rastko je napisao:
NE NERAZUMIJEVANJE,
NE NESHVATANJE, VEC PUKA ZELJA DA IH NE BUDE BRIGA
rastko je napisao:
[b]Ali u Banja Luci to ne mogu.
prvo, nije mi jasno kako buduci profesor knjizevnosti pravi ovakve gramaticke greske? nisam ni ja 100% pismena (pisem samo malim slovima) ali ako bih bila student knjizevnosti barem bih o tome vodila racuna, jer tako nesto neposredno ljudima salje sliku o tome ko si i sta si (ovo nije kritika vec komentar ali shvati to kako zelis).
drugo, svako ima svoje misljenje. neko se stapa u masu, a neko iskace iz okoline. tako ce uvijek biti!! zato mi je besmisleno da se ljudi cude ili cak gade na tudje misljenje kad je rijec o subjektivnim stvarima kao sto je npr. ukus za filmove. ono sto se tebi svidja i sto ti postujes ne mora se svidjati i drugima i obrnuto! postujem kad vidim da je neko kulturno i umjetnicki osvijesten ali to ne znaci da ako neko drugi nije da je to obavezno losa stvar! nije bila smijesna scena a ljudi se opet smiju - PA STA!? ti se smij onome sto je tebi smijesno a drugi sto je njima. i to sto si se nervirala i camila u 7. krugu pakla nikome nije donijelo dobra: niti je neko "dosao pameti", niti si se ti dobro provela!
moj savjet je: jednostavno se opusti i uzivaj u filmu! a to sto ti kontas kako ljudi nemaju ukusa i uz to kidas zivce ne donosi nikakvu korist, samo ubije uzitak! toliko od mene