banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jun 2025, 01:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 93 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Feb 2010, 00:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
laoce je napisao:
Znaci vas dvoje to zaozbiljno, aaaaaaaaaaaaaa, osta izgleda ja zadnji od sve djece.
:lol:

nisi ne brini :D
Ferdinand,cestitam,mogao si i brata nagovoriti da ide i on o istom trosku :D
meni je sve ovo simpa kad je rijec o tudjim svadbama,ali posljednje sto je u mojoj glavi je svadba sve sa supom sarmom,pijanom kumom i vjencanicom...no way...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 01:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
e azdajice i ja sam tako mislila kao mala :lol: :lol: :lol:
mrzela sam svadbe, ali vremenom uvidela da i nisu toliko lose, da je sve i jedna lepa na neki svoj nacin.

ali neki party tipa supa, sarma, znojne tetkice koje strikaju kolo dok im se svima sise jednako tresu, neki daljnji rodjak koji masnih usta narucuje pesme za svoju dusu, ja u haljini u kojoj mi niko ne moze prici ni da me zagrli ... e to ne zelim ni najgorem neprijatelju.

sve se moze drugacije organizovati, da to bude super party gde ce se svi lepo provesti. naravno, zoves samo ljude koje stvarno zelis imati pored sebe taj dan. zajebi daljnje rodjake, koje vidis jednom u 5 god, i koje mnogi zovu reda radi jer ... od ponosa jos niko nije umro.

svadba je ipak nacin da okupis sve drage ljude na jednom mestu u isto vreme. a ono sto ce biti samo nase, romanticno, je vencanje u crkvi u najnajnajuzem mogucem krugu ljudi,a ono poslije ce biti super zajebancija, cuganje i plesanje.

ko zna ... mozda se u medjuvremenu i predomislimo, uzmemo kintu i zapalimo negde na mesec dana. ali haljinu zelim imati u svakom slucaju, laganu, leprsavu, jednostavnu ... u kojoj cu trcati plazama portugala :lol: :lol: :lol:

nego ... zavrsila sam one pizdarijice za goste :D
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 01:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Moraces da zovnes i tetku Sindju iz Micigen i ostalu nepoznatu rodbinu. :lol:
Te stvari se i mogu i ne mogu izbjeci, ili pravis svadbu do kojih 30,40 ljudi, pa zoves samo one koje bi zapravo i pozvala, bez uticaja sredine i neceg "red je" ili se taj broj mnozi sa minimum 5,6,7,8.....
Uvijek je tu ono: " e kako da pozovemo djecu od jednog strica, a da ne pozovemo unuke od drugog strica, a kad smo vecc pozvali sve sa tatine strane, nema smisla da ne pozovemo one i sa mamine strane", pa kad se tu jos ubroje i djecurlija ( neki ih vode jer nemaju kome ostaviti, a neki - nek se i djeca nazderu... ). :o

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 01:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
laoce je napisao:
Znaci vas dvoje to zaozbiljno, aaaaaaaaaaaaaa, osta izgleda ja zadnji od sve djece.
:lol:

nisi ne brini :D
Ferdinand,cestitam,mogao si i brata nagovoriti da ide i on o istom trosku :D
meni je sve ovo simpa kad je rijec o tudjim svadbama,ali posljednje sto je u mojoj glavi je svadba sve sa supom sarmom,pijanom kumom i vjencanicom...no way...

KAd rece pijanom kumom, sjetih se jedne svadbe sa pijanIM kumom - najbolji je bio dio kad je sve povceo mazati sa tortom :lol: . Tu sam svadbu slucajno, doduse nenamjerno, izbjegao , na zalost.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 01:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
laoce je napisao:
Te stvari se i mogu i ne mogu izbjeci, ili pravis svadbu do kojih 30,40 ljudi, pa zoves samo one koje bi zapravo i pozvala, bez uticaja sredine i neceg "red je" ili se taj broj mnozi sa minimum 5,6,7,8.....

veruj mi da cu ja te stvari izbeci. spisak "na grubo" vec imamo. ok, bice tu jos finesa (jer ima jos vremena do tog dana :lol: ), ali se broj nece drasticno promeniti.

a kada vec pominjete te zajebancije sa kumovima, najjaci video koji sam gledala i oplakala:
http://www.youtube.com/watch?v=tEjM2XCcB5M

