banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 06:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Nogalo :D
PostPoslato: 20 Jan 2011, 07:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Tasko, da te malo utjesim...

Mašala!: Hercegovac nosi obuću broj 56!

Siniša Šušić iz Ljubinja nosi obuću broj 56 i vjerojatno je čovjek sa najdužim stopalima u Hercegovini, pa je prinuđen da obuću nabavlja iz inozemstva. Ovaj dvadesetosmogodišnji mladić koji je visok dva metra i jedan centimetar i težak 160 kilograma, još kao srednjoškolac imao je problema da nabavi obuću, iako je tada nosi broj 52, da bi mu odlaskom u vojsku noga narasla do broja 56.

"Dok sam služio vojsku bio sam povlašten, jer u skladištu nisu imali moj broj čizama, pa sam bio jedini vojnik koji je nosio tenisice", kaže Šušić i dodaje da, s obzirom, da se na tržištu bivše Jugoslavije radi obuća samo broj 52, mora da se snalazi kako zna i umije da ne bi hodao bos.

On kaže da ga spašava ujak koji živi u Kanadi i koji mu obuću redovno šalje, te dodaje da je vrlo skupa obuća koja se ručno radi, odnosno da je par takvih cipela plaćao i do 250 eura, pa je iz tog razloga prinuđen da posebno čuva mukom nabavljenu obuću i da što manje pješači, piše Srna.

Šušić kaže da je već odavno prestao da ulazi u prodavaonice obuće, jer mu je vrlo teško kada ugleda neki par tenisica ili cipela koje mu se dopadnu, a unaprijed je svjestan da nema broja za njega.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ista scena drugi put. Opet je otanjilo sa velikim brojevima. Nema patika ni za lijeka. Je l' neko naletio negdje na 49/50? Ili za fudbal ili neke za svakodnevnicu.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Zaleti se na Maltu, kod mljekare imaš onu radnju sa obućom, Sport Vision mislim da je. Tu imaju te dječije grobove...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Bio. Nemaju. Bio i na Lausu, u onom diskontu. Samo kosarkaske, ljubicaste, narandzaste...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]