borke je napisao:
Ko je izdavao racune prije fiskalnih kasa nastavio je da ih izadaje i kad su kase uvedene. Ko nije taj nije .. I to je to ... Znaju to sve u trzisnoj inspekciji, ali oni u te stvari ne ulaze imaju milion drugih varijanti da udare neku kaznu tako da im je ovo zadnja rupa . Mislim tamo gdje smiju udariti.. ima firmi gdje uopste ne dolaze.. Nastranu o tome da su kase totalno smece koje ne ispunjavaju uslove iz pravilnika pa nadalje ... Ono govno mikroelektronikino ima sat koji redovno se sjb pa pocne da kasni, oni to ne mogu rijesiti, a inspektor ti moze udariti kaznu na to I sta dalje priccati ...
Ja ne kupujem tamo gdje nema racuna !! A pogotovo ne angazujem nikog ko nema registrovanu firmu / obrt / zanat da mi nesto radi. Kad ja mogu placate porez placaj i ti ko ti jeb.. mater
Ovo volim! Ovo volim da procitam.
Istina od rijeci do rijeci za racune. Jedino greska je ta sto racune vise ganja poreska uprava jer im je to posao.
Sto se tice davanja kredita za firme. Ne vjerujem druze da bi bio drugaciji od ostalih jer istu pricu imate

Brzo bi ti to zatvorio i pare u svicu na racun.
Stonse tice elektro skole i ona je komercijalna postala poput gimnazije. Druze nemamo mi zanatlija. Ajd ti skontaj imamo li mi kadra za Kosmos? Recimo dodje sutra investitor i ulozi i da milione u Kosmos...ko bi u istom radio?
Poslato sa Alfe 90