banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Jul 2025, 12:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 198 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
meni je definitivno najveći problem pronaći dobre cipele. naravno ne isuviše skupe. ne zanima me zmijska koza i slična sranja.
za ostalo se snadjem, uglavnom je to levis, ili skoknem do beograda...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
najzesce je kad neke tamo napucanerke rade u buticima i ona spika "ma bas ti super stoji!!!"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ajoj, da! Lol, dobro si se toga sjetio....! Probavam ja neke farmerke, uzas zivi kako mi stoje, kroj mi nikako ne odgovara, bash bash promashaj.... A prodavachica me hvaliiiiiii.... Jao, Boze...
A ima i onog kad odesh u neki butik i probash neshto, i ne daj Boze, izadjesh.... Pogled im bude kao da ce te pljunuti.... Na fazon, shto probavash ako necesh kupovati..... Jebote, pa nije tvoj butik da mi stojish nad glavom, gledash hocu li neshto ukrasti i sl. Mislim, smijeshne su mi te prodavachice. Ja sam jedno vrijeme sve farmerke kupovala u radnji gdje ima onaj fazon s pishtanjem.... Al opet te prati u stopu da neshto sluchajno ne ukradesh..... Dajjjjj......
A tek parfimerije! Ne daj Boze da probash 3-4 testera, pa da poslije izadjesh bez ichega..... Tako je za sve kozmetichke proizvode.... Znachi, ovo je sad OT :D :
U Kastelu u parfimeriji ja uvijek kupujem, imaju dobru kozmetiku. I znaju me, i sve.... Al dzaba..... Ako sluchajno ne kupim nisht, pravo se isfuraju... Ja bash puno biram sjajeve. Kod njih su sjajevi 40-50km. I znachi, imam pravo 50 godina da biram i izaberem za te pare..... I ako ne nadjem odgovarajucu boju, ja se zahvalim i odem.... Nije mi tolika "hica", shto bi rekla moja baba. Pogledacu za par dana, pogledacu u drugoj radnji..... Al, one pozelene...... Kao, shto si dolazila ako cesh stalno birkati, a nishta ne uzeti..... Nek se gone...... :roll: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka

ma ima jos gorih trgOVACA. inace imam dosta jake noge pa dok nadjem hlace posijedim. i sad vidim od oka da hlace ne mogu ni do koljena da navucem a one navaljuju da ih probam. pa k'o mutave. jos kad krenu da donose iste velicine ali u drugim bojama koje ne bih ni dzaba da mi daju....

jedva cekam da bude samoposluga sa odjevnim predmetima pa da idesi probavas i fino na kasi platis i cao. ima doduse tropik :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Shteta shto nema za momke radnja kao shto za zene ima Mango. Tamo je sve samoposluga, a i ne prate te u stopu. Fino pokupim sve moguce shto mi se svidja, probam, shto mi se ne svidja, ostavim kod cura koje rade kod kabina, ne moram ni vracati gdje sam nashla.... Radnja je super, imaju super stvari, a nisu skupi. Ja sam nekidan pokupavala istih pamuchnih majica u drugim bojama, probala jednu, bila dobra i pokupila sve istog modela..... Super radnja! Kamo srece da ima i za momke neshto slichno.... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 20:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Citiraj:
Al, one pozelene...... Kao, shto si dolazila ako cesh stalno birkati, a nishta ne uzeti..... Nek se gone..

ma sta te briga, nek zelene.nek budu sretne sto si uopste usla u njihov cumez.ja ne obracam paznju na te kapitalisticke fore. smjeskanje i ljubaznost, sve dok im ne kazes da neces nista kupiti...najgore je kad ostvaris kontakt sa prodavacem, maltene sprijateljis se, i onda kao dobijes neku moralnu obavezu da tu nesto kupis.i kad kupis ne yebe te 2 posto.onda bi ga/ ju opalio onim cipelama po glavi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
uvijek sam kupujem .. tudji savjet je uvijek dobro doshao ali opet kupim ono sto ja hocu :) nemam odredjen stil oblachenja tj nosim sve po malo. od labels gotivim FCUK, BASE, LONDSDALE, DIESEL, DAVID BITTON, YSL, HILFIGER, URBAN STONE, FRED PERRY, BEN SHERMAN, GSUS....bice dosta :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To nema kod nas.... Blago tebi..... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 19:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
U posljednih godinu-dvije 70% stvari koje sam kupio su iz second hand prodavnica.Sad mi je baš frka kad gledam cijene po "normalnim" prodavnicama-skupo mi je sve preko 30KM :-?
Jeftino,itekako se može pronaći i kvalitetno a obično su unikati koje nema niko u gradu tako da apsolutno nemam problema sa kupovinom.
P.S. Nisu sve polovne stvari! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
zvucnjak je napisao:
Astor_Piazzolla je napisao:
Ja uglavnom stvari uzimam u zenitu ... ne znam kako se butik zove... ponesto uzmem i u butiku marlena kod pizzete u novom zanatskom... i to je to ... pijacu mrzim a za nesto skuplje nemam love mada bih volio ...

