banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Feb 2008, 22:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
EiLeen je napisao:
Sreća, nemam roditelje koji zabadaju nos u sve...
Al ja bih rekla da to stvarno nije njihova stvar, da me puste... Vjerovatno si probala, pa nije išlo... :lol:
Moje pitanje je: kako prestati posuđivati pare? Kako da se odviknem od toga? Stalno nekom nešto dugujem, taman vratim i već nešto drugo dugujem.... Nikad nemam para, koliko god da dobijem! Nikako da se izvučem :(

savet:BOGATO SE UDAJ!!!(pa kad opeljusis 1.onda opet itd :lol: )
pri tom je bitno da svaki sledeci bude s vise$$$! 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
nova je napisao:
Dragi prijatelji,
molim vas da mi pomognete. Trenutno živim u FBIH i vodim spor oko povrata stana u RS. Veliki problem mi predstavlja pribavljanje službenih listova i glasnika RS. Služim se internetom, pa ako znate stranicu javite mi.
Takodje mi je potreban podatak da li postoji u RS ijedan slučaj da je gradjanin RS dobio zamjenski stan sa pravom otkupa jer mu je predratni stan totalno uništen. Ovi podaci su mi jako bitni.
Hvala vam narode a ako trebate bilo kakav podatak iz Federacije javite pokušat ću vam pomoći.

a jesi li ti cula za GOOGLE ??? :(

Da, na googleu ce naci ove odgovore...

Nego, na zalost moram ti saopstiti da sansa da dobijes stan je 1% ,mozda i manja, odnosno nisam cuo za taj slucaj,. Recimo ujak je tako izgubio jedan stan, a drugi gde je od placa napravio "kucerinu".. i to su uzeli, sad se ganja po sudovima da bar dobije odstetu za to sto mu je kucu napravio. Ali izgleda nista ni od toga, koliko placa advokata, mogao je tim parama jos jednu izgraditi...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 00:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Evo ja ovaj mjesec nisam ništa posudila :D Al nisam ništa ni vratila... :( Došao račun za struju :evil3: i ja ispirila sa svojim parama.. Jebi ga...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 12:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
le_papillon je napisao:
Evo, imam i ja pitanje. Gdje u Banjoj Luci mogu učiti plesati orijentalne plesove? Ako znate nekoga da drži časove, ili ima svoju školu, a da zna šta radi (dakle, ne mislim na priučene instruktore koji su prošli dva, tri tromjesečna kursa...), javite. Hvala!

koliko znam postoji skola trbusnih plesova, ali nikako da se sjetim naziva
znam da su 2006. proslavljali (cini mi se) 3 god. postojanja
hajd` pogledacu malo sa kolegom koji je radio tada prilog, ako jos ima to u arhivi pa ti javim

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 11:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Feb 2008, 21:28
e ljudi moji,zna li i ko sta znaci kad se tri veceri za redom sanjaju kosmari ali nisu povezani svi su drugaciji.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Pod stresom si..prosetaj malo prirpdom...spavacek ko bebica... :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 12:07 
Početnik
Početnik

hvala,hocu cim malo ugrije :)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 12:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
vecca je napisao:
e ljudi moji,zna li i ko sta znaci kad se tri veceri za redom sanjaju kosmari ali nisu povezani svi su drugaciji.

za mene je kosmar kad sanjam (a to mi se ne desava cesto) osobu koju nisam dugo vidio ni cuo i onda u sledeca 2 do 3 dana ili naletim na tu osobu ili se cujemo phonom ili mi se desi da sanjam nesto sto ce mi se desiti i imam stalno osjecaj deja vu-a
da stvar bude gora ne vjerujem u sudbinu, pa me samim tim to potkopava

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2008, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
vecca je napisao:

snovi su refleksija podsvjesnog.. obično u snovima vidimo ono što nam fali u stvarnom životu .. npr, zdravo dijete sanja da je bolesno i da ga svi paze i maze, jer ga ne maze u stvarnom životu i imaju malo vremena za njega.. ili osoba bez seksa često sanja sex. snove itd..

ako imaš košmare, možda ti fali košmar na javi :lol: .. šalim se, nije tu baš takva matematička logika.. može biti nešto od ovoga:

- fale ti životna uzbuđenja ( bilo koje vrste)
- osjećaš krivicu zbog nečega
- seksualna represija
- prebrz ritam rada, malo odmora i osjećaj savjesti-odgovornosti

