ferdinand cestitam i srecno

mogli ste ti i bato zaista o jednom trosku
sto se tice sale, meni je mala sala u hotelu Bosna (ona dole odmah gdje je basta , gleda u Hram hrista Spasitelja) jednostavno super! pre pre zadovoljni smo bili..bilo je oko 180 gostiju , idealno..
Sala je kostala 3500 km , sa uslugom (na nivou sto bi reko zika
dekoracija komplet cvijece ovo ono zezancije mislim da je bilo 500 maraka
hrana i pice nase , sto nas je izaslo povoljnije. Kuvanje i spremanje hrane je bilo inkludirano u cijenu Hotela, znaci mi smo donijeli samo namirnice, meso povrce ovo ono..a oni skuvaju corbu, pitu i sve sta pozelis..i to vise nego ukusno. Pecenje smo narucili i dostavljeno je u hotel, isto kao i pice
To ispadne jeftinije nego da smo uzimali hotelsku hranu..
Mi smo preko dana i na selu pravili malo slavlje, sa satorcicem, muzika, grickalice, zezanje, sampanjac ovo ono..i sa sela smo isli na vjencanje u crkvu i onda sala
svadbena torta je narucena u jednoj maloj privatnoj radnjici u sklopu kuce, izasla je 280 km 5 spratova (sve razlicite torte , dekoracija sa cvjecem) ma prekrasno zaista.
Sada sam cula da torte/kolaci moraju biti bas iz slasticarne
Pice iz diskonta, ono sto se ne popije se vrati i onda se napravi obracun, tako da nema razbijanja glave cega i koliko..bolje vise pa se vrati
e da pozivnice , zahvalnice, neke stvarcice za dekoraciju, balone itd..smo narucivali u onoj maloj radnji u zgradi ekvator..takodjer zadovoljni, i cijene su bile ok