banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 06:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 91 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jun 2008, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Pa nije rekao svi, ali oko 98% da ;)
Kada se pregura 25-a a ostane u tome, alal vera, do tada, pssst.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Pa, istina je da ih dosta radi to: iz fazona, radi društva, iz revolta prema roditeljima, baki, komšijinom psu, i tako to...

Ali, ima i onih 2%.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Euroth je napisao:
Pa, istina je da ih dosta radi to: iz fazona, radi društva, iz revolta prema roditeljima, baki, komšijinom psu, i tako to...

Ali, ima i onih 2%.

a iz viška testosterona, ima li to? 8) :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 13:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Euroth je napisao:

Ali, ima i onih 2%.

Ajoj! Hahahaha! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2008, 09:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Nije prolazna faza ako nauči svirati, kupi instrument i opremu i uloži ljubav i vrijeme sa nekolicinom svojih prijatelja.

U protivnom, rijetki su oni koji ne sviraju, a ostaju u tome poslije 30.-te

Btw, u životu je sve prolazno.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2008, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Euroth je napisao:

Ali, ima i onih 2%.

Ahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Istina, istina :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dzabaleban je napisao:
Nije prolazna faza ako nauči svirati, kupi instrument i opremu i uloži ljubav i vrijeme sa nekolicinom svojih prijatelja.

U protivnom, rijetki su oni koji ne sviraju, a ostaju u tome poslije 30.-te

Btw, u životu je sve prolazno.

Prolazno jeste sve, u tome i jeste fazon.

A, i isto ti dođe i s tima što sviraju, sad ovde ko pečurke niču neki bendovi s ufuranim klincima, koji kontaju da su glavni jebači i kad kažu da su oni iz benda "LUDIMEGAOPASNIPANKERI" ili "METALCIŠTOĆEVANSVIMAJEBATMATER" sve pičke ima da same padaju i šire noge a ostali da ih gledaju po bogove i trče im po dvoguze jelene... Opet, kažem, ima i onih što to rade iz čiste ljubavi, ali KOLIKO IH JE?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Da li bi mi neko znao tacno definisati sta je emo? Znam da slusaju ''nazovimo rok'' poput Tokio Hotela :roll: . Ima li vas ovdje na forumu?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 10:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Nije TH ni 'nazovimo' rok. :)
Inace, emo su ti oni koji su previse 'emotivni', obicno ne vole sebe, mrze zivot i sl. Najvise se to manifestuje kroz odecu, frizuru, uopste stil..

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

'Vako: EMO, to su ti one male pičke u pubertetu što ne znaju šta će od sebe, pa se seku kukaju, jebu mater životu, mose crno i rozo, kao što rekoh, nemaju pojma šta će od sebe, pa zajebavaju pošten svet...

Iliti, blaža varijanta:

Sephirot je napisao:
Emo...
Kako je to jedan moj drug iz engleske nam drage opisao...
Oni likovi sto su uvijek depresivni, sami, niko ih ne podnosi, cesto ne podnose ni sami sebe, uglavnom furaju crnu, ravnu, nauljenu kosu (po mogucnosti koja pada preko jednog oka), nikad duzu od ramena i slusaju pedersku muziku. Skloni ka mislima o samoubistvu.

Ili, kako je to jedno lepo emo-dete reklo:

SeLLeNa je napisao:
:shock: :shock: :shock: :shock:
OMFG ovakve glooposti ne bih coola ni od deteta od 10 godina...
Tokio... Tokio Hotel... emo???

OMFG!!!

Emo je moozika, nacin oblacenja & nacin zivota...
Depresivna, tamna... WTF STA JE TOKIO HOTEL OD TOGA???
I ne... My Chemical Romance, 30 Seconds To Mars, PARAMORE & FALL OUT BOY NISU emo!!!

A, cenjena nam Wikipedia kaže:
Wiki je napisao:
Emo is also often associated with a certain fashion. The term "emo" is sometimes stereotyped with tight jeans on males and females alike, long fringe (bangs) brushed to one side of the face or over one or both eyes, dyed black, straight hair, tight t-shirts (sometimes short sleeved) which often bear the names of emo bands (or other designer shirts), studded belts, belt buckles, canvas sneakers or skate shoes or other black shoes (often old and beaten up) and thick, black horn-rimmed glasses.[13][14][15] Emo fashion has changed with time. Early trends included straight, unparted hair, tightly fitting sweaters, button-down shirts, and work jackets.[citation needed] This fashion has at times been characterized as a fad.[16]
Another example of hair characteristic of emoIn recent years the popular media has associated emo with a stereotype that includes being emotional, sensitive, shy, introverted, or angsty.[17][18][19] It is also associated with depression, self-injury, and suicide.[20][21]

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 13:58 
Emo's are gay!!!!! :lol: :lol:

Citiraj:
Oni likovi sto su uvijek depresivni, sami, niko ih ne podnosi, cesto ne podnose ni sami sebe, uglavnom furaju crnu, ravnu, nauljenu kosu (po mogucnosti koja pada preko jednog oka), nikad duzu od ramena i slusaju pedersku muziku. Skloni ka mislima o samoubistvu.

Hahaha dobro coek reche... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
MA to su djeca... Eno gledam, u Italiji je to među djecom baš popularno... Al ne vjerujem da ih ima starijih od 17... Nek se igraju, proći će ih i ta faza....

