu pa dodjem sutra po njega ili me neko doveze kuci.
Mada u zadnje vrijeme kad znam da cu piti ni ne uzimam auto.
Nekad kad vozim na duze staze, merak mi je uzeti jedno pivo pa lagano pijuckam u voznji :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2009, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Kad smo već kod alkoholizma za volanom, kad popijem pa sednem za volan provezem auto tamo kud ga ni u snu trezna ne bi mogla provući, čudo jedno :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]