Zaboravio si ReServed! :lol: :D :D :D

Eh sad, Zvucnjace :) :) ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Kod mene marka ama bas nikako ne igra ulogu.Ali naravno u "kolekciji" ima nekih prnjica poznatijih proizvodjaca.Ipak,uglavnom manje poznata a kvalitetna roba.Jedino kod obuce uzimam nesto sto je provjereno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
ajkula je napisao:
Svestenik je napisao:
Gas ima dobrih stvari, ali su cijene definitivno previsoke za ono sto nude.

Gas je ime, koje je samo kod nas na cijeni. I nigdje vise. Dok sam bila dole i ja sam mislila da je u pitanju kvalitetna marka :roll: Definitivno ( za nase prostore) precjenjena i nekvalitetna roba.

Ma gas je totalno sranje , malo gdje i postoje njihove prodavnice... ako i postoje nije ni trecina ekskluziva kao kod nas ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 23:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Upravo se jos neceg sjetih sto se tice prodavaca... nesto sto me uzasno nervira...
Udjem ja u prodavnicu i trazim neku majicu sto sam vidio u izlogu, kad ono ispostavi se da mi ne odgovara/ne svidja mi se. Eh, onda slijedi taj dio...
-Imamo mi i finih hlacica. Evo vidis ove, znas kako su dobre.
-Ne trebaju mi hlace, trazim majicu.
-Ali takve se sada nose. Evo vidi imamo i finih dukseva, bas taman za tebe...
:mad:

Boze zeno, kad te nisam nista pitao, zacepi, a ona i dalje nastavlja... :-?

Kod takvih vise nikad ne bih usao u radnju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 23:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
I jos jedno...
-Kod nas je najjeftinije... Znate tamo u onoj drugoj prodavnici (navede ime prodavnice) ove hlace su 60KM, a kod nas su 50KM. Ma znate, mladi tamo lete jer kao misle da je tamo bolje...
To je bila ista zena kao i ona prethodna. Mislim, zeno o'ladi... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2005, 02:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
ma ja se uopste ne uzbudjujem zbog takvih prodavacica. ok, bezze je to sto te recimo u nekim robnim kucama prati u stopu, ali to resis na jednostavan nacin:" hvala vam, ali ako vas budem trebala , zvacu vas" i kraj price!!! a price tipa: ovo ti super stoji, imamo i ovo i ono...hahhahah...trgovacka politika, jebga, mozda rade na procenat!!!
antipaticne i napadne prodavacice odjebes po kratkom postupku!!!

meni uopste nije bezze i nije mi isfur ako probam pola prodavnice a ne kupim nista, to je uostalom moje pravo kao musterije. i to sto se tice parfimerija...booooooooze....pa testeri i sluze tome i sta se ima ko isfuravati ako pogledam sve i jedan parfem u prodavnici???? tccccc....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2005, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

stigmata je napisao:
i to sto se tice parfimerija...booooooooze....pa testeri i sluze tome i sta se ima ko isfuravati ako pogledam sve i jedan parfem u prodavnici???? tccccc....

Pa to i jeste najgore.... Stave testere da ih mozesh probavati, a onda te gledaju kao da im neshto kradesh ako hocesh da isprobash.... Ako hocesh 3-4 parfema da isprobash, morash kupiti, pa makar crkla... Moja je sreca shto otprilike znam po shta sam doshla, pa ne isprobavam puno....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2005, 13:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
ne znam zasto ljudi imaju predrasude prema domacim markama.

ja garantujem da je todor , yumco, pa i pamucne gace iz Srbca koje su od cistog pamuka, bolje od nekog smeca tipa fishbone , newyorker..koji su kvalitet nula, made in Bangladesh, dizajn necu ni da spominjem..turbo zvake.

al samo nek je bilo na televiziji reklama pa ko mu jebe mater.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2005, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Gazda jesi li i ti nosio one "mornarske" dzempere kad si bio mali,moj brat kaze da je mrzio cijeli svijet zbog toga i kad je vidio tu fabriku u Brckom kaze da mu je doslo da je zapali :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 01:36 
Stara kuka
Stara kuka

sto se mene tice pamucne gace sa dodatkom elastina od par % proizvedene u republici srpskoj savrseno odraduju svoj posao drzanja alata na svom mjestu.
Srbacki ves je prva liga, no najcrnje od svega je sto se bas kod nas sije ves za gomilu "marki" pa vjerujem da pojedinci kupe "uvoznu" stvar koja je proizvedena ovde. samo da im se tuki vise digne kad navuku cega :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 02:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
jebes gace sve traba pojednostaviti ... sjetite se nasih baba i djedova lagano smeknu samo da nema ko u blizini i hop cup gotovoooooo a mi dok skinemo gace .... jaoooooooooooooooooooooooooo muka ziva :D :D :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 198 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]