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2008, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E ppl ..kako se zovu oni ljudi sto npr. u Kini ili nekoj drugoj zemlji obavljaju za vas,najcesce birokratske poslove ,za kes...i engleski naziv pls :) :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2008, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

znaš li naziv/naslov te funkcije na srpskom?

generalno, termin za ovakve poslove je * officer *.. uz to officer možeš dodavati svakave odrednice ispred naziva da bi mu dale specifikum

npr, ovde bi moglo nešto kao " Foreign Affairs Officer " ili " Foreign Beaurocracy Officer".. iako titula može imati fiksan specifični naziv, prilično sam sigurna da je ovde nešto iskombinovano sa "officer", no to ipak moraš provjeriti

u ovom tvom slučaju može biti i " Agent "

pokušaj naći naziv na srpskom, to bi bilo idealno

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2008, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hehe pa ne znam da li postoji...A skoro je to ,,zanimanje`` i nastalo.Nema titulu...To su obicni ljudi koji po narudzbi iz inostranstva rijesavaju birokratske poslove,...Ganjaju dokumente,pecate,ovjere. u svojoj zemlji za klijenta iz inostranstva....i slicno smaranje.Hvala ti IX u svakom slucaju :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2008, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa ako ne postoji zanimanje, onda ne postoji ni zvanična titula/naziv.. tj. možeš ga nazvati kako hoćeš :lol: " bureaucracy rat / bitch " npr :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 12:12 
Početnik
Početnik

jel ima neko fobiju od fiksnih proteza,ja je trenutno nosim,tek 15-ak dana a moram je nositi godinu dana.kad god se nasmijem ljudi me gledaju cudno.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 14:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2008, 14:55
Ma kakva fobija. Pa gledaš li ti TV. Mnoge poznate zvijezde nose koje kakve proteze. Da ti pravo kažem to je baš super. Ne izgleda ružno već onaj ko nosi protezicu je malo poseban. Iskoristi mogućnost pa tu svoju protezicu pokazuj, pa tvoj osmjeh i tvoja protezica će te izdvojiti iz ove obične svakodnevnice.
Ako tvoji roditelji i ti imate još koju marku, idi kod zubara pa neka ti ugradi u protezicu nekoliko cirkona. To sam ja uradila mom sinu i vjeruj mi super je izgledalo. Bit ćeš kul i sačuvat ćeš sve svoje zubiće.
Fobiju bi trebali imati svi oni koji su tvoji vršnjaci a već su krezavi i sa pokvarenim i nenjegovanim zubima.
Želim ti blistav osmjeh i svu sreću sada kada imaš protezicu, a znaj da je to samo korak ka još blistavijem osmjehu u budućnosti.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vecca je napisao:
jel ima neko fobiju od fiksnih proteza,ja je trenutno nosim,tek 15-ak dana a moram je nositi godinu dana.kad god se nasmijem ljudi me gledaju cudno.

Ma jok...to je bas smeksy :wink:

E ljudi o5 imam pitanje.. :angel4: Ima li u BL radnja gdje mogu da dekodiram sharp GX17...Ja nikad nisam cula za ovu marku..juce dobila fon i krenula ovde na NBGu da ga dekodiram...kaze mi lik da cu tesko naci..jer niko ne kupuje njihove boxove. :-? ..Kontam ga poslati sestri u BL ali trip mi ako nema nigdje da se dekodira... :confused3:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
I meni su super te proteze... Ovaj jedan prijatelj ima i donju i gornju vilicu... Baš je super... 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
BSE je napisao:
le_papillon je napisao:
Evo, imam i ja pitanje. Gdje u Banjoj Luci mogu učiti plesati orijentalne plesove? Ako znate nekoga da drži časove, ili ima svoju školu, a da zna šta radi (dakle, ne mislim na priučene instruktore koji su prošli dva, tri tromjesečna kursa...), javite. Hvala!

koliko znam postoji skola trbusnih plesova, ali nikako da se sjetim naziva
znam da su 2006. proslavljali (cini mi se) 3 god. postojanja
hajd` pogledacu malo sa kolegom koji je radio tada prilog, ako jos ima to u arhivi pa ti javim

Hvala unaprijed! :)

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2008, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

joj i ja volim te proteze, baš su mi chic.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2008, 18:39 
Početnik
Početnik

zna li neko koliko je para stavljanje cirkoncica na protezu?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]