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
MA to su djeca... Eno gledam, u Italiji je to među djecom baš popularno... Al ne vjerujem da ih ima starijih od 17... Nek se igraju, proći će ih i ta faza....

Time se i ja tješim...
Idu mi na živce. Možda i više od metalaca.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 23:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Blind_Guardian je napisao:
:roll:

:?

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 01:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Smajli se odnosio na tvoju izjavu:
Citiraj:
Idu mi na živce. Možda i više od metalaca.
.

Poz

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2008, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To sam shvatio.

Zašto?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 00:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
od svoje 5-6 godine slusam jednu te istu muziku. ta muzika je "SVE" (doduse skoro sve), mada sam vise rocker nego sto sam bilo sta drugo... slusam rock, metal (skoro sve vrste), hard rock, rep (tu i tamo), sad sta mu dodje tipa Leann Rimes i Bonnie Tyler, tako tu muziku '80ih i sl. slusam ponekad i narodnu, ali ta je narodna stara 10+ godina, tipa Halid Beslic, Sinan Sakic... ovo sve slusam jer meni muzika nije toliko bitna koliko text. sve ovo gore sto sam naveo slusam radi texta najvise, naravno da dobra muzika tu jos bolje ide, ali ako nije, nema veze. kad bi me neko pitao sta sam ja, nikad mu ne bi odgovorio da sam metalac ili nesto sl. ako bas moram reci, onda sam rocker, jer je 90% moje liste Rock, mada imam vise listi shodno tome kako se osjecam, tipa balade - kad sam u nekoj depri, nesto brze - kad sam sretan, i tako....

sto se tice oblacenja, jedno vrijeme jesam nosio majicu Hammerfall-a i sl. Sad je nesto ne nosim, zbog onih gore navedenih predrasuda. naime, u srednjoj skoli stojim ja u navedenoj majici, drug u majici Cannibal Corpsa i jos jedan u majici Rammsteina, i prilazi nama cistacica, a pored nas opusak od cigare, i ona se poce derati na nas, sto bacamo po hodniku. bio sam se toliko isfurao, da sam se skoro poceo derati na nju, pitajuci je, "sto ti ne pitas, da li mi pusimo? ili jesmo li mi bacili? zasto odmah pretpostavljas da smo mi bacili!!!" ona je samo otisla.... sad oblacim sta mi padne pod ruku, jednostavno me boli briga sta misle o meni.. naravno kad idem na fax, oblacim se shodno nekom da kazem kodexu, jer necu doci na fax u japankama i kupacem sorcu, jer je to za mene nesmisleno...

sto se tice prelazenja, moj drug, gore navedeni u Cannibal Corpse majici, je sada ukleti fenser.. a prije nije mogao smisliti nijednu drugu muziku sem metala, pogotovo ovih malo crnjih :) al et odjednom poceo slusati Trance, Techno i sl... i sad ne slusa metal uopste.. katkad Inflames sebi pusti (koliko znam).

sviram gitaru, i to sam poceo zato sto najvise volim rock muziku uz akusticnu gitaru, ide mi tako-tako. nemam nikakav bend, mada smo se drug i ja dogovorili da cemo nauciti koju pjesmu svirati zajedno, et onako rad fazona, on na elektricnoj malo solaze, ja na akustici. gitaru sam najvise poceo svirati zbog navedenog, a drugi je razlog, zato sto volim sviranje i pjevanje uz gitaru, tipa kad se 20 ljudi iz razreda nadje i odu negdje u park... posto nikog drugog ne zanima, ja sam poceo svirati :)

eto od mene dosta :)

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 13:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2009, 14:00
Kada je thrash i deaththrash bio na vrhuncu, tamo negdje 1988 godine, osnovna moda metalaca je bila duga kosa, neke farmerke lewis501 bio je najkvalitetniji izbjeljen i malo poderan, majica kratkih rukava tkz. T-shirts i to sasvim obična majica i neke patike (naročito su moderne bile duboke patike).
Bar tako su se oblačili članovi najvećih metal grupa. Danas ima puno šminke. Metalci izgledaju kao članovi satanističke sekte

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 22:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
filozof sa vrbasa je napisao:
Dovoljno sam dugo u BL da vidim da ovde postoji velika grupa metalaca i to je logično s obzirom da je BL veliki grad. Dovoljno su brojni pa se može reći da se radi o jednoj sub kulturi.
Međutim stekao sam utisak da pojedinci se ne zadržavaju previše u tome, jedan moj komšija je furao taj trend , da bi ga sreo poslije nekog vremena i vidim da je postao onako običan kao ja.
A u isto vrijeme vidim da starosna granica u današnjih klinaca koji postaju metalci sve manja.
Pa me zanima vaše mišljenje, jel to prolazna faza ili su tako do kraja života, s obzirom da ih viđam samo u gradu u parku Petar Kočić i na ponekom koncertu s obzirom da volim metal, ali nisam metalac!

Kad imaš 17 godina leži ti neka žešća muzika,metal,punk......
Kako stariš tako se i žestina smanjuje...........Mada ti još uvijek zna proraditi krv na neku žestu.Znam iz ličnog iskustva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 91 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]