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 08:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Mi smo se dogovorili da u crkvu idemo samo sa kumovima i roditeljima + par prijatelja.
Spisak 300 ljudi je vecinom sastavljen od mladih tako da necwe biti pijanih tetkica...puno :D
Mnogi su me nagovarali da samo salu rezervisem a sve ostalo da ganjamo sami ali mi nije palo na pamet da sebi upropastim vrijeme pred svadbu ganjanjem pecenja i salata.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 10:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
stigmata je napisao:
@vanja
znas da se fakat premisljam da mi pozivnice bude takve. :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
ferdinand je napisao:
Mi smo se dogovorili da u crkvu idemo samo sa kumovima i roditeljima + par prijatelja.
Spisak 300 ljudi je vecinom sastavljen od mladih tako da necwe biti pijanih tetkica...puno :D
Mnogi su me nagovarali da samo salu rezervisem a sve ostalo da ganjamo sami ali mi nije palo na pamet da sebi upropastim vrijeme pred svadbu ganjanjem pecenja i salata.

ljubi ga deda, je li se to ti zenis???
ajde nek je sa srecom.
jedan manje na forumu :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 15:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
na vejncanju su bili pozvani samo kumovi, ali su se prijatelji sami oragnizovali i dosli da cestitaju u opstinu i bilo je tako prijatno,nezamjenjivo....

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
ferdinand je napisao:

ljubi ga deda, je li se to ti zenis???
ajde nek je sa srecom.
jedan manje na forumu :( :( :(

Ne brini drugar...kad se ozenim bicu jos vise na netu :)))))

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2010, 23:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
ferdinand cestitam i srecno :wink: mogli ste ti i bato zaista o jednom trosku :D

sto se tice sale, meni je mala sala u hotelu Bosna (ona dole odmah gdje je basta , gleda u Hram hrista Spasitelja) jednostavno super! pre pre zadovoljni smo bili..bilo je oko 180 gostiju , idealno..
Sala je kostala 3500 km , sa uslugom (na nivou sto bi reko zika :)
dekoracija komplet cvijece ovo ono zezancije mislim da je bilo 500 maraka
hrana i pice nase , sto nas je izaslo povoljnije. Kuvanje i spremanje hrane je bilo inkludirano u cijenu Hotela, znaci mi smo donijeli samo namirnice, meso povrce ovo ono..a oni skuvaju corbu, pitu i sve sta pozelis..i to vise nego ukusno. Pecenje smo narucili i dostavljeno je u hotel, isto kao i pice
To ispadne jeftinije nego da smo uzimali hotelsku hranu..
Mi smo preko dana i na selu pravili malo slavlje, sa satorcicem, muzika, grickalice, zezanje, sampanjac ovo ono..i sa sela smo isli na vjencanje u crkvu i onda sala

svadbena torta je narucena u jednoj maloj privatnoj radnjici u sklopu kuce, izasla je 280 km 5 spratova (sve razlicite torte , dekoracija sa cvjecem) ma prekrasno zaista.
Sada sam cula da torte/kolaci moraju biti bas iz slasticarne
Pice iz diskonta, ono sto se ne popije se vrati i onda se napravi obracun, tako da nema razbijanja glave cega i koliko..bolje vise pa se vrati

e da pozivnice , zahvalnice, neke stvarcice za dekoraciju, balone itd..smo narucivali u onoj maloj radnji u zgradi ekvator..takodjer zadovoljni, i cijene su bile ok

:cat:

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2010, 00:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mala sala hotela Bosne?ZAr to nije bilo u prizemlju gdje se sada nalaze jedan od dva Mistera?
Ferdinanda bi za toliko gostiju(sto i ja smatram nekim idealnim brojem) izaslo sve oko 9000 KM.
Ti si platila oko 4000 salu(ne znam da li je i dekoracija ukljucena kod Ferdinanda), tortu pice ,klempe i ostalo sto Ferdinand dobije inklusiv :D .
Kad se sve preracuna mislim da nije puno jeftinije, a puno vise je za razmisljati (npr. koliko ce konobari maznuti pica i hrane, sto je neizbjezno kad ti svoje donosis).
Mozda si se i ti ranije udala kad je to sve bilo jeftinije.
Ali ipak, Bosna je Bosna (hotel mislim :lol: ).

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2010, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dekoracija je ukljucena.
Bio sam ja i u Bosni i tamo traze 45km po osobi samo za hranu dok osnovna varijanta pica dodje jos 25km.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2010, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
ima li kod nas ovakva radnja: http://www.qualitychaircovers.com/ ili neka slicna radnja koja prodaje/iznajmljuje potrepstine za zabave?

Poslednji put menjao google lazarević dana 04 Feb 2010, 19:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2010, 17:43 
ja sam u hotelu bosna, u onoj novoj kristalnoj dvorani.. sve extra.. 220 ljudi i super.. dekoraciju sama.. akvarijumi, ribice i ostale budalestine... pokloni za goste rucno upakivala u male paketice, umjesto cvjetica za rever, narukvice za zene, leptir masnne i kravate za muske.. sve sama radila, jeste da je trajalo 2 mjeseca ali sve se isplatilo. sve potrebne materijale nabavila u radnji stop i nesto u zg

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2010, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
ja sam u hotelu bosna, u onoj novoj kristalnoj dvorani.. sve extra.. 220 ljudi i super.. dekoraciju sama.. akvarijumi, ribice i ostale budalestine... pokloni za goste rucno upakivala u male paketice, umjesto cvjetica za rever, narukvice za zene, leptir masnne i kravate za muske.. sve sama radila, jeste da je trajalo 2 mjeseca ali sve se isplatilo. sve potrebne materijale nabavila u radnji stop i nesto u zg

Ti si ipak elita. :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2010, 23:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
laoce je napisao:
Mala sala hotela Bosne?ZAr to nije bilo u prizemlju gdje se sada nalaze jedan od dva Mistera?
Ferdinanda bi za toliko gostiju(sto i ja smatram nekim idealnim brojem) izaslo sve oko 9000 KM.
Ti si platila oko 4000 salu(ne znam da li je i dekoracija ukljucena kod Ferdinanda), tortu pice ,klempe i ostalo sto Ferdinand dobije inklusiv :D .
Kad se sve preracuna mislim da nije puno jeftinije, a puno vise je za razmisljati (npr. koliko ce konobari maznuti pica i hrane, sto je neizbjezno kad ti svoje donosis).
Mozda si se i ti ranije udala kad je to sve bilo jeftinije.
Ali ipak, Bosna je Bosna (hotel mislim :lol: ).

mi pravili prije 3 godine, i ako nas izadje na isto kao sto sam kazes bosna je bosna :P iako nama je samo igralo ulogu da nam se svidja lokacija, sala itd, prije toga smo bili u nekom svadbenom salonu valentin isto nije izgledalo lose, ali nam se lokacija nije svidjala ..a sto se tice konobara i kradje pica ili ako su upakovali par komada pite , o tome zaista nisam razmisljala..i treba ljudi da se pocaste :D jer usluga je bila top

sto se tice idealnog broja gostiju tu se razlikujemo meni je i ovih skoro 200 bilo previse..ne volim prevelike i nase tipicne svadbe. Hvala Bogu pa sam poznavala cak 95% nasih gostiju :D
a sto se tice sale placa se pausal bez obzira koliko gostiju dolazi..znaci i da je bilo 250 (sto je bio maksimum ja mislim) platili bi isto 3500 maraka

Kakve su sada cijene itd to ne znam..

Kod Djukica smo bili na jednoj svadbi i bilo je isto super..

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2010, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, ali ja mislim da vise nema te sale.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 23:14 
a joj valentin.. izvini breskvice ali tamo je meni bas cemerno..
sta je sad laoce.. kao znamo se mi i to.. 8) zaboravljas staru raju al ona zato nadje tebe... proslo je toliko godina.... :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 23:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 19:20
stigmata je napisao:
fotka je bezveze jer sam je brzinski telefonom opalila. naravno, treba tu jos malo dorade, recimo na beloj kutijici ce biti bela masnica, ali nisam je imala pri ruci, pa sam stavila ovu lila, u sredini cvetica ce biti neki lep cirkoncic i sve ce biti mnogo lepse zalepljeno. ovo je probna varijanta, pa sam je lepila samo da drzi, da se ne raspadne.

Slika

diiiiiiiiiivno
love it :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 93 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]